Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιο είναι το πρότυπο ντυσίματος για συνέντευξη σε εταιρία? 

Είναι για θέση πρακτικής. Να σκάσω μύτη με φουτερ ή να βάλω σακάκι? 

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

μονο φουτερ και σακακι εχεις?

ενα τζιν η λιγο καλυτερο παντελονι και ενα απλο μπλουζακι η πουκαμισο αρκει πιστευω

• Like 2
Δημοσ.

Ποιο είναι το πρότυπο ντυσίματος για συνέντευξη σε εταιρία? 

Είναι για θέση πρακτικής. Να σκάσω μύτη με φουτερ ή να βάλω σακάκι? 

Το ότι είναι για πρακτική δεν έχει σημασία

Αν πας για συνέντευξη για πραγκτική στην JP Morgan προφανώς και θα βάλεις σακάκι.

Αν πας σε μια μικρομεσαία ελληνική εταιρία ενα καλό σκούρο παντελόνι (όχι τζιν), πουκάμισο και ενα σακάκι/jacket , αγραβάτωτο θα είναι αρκετό.

Εννοείται όχι, φούτερ, μπλούζες με στάμπες, νεκροκεφαλες κλπ

http://www.best-job-interview.com/interview-clothes.html

• Like 1
Δημοσ.

κι αμα παει για συνεντευξη σε μεταλ ραδιοσταθμο? :P

Δε μπορώ να μπω στη ψυχολογία ιδιοκτήτη, δντη μεταλ ραδιοσταθμού, αλλά νομίζω ότι θα θυμόμουν αυτόν που ηρθε με σακάκι για σνυ/ξη αναμεσα σε 30 μαυροντιμένους μαλλιάδες.

• Like 2
Δημοσ.

Άρα κλείνουμε όλοι στο όχι γραβάτα αλλά σακάκι και καλό τζιν(χωρίς σκισίματα και ξεθωριασμένα) ή υφασμάτινο παντελόνι και πουκάμισο. 

Δημοσ.

Δε μπορώ να μπω στη ψυχολογία ιδιοκτήτη, δντη μεταλ ραδιοσταθμού, αλλά νομίζω ότι θα θυμόμουν αυτόν που ηρθε με σακάκι για σνυ/ξη αναμεσα σε 30 μαυροντιμένους μαλλιάδες.

Θα τον θυμόσουν και θα 'λεγες: Ρε το λακαμά... Σε μέταλ ραδιοσταθμό ήρθε με σακάκι; :D

Ή θα σου έκανε θετική εντύπωση. Και με το που πιάνει δουλειά 1η εκπομπή... "Συνοδεύομαιιιιι...." :devil:

• Like 3
Δημοσ.

Θα τον θυμόσουν και θα 'λεγες: Ρε το λακαμά... Σε μέταλ ραδιοσταθμό ήρθε με σακάκι; :D

Ή θα σου έκανε θετική εντύπωση. Και με το που πιάνει δουλειά 1η εκπομπή... "Συνοδεύομαιιιιι...." :devil:

Ούτε το ένα ούτε το άλλο, θα μου κινούσε την περιέργια να μάθω περισσότερα γι' αυτόν.

Όταν λέμε σακακι δεν εννο΄θμε κουστουμι γαμπριάτικο.

* Τι το θελες ... τώρα μου κόλλησε στο μυαλό ... "Συνοδεύομαιιιιι...."

Δημοσ.

Να 3 look π.χ.

Libro-Man-Zip-JAcket-Misericordia-Look-5

casual-fashion-men-2013-3.jpg

9f776047dd01fee65165e0d1a40a28de.jpg

Με allstar σε συνέντευξη; Εννοείται ότι σε συνεντεύξεις για δουλειά (γραφείου, κλπ) δεν πας με τζιν. Παιδιά, ό,τι κι αν πιστεύουν μερικοί, το καλό ντύσιμο πράγματι μετράει σε συνεντεύξεις για δουλειά. Αυτό το casual που βλέπω εγώ στις photo, με προϊδεάζει αρνητικά (αν και δεν θα έπρεπε). 

Δημοσ.

Μα η 3η εικόνα έχει μια χαρά ντύσιμο ρε συ. Casual chic θα τό'λεγα.

Τα σταράκια δεν σημαίνουν απαραίτητα μπίχλα. Ειδικά τα συγκεκριμένα που βλέπεις λάμπουν από καθαριότητα.

Δημοσ.

Αν το στυλ του για επίσημες περιστάσεις είναι το κοστούμι ας το φορέσει έστω και χωρίς γραβάτα. Δε θα τους φανεί περίεργο σε μια μεγάλη εταιρεία, μάλλον φυσιολογικό. Αν όχι ας μη το βάλει με το ζόρι, ας πάει με ένα προσεγμένο ντύσιμο που θα νιώθει και ο ίδιος άνετα. Δεν είναι καλό να φαίνεται ότι φόρεσε πρώτη φορά κοστούμι ας πούμε :-D . Επίσης, όλο το ντύσιμο να ταιριάζει μεταξύ του και με τα αξεσουάρ, μην πάει πχ με κοστούμι και καλά κυριλέ και έχει και κανένα άκυρο τσαντάκι μαζί ή κανένα άσχετο μπουφάν ή παπούτσι. Γενικά πάντως, αν είναι να σε πάρουν δύσκολα θα σε κόψουν από το ντύσιμο νομίζω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...