Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα φόρουμ,

έκανα εγγραφή σε ένα site που πέρα από ονοματεπώνυμο, ηλικία και τόπο διαμονής, ζήταγε και αριθμό ταυτότητας!

Για να γραφτώ στο site έφτιαξα λογαριασμό outlook με κατάληξη @outlook.com.gr, πράγμα το οποίο δεν πήρα χαμπάρι όταν τον έφτιαχνα (γαμώ τις καταλήξεις τους, έχουν και ένα σωρό)...

Έδωσα λοιπόν στη φόρμα εγγραφής του site, λογαριασμό με κατάληξη @hotmail.com και τώρα ένας άλλος χρήστης του hotmail έχει πρόσβαση στα προσωπικά μου στοιχεία!

Σας έχει τύχει κάτι ανάλογο; Τι μπορώ να κάνω; Nα επικοινωνήσω με τους υπεύθυνους του hotmail ή του site που έκανα εγγραφή ή και τους 2?

Δημοσ.

Καλησπέρα φόρουμ,

έκανα εγγραφή σε ένα site που πέρα από ονοματεπώνυμο, ηλικία και τόπο διαμονής, ζήταγε και αριθμό ταυτότητας!

Για να γραφτώ στο site έφτιαξα λογαριασμό outlook με κατάληξη @outlook.com.gr, πράγμα το οποίο δεν πήρα χαμπάρι όταν τον έφτιαχνα (γαμώ τις καταλήξεις τους, έχουν και ένα σωρό)...

Έδωσα λοιπόν στη φόρμα εγγραφής του site, λογαριασμό με κατάληξη @hotmail.com και τώρα ένας άλλος χρήστης του hotmail έχει πρόσβαση στα προσωπικά μου στοιχεία!

Σας έχει τύχει κάτι ανάλογο; Τι μπορώ να κάνω; Nα επικοινωνήσω με τους υπεύθυνους του hotmail ή του site που έκανα εγγραφή ή και τους 2?

Για αρχη, κανενα site δε ζηταει αριθμο ταυτοτητας.

• Like 1
Δημοσ.

αφου δεν εδωσες αφμ και τους αναλυτικους αριθμους των λογαριασμων σου παλι καλα ..

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ήταν στοιχηματικό, ούτε τζόγος, ούτε κάτι παράνομο, ούτε ζήταγε αφμ, ούτε αριθμούς λογαριασμών.

Έχει να κάνει με δημόσιο φορέα γι' αυτό ζήταγε αριθμό ταυτότητας.

Ξέρει κανείς να βοηθήσει;

Δημοσ.

Κατ'αρχάς μην αγχωνεσαι. Και αριθμο να έχει κάποιος για να κανει οτιδήποτε θέλει και φωτοτυπία ταυτότητας. ΑΣΕ που απο την υπηρεσία που γραφτηκες λογικά θα στείλουν email επιβεβαίωσης οπότε αν το email ανήκει άλλου το πιο πιθανό είναι να το περάσει για σπαμ και να το σβήσει.

Εσύ απλά επικοινωνεις και αλλαζεις το email.

Εννοείται ότι πριν κανείς οτιδήποτε, πας και δοκιμαζεις να φτιαξεις καινουριο λογαριασμό με ίδιο όνομα και κατάληξη οπώς αυτή που έδωσες. Υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να είναι ελεύθερο το όνομα και η κατάληξη και έτσι να μην χρειαστεί να κανεις τίποτα άλλο.

Δημοσ.

Γιατί να περάσει στα spam το e-mail ενεργοποίησης;

Προσπάθησα να ξαναφτιάξω λογαριασμό mail με κατάληξη @hotmail αλλά ήταν κατειλημμένο το όνομα...

Προσπάθησα να ξαναγραφτώ στο site με το σωστό mail και μου εβγαλε "υπάρχει ήδη χρήστης μ' αυτό το όνομα"!

Αυτό δεν πάει να πεί ότι αυτός που παρέλαβε το e-mail ενεργοποίησης, ενεργοποίησε το λογαριασμό στο site;

Έστειλα στο site ένα e-mail που εξηγώ το μπέρδεμα και ακόμα δε μου έχουν απαντήσει...

Δημοσ.

Γιατί να περάσει στα spam το e-mail ενεργοποίησης;

Προσπάθησα να ξαναφτιάξω λογαριασμό mail με κατάληξη @hotmail αλλά ήταν κατειλημμένο το όνομα...

Προσπάθησα να ξαναγραφτώ στο site με το σωστό mail και μου εβγαλε "υπάρχει ήδη χρήστης μ' αυτό το όνομα"!

Αυτό δεν πάει να πεί ότι αυτός που παρέλαβε το e-mail ενεργοποίησης, ενεργοποίησε το λογαριασμό στο site;

Έστειλα στο site ένα e-mail που εξηγώ το μπέρδεμα και ακόμα δε μου έχουν απαντήσει...

Δεν χρείαζεται απ' ότι ξέρω να τον ενεργοποιήσει για να στο πει αυτό. Είναι περασμένο στην βάση δεδομένων και γιαυτό σου λέει πως υπάρχει άλλος χρήστης με αυτό το όνομα.

Δημοσ.

Εγω φίλε μου θα έκανα ένα δευτερο λογαριασμο σε ενα δευτερο email, για να δω τι ακριβως στελνει το site. Μπορεί να στελνει ΜΟΝΟ ενα λινκ ενεργοποιησης χωρις autologin και χωρις κωδικο. Οποτε το μονο που να είδε ο άλλος να ειναι: 

Καλως ηρθατε leatherleber

Πατήστε παρακάτω για ενεργοποίηση 

http://www.ntirlantanta.gr/activasion.php

και τίποτα αλλο.

Βεβαια μπορει να κανει ενεργοποιηση και υπενθυμιση κωδικου (που θα παει στο email του). 

Εν κατακλείδι, και να ξερει τον αριθμο ταυτοτητας σου δεν μπορει να κανει τιποτα (νομιζω). Αν ήταν έτσι κάθε υπάλληλος που δίνουμε φωτοτυπία της ταυτοτητας μας θα μπορουσε να μας παιξει πουστια. Σε ποσες υπηρεσιες δεν έχουμε δώσει? και δημόσιες και ιδιωτικές (κινητα κλπ). Σε ποσες εξυπηρετησεις πελατων δεν εχουμε δωσει τον αριθμο τηλεφωνικα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...