Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρε αγορίνα μου γτ κολλάς έτσι..?. Όπως και να το γραψεις σωστό ειναι.. Δεν είναι χαζοί οι ταχυδρομοι. Έτσι και αλλιώς τα πιο σημαντικά ειναι οδός και ΤΚ.

• Like 1
Δημοσ.

ρε συ χωρις παρεξηγηση , δεν θα εχεις καποιον παντα να σε βοηθαει για τοσο απλα πραγματα  μην κολας ετσι οπως σου λεει και ο walker . και ο καθενας θα σου λεει το μακρυ του και το κοντο του το θεμα ειναι εσυ τι θα επιλεγεις καθε φορα οχι το τι θα σου λεει ο καθενας   φιλικα στο λεω 

και Υ.Γ   μην  δινεις τα πρωσοπικα σου στοιχεια ετσι  στο διαδυκτιο ειμαστε..  ποτε δεν ξερεις..   φυλα τα ρουχα σου να εχεις τα μισα που λενε .

• Like 1
Δημοσ.

Θα σου δώσω ενα παράδειγμα με φανταστικά στοιχεια

First name : dimitrakis

Last name : spankonpoulos

Address : Kreontos 121

Postal code : 18536

City : Αthens

Country : Greece

Telephone number : +302105745056 ή αν θέλεις κινητό +306945888888

Δημοσ.

Ωραια τωρα εχω αλλο θεμα,το πληκτρολογιο το ειχα κανει ριμαδιο για να το καθαρισω και τωρα μου λειπουν 3 πληκτρα και αυτοι θελουν και φωτογραφια απο το πληκτρολογιο τι να κανω?

Δημοσ.

Μεσα στην ατυχια !! Τα ειχα βγαλει να τα καθαρισω,και δεν τα εβαλα και τα αφησα ολα μεσα στο κουτι και τωρα παρατηρησα 3... θα τους στειλω τα αλλα για αρχη και μετα αν μου ζητησουν και την αλλη θα την στειλω

Δημοσ.

Κατσε ρε συ μη τρεχεις...Τα πληκτρα υπαρχουν?? Αν ναι βαλτα και βγαλε/στειλε μια φωτο στη Logi..Μη τρελαινεσαι, και αυριο να τη στειλεις δε θα κλεισει το ticket σου..Απλα λιγο προσοχη, οταν ξεκινας να κανεις κατι, να το κανεις σωστα και ολοκληρωμενα.

• Like 1
Δημοσ.

Αδερφέ σου ζητάνε φωτογραφία σε περίπτωση που δεν έχεις την απόδειξη αγοράς. Αν έχεις την απόδειξη δεν ζητάνε φωτογραφία του πληκτρολογίου...

Δημοσ.

Και μετά όλη αυτήν την απατεωνια, δεν θα μου κάνει καμία έκπληξη αν η Logitech σταματήσει το support στην Ελλάδα.

Εύγε νέοι μου, με κάνατε εθνικά υπερήφανο.

• Like 4
Δημοσ.

Marios_geo για πιο λογο ειναι απατεωνια? Το πληκτρολογιο το εχω αντε 4μηνες, εχω κουτι αποδειξη τα παντα απο την στιγμη που δεν μου ζητησαν τον λογο για το πως χαλασε εγω φταιω? Σε παρακαλω να προσεχεις πως μιλας....

Παιδιά τους έστειλα φωτογραφίες,αποδείξεις κτλπ και τώρα περιμένω!

Οριστε και μια φωτογραφια απο το πληκτρολογιο... http://imgur.com/eH0MyLJ

• Moderators
Δημοσ.

Καθ ολη τη διαρκεια του thread διαβαζω διθυραμβικα σχολια για το support της Logitech. Και συνοδεια αυτων, η αναζητηση τροπου με τον οποιο θα κοροιδεψω αυτο ακριβως που επαινω, για κατι το οποιο εγω εχω χαλασει και δεν υπαρχει η παραμικρη αμφιβολια για το ποιος ειναι ο φταιχτης. Και η δικαιολογια του ολου εγχειρηματος ειναι πως βρηκα "τρυπα" στη διαδικασια και αρα ειμαι νομιμος. Μια χαρα.

Τι σας κανει να πιστευετε οτι η Logitech δεν διαβαζει τα forums στο internet?

Εαν ο επομενος που ζητουσε rma για το x προιον που οντως ειχε προβλημα, επαιρνε ενα μεγαλοπρεπεστατο "δεν μπορουμε να κανουμε κατι" ή "στειλε μας το δακτυλικο αποτυπωμα της θειας του πωλητη απο το καταστημα που αγορασες το πληκτρολογιο μαζι με εφημεριδα σημερινης ημερομηνιας για να πιστοποιησουμε οτι οντως ισχυουν αυτα που λες" εξαιτιας αυτης ακριβως της συμπεριφορας, θα ηταν "κακο" το support της Logitech που προσπαθει να διασφαλισει το συμφερον του?

Επισης, οποιος εχει προβλημα με καποιο post/χρηστη, μπορει να κανει report και καποιος θα αναλαβει να ελεγξει τους ισχυρισμους του και να πραξει αναλογα. Ακομα και ολο το δικιο του κοσμου να εχει με το μερος του, δεν δικαιολογειται να βριζει/ χαρακτηριζει αλλα μελη. Οχι εδω.

• Like 5
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...