Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να πάω με μούσια? Διαβάζω σε διάφορες σελίδες ότι πρέπει να πας ξυρισμένος.

Ανάλογα το μούσι και ανάλογα τη δουλειά.

Δεν λέω να πας έτσι:

tumblr_ml2lastqV71s3udsoo1_1280.jpg

Αλλά ένα φυσιολογικό μούσι δεν βλέπω γιατί να ενοχλεί.

Στην πρακτική μου πάντως (τμήμα σχεδιασμού και συντήρησης σε εργοστάσιο) 3 άτομα είμαστε στο γραφείο και οι 3 με μούσι. :D 

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Να πάω με μούσια? Διαβάζω σε διάφορες σελίδες ότι πρέπει να πας ξυρισμένος.

περιποιημένη εμφάνιση να έχεις , δε πας για φαντάρος 

Δημοσ.

Εγώ στο interview για πρακτική είχα πάει με ένα casual tshirt, μονόχρωμο τζιν και allstar. Α και εννοείται λίγο μούσι. Βασικά το ντύσιμο είναι περισσότερο για τη πρώτη εντύπωση, όταν αρχίσετε να μιλάτε, δεν έχει πλέον σημασία. Επίσης τη θέση τη πήρα.

Δημοσ.

γεια σας παιδιά, να ενημερώσω λίγο, μιας και σήμερα πήγα και εγώ για συνέντευξη.

τα ρούχα μου ήταν σχεδόν όμοια με την πρώτη φωτογραφία από το μέλος nenya.

το θέμα είναι ότι ξέχασα τα χέρια μου στις τσέπες με αποτέλεσμα να μην προλάβω να πω ούτε καλημέρα.

Αυτά, ελπίζω να μην πέσει κανένας άλλο στην ίδια παγίδα, καλή επιτυχία.

• Like 3
  • Moderators
Δημοσ.

Δηλαδη τι ακριβώς σου ειπαν? Οντως τα χέρια στις τσεπες ειναι λιγο φαουλ και ψιλοαγενεια γενικως οταν μιλάς με κάποιον θεωρω.

Δημοσ.

γεια σας παιδιά, να ενημερώσω λίγο, μιας και σήμερα πήγα και εγώ για συνέντευξη.

το θέμα είναι ότι ξέχασα τα χέρια μου στις τσέπες με αποτέλεσμα να μην προλάβω να πω ούτε καλημέρα.

Τι έφταιγε δηλαδή? Τα ρούχα που πρότεινε η nenya, τα χέρια στις τσέπες, είχες μούσια, ή έλεγες ό,τι να ' ναι?? :-D

Δημοσ.

σε διωξανε επειδη ειδαν τα χερια στις τσεπες; τι εγινε;

Δηλαδη τι ακριβώς σου ειπαν? Οντως τα χέρια στις τσεπες ειναι λιγο φαουλ και ψιλοαγενεια γενικως οταν μιλάς με κάποιον θεωρω.

εγω δεν το θεωρω αγενεια. on the other hand, συνηθως, μιλαω με κοσμο απο διαφορετικες εθνικοτητες.

Δημοσ.

best troll post ?

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

σε διωξανε επειδη ειδαν τα χερια στις τσεπες; τι εγινε;

εγω δεν το θεωρω αγενεια. on the other hand, συνηθως, μιλαω με κοσμο απο διαφορετικες εθνικοτητες.

Προσωπική εκτίμηση είναι, μη φανταστείς. Καλα οχι και για να σου ριξουν ακυρο με το γεια σας βέβαια μην τρελαθούμε.

Δημοσ.

Προσωπική εκτίμηση είναι, μη φανταστείς. Καλα οχι και για να σου ριξουν ακυρο με το γεια σας βέβαια μην τρελαθούμε.

και παλι διαφωνω. Δηλαδη, περισσοτερο για μαζεμενος και μη ανετος μου κανει ο τυπος που εχει τα χερια στις τσεπες στην διαρκεια μιας επαγγελματικής συναλλαγης.

Απο την αλλη, i could be wrong, επειδη εχω μονο μια πενταετια στις πωλησεις. 

best troll post ?

οχι ρε δεν πιστευω

• Moderators
Δημοσ.

και παλι διαφωνω. Δηλαδη, περισσοτερο για μαζεμενος και μη ανετος μου κανει ο τυπος που εχει τα χερια στις τσεπες στην διαρκεια μιας επαγγελματικής συναλλαγης.

Απο την αλλη, i could be wrong, επειδη εχω μονο μια πενταετια στις πωλησεις. 

οχι ρε δεν πιστευω

Εδω (αν και διευρύνεται το θεμα) δεν ειμαι σιγουρος πως συμφωνώ. Σε μια επαγγελματικη συναλλαγή παιζει ρολο η γλωσσα του σωματος και οι κινήσεις των χεριων ειναι πολυ βασικες. Στην ουσια έχοντας τα στις τσεπες καλυπτονται οι κινήσεις τους και ενδεχομένως να μην περνα ολα τα σωστα μηνύματα. Πχ σκεψου οταν λες την αλήθεια για κατι ασυνείδητα οι παλαμες σου ειναι ανοιχτες. Υποσυνείδητα ισως ο αλλος να περιμένει να δει κατι τετοιο.

Πάντως δεν είμαι απολυτος whatever works :)

Δημοσ.

Εδω (αν και διευρύνεται το θεμα) δεν ειμαι σιγουρος πως συμφωνώ. Σε μια επαγγελματικη συναλλαγή παιζει ρολο η γλωσσα του σωματος και οι κινήσεις των χεριων ειναι πολυ βασικες. Στην ουσια έχοντας τα στις τσεπες καλυπτονται οι κινήσεις τους και ενδεχομένως να μην περνα ολα τα σωστα μηνύματα. Πχ σκεψου οταν λες την αλήθεια για κατι ασυνείδητα οι παλαμες σου ειναι ανοιχτες. Υποσυνείδητα ισως ο αλλος να περιμένει να δει κατι τετοιο.

Πάντως δεν είμαι απολυτος whatever works :)

τσου.

για αληθεια κοιτας το εσωτερικο των χεριων και πιο συγκεκριμενα τους καρπους. 

Ps ολα αυτα ειναι για εμας και τους γειτονες μας [ιταλια, ισπανια και καπως στην μεση ανατολη]. 

ps1 οσο πιο πολυ κοιτατε, τοσο μαζευονται οι αλλοι

ps2 πρεπει να παρουμε συνναλαγμα και απο αλλους πολιτισμους  :-D

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Αυτο εννοούσα με τις παλάμες δε μου βγηκε η περιγραφή :lol:

Αλλα ναι τα δεδομένα αλλάζουν ανα κουλτούρα.

Δημοσ.

Ο αγώνας για το συνάλλαγμα μας κανει εξυπνότερους... XD

In other news

Μην αγχωνεστε για ελληνικές δουλειές που δεν πληρώνουν. Εκτός εάν είστε στο εξωτερικό. Εκεί βρείτε καθρέφτη και ριξτε πρόβα μέχρι τα ξημερώματα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...