nasos o psaras Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 αυτην την στιγμη εχω 3 σκληρους μετα απο στησιμο καινουργιου pc ενω μ τους ανιχνευει και τους 3 μ δειχνει μονο τους δυο δεν μπορω να εχω προσβαση στον 3 που ειναι ο καινουργιοσ hdd ανιχνευει τον ssd που εχω το λειτουργικο και τον παλιο hdd που τον συνδεσα να μεταφερω καποια αρχεια
SPANK Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Πήγαινε Control Panel \ System and Security \ Administrative Tools \ Computer management \ Disk management , βρίσκεις τον δίσκο που θέλεις πατας επάνω του κανεις format του δίνει και ενα γράμμα και εισαι έτοιμος 1
nasos o psaras Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 να σε καλα ευχαριστω Πήγαινε Control Panel \ System and Security \ Administrative Tools \ Computer management \ Disk management , βρίσκεις τον δίσκο που θέλεις πατας επάνω του κανεις format του δίνει και ενα γράμμα και εισαι έτοιμος επειδι το εχω στα ελληνικα μετατροπη σε δυναμικο να πατησω? λαθος μ ειμαι οκ το βρηκα ευχαριστω και παλι
SPANK Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Primary partition ειναι στα αγγλικά , τωρα στα ελληνικά δεν θυμάμαι
washcloud Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 ^ "Πρωτεύον διαμέρισμα" ωρέ :ρ (...αν και δεν ρώταγε για αυτό... Νάσε Πσαρά, όποτε "μετατρέπεις δίσκο", να επιλέγεις "βασικό", και όχι "δυναμικό". Μη ρωτάς τί και γιατί - απλά έτσι να το κάνεις...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα