Xvipes Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Έχει καταφέρει κανείς να δει τα ένσημά του online από το http://www.ermis.gov.gr/ γιατί παρόλο που γράφτηκα επιτυχώς κάθε φορά μου βγάζει "Δεν είναι εφικτή η επικοινωνία με το πληροφοριακό σύστημα του ΙΚΑ.Παρακαλώ ξαναπροσπαθήστε αργότερα" Το ένα και μοναδικό result στο google βγάζει ότι κανείς δε μπορούσε να τα δει και οι ημερομηνίες είναι του 2012 οπότε με έβαλε σε σκέψη να μάθω τελικά αν δούλεψε ποτέ
agrio.imeros Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Νομίζω ότι μετά την εγγραφή σου πηγαίνεις σ΄ένα ΚΕΠ να επιβεβαιώσειςτα στοιχεία σου για να ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός.
Xvipes Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Το έχω ήδη κάνει αυτό και περίμενα και τις 3 μέρες που κάνει η ενεργοποίηση. Κάποιος γενικά εδώ μέσα τα έχει δει online?
Material_Defender_1032 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 online τα έχω δει από το Site: αντίστοιχο σύστημα του ΙΚΑ ...
Xvipes Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Πρέπει να κάνω διαφορετική εγγραφή να φανταστώ ε? Έχεις μήπως ιδέα τη χρειάζεται για να γραφτώ και εκεί?
Material_Defender_1032 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Πρώτα από Site: εδώ και μετά στο αντίστοιχο ΙΚΑ σου για να πάρεις κλειδάριθμο (με ταυτότητα και βιβλιάριο ικα έτσι? έβλεπα πολλά κουλά τις προάλλες που πήγα να πάρω βεβαίωση ικα, να μην κουβαλάνε ταυτότητες μαζί τους κλπ...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα