DrLo Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Τι είναι αυτό με τους καρπούς ? ... καινούργιο φετίχ ?
panagos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Το παν είναι να ξέρεις τι θα πεις. Στο 04:00 1
Cossutius. Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Παιδιά, ουτε κατα διάνοια τα χέρια στις τσέπες, τα απλωμένα πόδια και τέτοια. Χέρια στις τσέπες δειχνουν αδιάφορο ή φοβισμένο και δειλό άνθρωπο. Αναγκαία ειναι η σφιχτή χειραψία, το χαμόγελο και η διάθεση. Θάρρος χωρίς θράσος, ευγένεια, ετοιμολογία. 1
viper2005 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Προσέξτε μην σπάσετε τον καρπό του αλλού... Επίσης Αυτό που εκλαμβάνεται εσείς ως whatever δεν σημαίνει οτι ειναι και η πραγματικότητα. Λέω εγω τώρα.
Antwni Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Χέρια στις τσέπες δειχνουν φοβισμένο και δειλό άνθρωπο. Καμία σχέση όμως...
Cossutius. Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 αδιάφορο ή φοβισμένο και δειλό άνθρωπο. Καμία σχέση όμως... Ισχύει. Προσδιορίζουν (σε συνέντευξη πάντα όχι στη παρέα) νευρικό άνθρωπο χωρις αυτοπεποίθηση, ενω σε πολλές περιπτώσεις οι υπεύθυνοι στελέχωσης το θεωρούν αδιαφορία. Βασικός λόγος για να κοπείς.
Antwni Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Αδιαφορία ναι ως ένα βαθμό. Πιο πολύ το βλέπω ως υπερβολική χαλαρότητα εγώ...
firewalker Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Όπως και να πας τελικά ΜΗΝ ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου τα έργα σου. Αν για παράδειγμα είσαι ηλεκτρονικός μηχανικός πάρε μαζί σου κυκλώματα που έχεις φτιάξει. Βοηθά πάρα πολύ.
CtrlFreak Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Τα έχω ανεβάσει με φωτό στο flickr και υπάρχει σύνδεσμος στο βιογραφικό μου.
Mάικ ο ΦασουΛάκης Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 βάλε αθλητική βερμούδα ή φόρμα,αμάνικο μλπουζάκι,τζιν μπουφάν και σκαρπίνι(κόκκινον αν γίνετε) 1
paylidis Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 βάλε αθλητική βερμούδα ή φόρμα,αμάνικο μλπουζάκι,τζιν μπουφάν και σκαρπίνι(κόκκινον αν γίνετε) στον τονη σφηνο θα πάει για δουλειά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα