MiJ16 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Για μια δοκιμή τουλάχιστον είναι καλό για κατόχους Paypal. https://www.spotify.com/gr/paypal/?utm_source=mailing_to_customers&mpch=ads&mplx=3484-160003-12439-0 Εγώ που δεν ήξερα τι ακριβώς είναι, μοιάζει αρκετά βολικό. Αν και δεν θα συνέχιζα την συνδρομή... ****** Εάν δεν κάνεις ακύρωση πριν από το τέλος της δοκιμής, η πιστωτική σου κάρτα θα χρεώνεται αυτόματα για κάθε επόμενο μήνα, έως ότου ακυρώσεις τις πληρωμές. Απλώς κάνε την ακύρωση πριν από τη λήξη της δοκιμής και δεν θα ισχύει καμία περαιτέρω χρέωση. Βλ. Όροι και προϋποθέσεις. Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2014 από MiJ16 3
john654321 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Εάν δεν κάνεις ακύρωση πριν από το τέλος της δοκιμής, η πιστωτική σου κάρτα θα χρεώνεται αυτόματα για κάθε επόμενο μήνα, έως ότου ακυρώσεις τις πληρωμές. Απλώς κάνε την ακύρωση πριν από τη λήξη της δοκιμής και δεν θα ισχύει καμία περαιτέρω χρέωση. Βλ. Όροι και προϋποθέσεις. 1
MiJ16 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Εάν δεν κάνεις ακύρωση πριν από το τέλος της δοκιμής, η πιστωτική σου κάρτα θα χρεώνεται αυτόματα για κάθε επόμενο μήνα, έως ότου ακυρώσεις τις πληρωμές. Απλώς κάνε την ακύρωση πριν από τη λήξη της δοκιμής και δεν θα ισχύει καμία περαιτέρω χρέωση. Βλ. Όροι και προϋποθέσεις. Εννοείται...
imvrios Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Το link που έδωσες είναι προσωπικό για εσένα, λέει το ονοματεπώνυμο σου. Θα σου σύστηνα να κάνεις edit και να το αφαιρέσεις. Και να δώσεις ένα link που να μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε όλοι. 2
MiJ16 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Το link που έδωσες είναι προσωπικό για εσένα, λέει το ονοματεπώνυμο σου. Θα σου σύστηνα να κάνεις edit και να το αφαιρέσεις. Και να δώσεις ένα link που να μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε όλοι.
Questioner Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Επειδή αρχίζει και με ψήνει η φάση του premium. Έχω μια ερώτηση. Για συνδρομητές cosmote δεν συμφέρει περισσότερο ο ένας μήνας δώρο και μετά 5€/μήνα με απεριόριστο streaming + 80mb δώρο από τους δύο μήνες δώρο μέσω paypal και ενδεχομένως τα 7€/μήνα;
led zeppelin Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Επειδή αρχίζει και με ψήνει η φάση του premium. Έχω μια ερώτηση. Για συνδρομητές cosmote δεν συμφέρει περισσότερο ο ένας μήνας δώρο και μετά 5€/μήνα με απεριόριστο streaming + 80mb δώρο από τους δύο μήνες δώρο μέσω paypal και ενδεχομένως τα 7€/μήνα; Σαφώς, και όταν πρωτοδοκίμασα το spotify συγκινήθηκα μιλάμε για απίστευτη υπηρεσία που πραγματικά αξίζει τα 5 ευρώ τα οποία και δίνω.
k_dinos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Kαι η Cosmote το δίνει για 2 μήνες δωρεάν, και μετά η χρέωση είναι φθηνότερη. Μάλιστα για τους συνδρομητές στα προγράμματα "Απεριόριστα προς όλους 65" και πάνω, το προσφέρει δωρεάν
newtech Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Items bought: 30 day free trial (Spotify Premium) :| 30 μερες λεει και οχι 60. (ισως μονο για cosmote ειναι 60) Επισεις μου αρεσε αλλα μπορω να του πω πχ ακουω ταδε ταδε ταδε και να μου πεταει κοματια απο αυτος? δεν εχει καπου αγαπημενους η κατι τετοιο? (sorry ειμαι newbie)
Questioner Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Σαφώς, και όταν πρωτοδοκίμασα το spotify συγκινήθηκα μιλάμε για απίστευτη υπηρεσία που πραγματικά αξίζει τα 5 ευρώ τα οποία και δίνω. Το θέμα είναι ο,τι το απεριόριστο streaming ισχύει μέχρι 31/03 αν κατάλαβα καλά.
nek4d Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Εννοείται... Λιγο προσοχη, μην παρασυρονται αλλα μελη χωρις να γνωριζουν, αυτα που εννοουνται για σενα ή τον Μακη ή τον Τακη, δεν εννοουνται για ολους, πρεπει στο 1ο ποστ να μπει η ενημερωση για την αυτοματη χρεωση κατοπιν. 1
iguana Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Εγω δοκιμαζω το δωρεαν εδω και μια βδομαδα και εχω παθει πλακα ειναι οντως πολυ καλη υπηρεσία.Τι διαφορα εχει το premium? οτι μπορεις να αποθηκευσεις είναι μονο;
MiJ16 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Λιγο προσοχη, μην παρασυρονται αλλα μελη χωρις να γνωριζουν, αυτα που εννοουνται για σενα ή τον Μακη ή τον Τακη, δεν εννοουνται για ολους, πρεπει στο 1ο ποστ να μπει η ενημερωση για την αυτοματη χρεωση κατοπιν. Η σελίδα που σε οδηγεί το link, το γράφει με μεγάλα γράμματα. Άλλωστε ο τίτλος λέει Free spotify για 2 μήνες. Τί άλλο θα πρέπει να γράψω για να το καταλάβει κάποιος; Δεν θα χρεωθείς παρά μόνο αφού λήξει η δωρεάν δοκιμή για 60 ημέρες, ενώ μπορείς να ακυρώσεις ανά πάσα στιγμή. Δεν είμαι έμπορος που πουλάει την υπηρεσία. Ο καθένας το δοκιμάζει με δική του ευθύνη. 1
fitifititis Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Πώς κάνεις ακύρωση; Πρέπει να κάνεις αμέσως πριν λήξει η προσφορά, ή μπορείς και από τώρα και να κρατήσεις και την προσφορά μέχρι το τέλος;
dimem Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Πώς κάνεις ακύρωση; Πρέπει να κάνεις αμέσως πριν λήξει η προσφορά, ή μπορείς και από τώρα και να κρατήσεις και την προσφορά μέχρι το τέλος; https://support.spotify.com/us/learn-more/faq/#!/article/How-to-cancel-your-subscription
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα