Pireotis88 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Σε συζητηση που ειχα με φιλο για το ποσοι την πατησανε με την ειδηση που ανεβασε το Koulouri για το κρυφο σταθμο του μετρο στο Ψυχικο,μου ανεφερε πως υπαρχει πραγματι σταθμος στη γραμμη 3 που ειναι κλειστος και συγκεκριμενα του Βοτανικου.Ειναι ετοιμος λεει αλλα για λογους αγνωστους (Λένε η Μητρόπολη Αθηνών έθεσε βέτο) ειναι κλειστος...Εγω στις 4-5 φορες που το εχω χρησιμοποιησει προς Αιγαλεω κτλ δεν εχω προσεξει κατι..ισως γιατι περναει και γρηγορα το τρενο..Ξερει κανεις τιποτα?
Adon1s Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Οτι αν τον ανοιξουν δεν θα κάνουν λειτουργίες ; Sent from my iPhone using Insomnia 3
Pireotis88 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Οχι οτι εχει καποια εκκλησια απο πανω και αλλες π@π@ριες...για αυτο..η ειναι κανενα οικοπεδο τους στη γυρα και δεν το απαλοτριωνουν... τα τραγια παντα τραγικα ειναι!
N3k21 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Γιατί όμως δεν άσκησαν τέτοιο βέτο πριν κατασκευαστεί ο σταθμός; Περισσότερο θα τους βόλευε.
nvel Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 υπάρχει ο σταθμός στην γωνία πειραιως-ιεράς οδού που εγκαταλείφθηκε λόγω αρχαιολογικών ευρημάτων 1
Pireotis88 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 και ειναι τοσο κοντα με τον Κεραμεικο?
nvel Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 όταν εγκαταλείφθηκε το εργοτάξιο βοτανικού κάπου έπρεπε να γίνει ο σταθμός
Adon1s Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Και σε αλλους σταθμους δεν έχπυν αρχαία ; Στο Σύνταγμα νομίζω θεωρείται κατα κάποιο τρόπο Μουσείο , με προθήκες κλπ . Δε κπορούσαν να κάνουν το ίδιο ; Sent from my iPhone using Insomnia
nvel Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 για να γίνει νέος σταθμός και να αλλάξει η χάραξη της γραμμής που κανονικά ήταν κάτω από την ιερά οδό προφανώς υπήρχαν σοβαρά προβλήματα
b_real Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Ο σταθμός τον οποίο αναφέρανε ως σταθμό βοτανικού πριν επεκταθεί η γραμμή ως το Αιγάλεω είναι ο σταθμός Ελαιώνας.
kage Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 προσωπικα θεωρω οτι οποιος πιστεψε αυτο που διαβασε στο κουλουρι για την σταση ψυχικο δειχνει και το iq του.το κακο δεν ειναι αν ειναι στοκος ο αλλος αλλα οτι μπορει και ψηφιζει... ειτε ο ελαιωνας ειτε ο κεραμεικος ειναι εκει γυρω οποτε προφανως ο τυπος ειπε να πει μια μλκ...http://el.wikipedia.org/wiki/Γραμμή_3_(Μετρό_Αθήνας)Στα αρχικά σχέδια κατασκευής της γραμμής 3 του μετρό και κατά την αρχική περίοδο της κατασκευής του, ο σταθμός Κεραμεικού είχε χωροθετηθεί στη συμβολή της Ιεράς Οδού με την οδό Πειραιώς. Επειδή όμως η διαδρομή από το Μοναστηράκι ως τον Κεραμεικό θα διερχόταν από περιοχή με έντονο αρχαιολογικό ενδιαφέρον, αποφασίστηκε η μεταφορά του σταθμού σε θέση όπου δεν θα δημιουργούνταν τέτοια προβλήματα. Ο σταθμός μεταφέρθηκε στην περιοχή Γκάζι, δίπλα στον Κεραμεικό, ανάμεσα από το παλαιό εργοστάσιο φωταερίου και την σιδηροδρομική γραμμή Πειραιά - Πλατέος. Τότε αποφασίστηκε η μετονομασία του σταθμού στο όνομα Βοτανικός, η οποία οφειλόταν στον παρακείμενο Βοτανικό Κήπο. Κατά τη διαδικασία κατασκευής της γραμμής, όμως, αποφασίστηκε η μετονομασία του σταθμού στο αρχικό του όνομα. Μελλοντικά, θα ανταποκρίνεται με τον σταθμό προαστιακού Κεραμεικός, όταν αυτός κατασκευαστεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα