ababapanos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 καλησπερα σας.πηγα σε ενα μεγαλο καταστημα ηλεκτρικων-φωτιστικων κλπ, για να διαλεξω μοντελο για θυροτηλεοραση στο νεο μου σπιτι, ειδα διαφορα μοντελα αλλα εν τελει κατελειξα σε ενα το οποιο το εχει σε προσφορα ολοκληρο το κιτ στα 335 ευρω.το μοντελο ειναι αυτο http://ctc-electronic.com/product/armonia-vision-classic/Αυτο μου ειπαν δουλευει με καλωδιωση 4+Ν και οταν ρωτησα τι καλωδια να πω στον ηλεκτρολογο να μου περασει μου ειπαν UTP.Οταν πηγα στον ηλεκτρολογο μου μου ειπε οτι αν περασω UTP θα εχω προβλημα γιατι η αποσταση απο την μπουτονιερα μεχρι το σπιτι ειναι μεγαλη (περιπου στα 100-110 μετρα).καθε βοηθεια δεκτηΣας ευχαριστω πολυ
DrLo Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 καλησπερα σας. πηγα σε ενα μεγαλο καταστημα ηλεκτρικων-φωτιστικων κλπ, για να διαλεξω μοντελο για θυροτηλεοραση στο νεο μου σπιτι, ειδα διαφορα μοντελα αλλα εν τελει κατελειξα σε ενα το οποιο το εχει σε προσφορα ολοκληρο το κιτ στα 335 ευρω. το μοντελο ειναι αυτο http://ctc-electronic.com/product/armonia-vision-classic/ Αυτο μου ειπαν δουλευει με καλωδιωση 4+Ν και οταν ρωτησα τι καλωδια να πω στον ηλεκτρολογο να μου περασει μου ειπαν UTP. Οταν πηγα στον ηλεκτρολογο μου μου ειπε οτι αν περασω UTP θα εχω προβλημα γιατι η αποσταση απο την μπουτονιερα μεχρι το σπιτι ειναι μεγαλη (περιπου στα 100-110 μετρα). καθε βοηθεια δεκτη Σας ευχαριστω πολυ A. Γιάγκο εσύ ? Β. Τα 100m στο UTP που χοντρά όλοι έχουμε στο μυαλό μας στα δίκτυα ΗΥ υποθέτω ότι έχουν να κάνουν με τις απαιτήσεις του πρωτοκόλλου επικοινωνίας και όχι με το καλώδιο αυτό καθε αυτό.
ababapanos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 A. Γιάγκο εσύ ? Β. Τα 100m στο UTP που χοντρά όλοι έχουμε στο μυαλό μας στα δίκτυα ΗΥ υποθέτω ότι έχουν να κάνουν με τις απαιτήσεις του πρωτοκόλλου επικοινωνίας και όχι με το καλώδιο αυτό καθε αυτό. To A δεν καταλαβα τι με ρωτας... Στο Β , δεν περνει την ευθηνη μου ειπε αν περασει utp καλωδιο και μετα δεν δουλευει, και να παρω μια θυροτηλεοραση που πουλαει αυτος και προτεινει στα 3πλασια χρηματα...
DrLo Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 To A δεν καταλαβα τι με ρωτας... Στο Β , δεν περνει την ευθηνη μου ειπε αν περασει utp καλωδιο και μετα δεν δουλευει, και να παρω μια θυροτηλεοραση που πουλαει αυτος και προτεινει στα 3πλασια χρηματα... Α. Τίποτα ... ήταν απόπειρα αστείου με ... 100 μέτρα από το κουδούνι στο σπίτι ?? .... στη Giant μένεις ?
NikosKallithea Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Οι σύγχρονες θυροτηλεορασεις μπορούν να τρεξουν ακομα και σε δυο απλα συρματάκια.
ababapanos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 η θυροτηλεοραση σας ειπα και πριν ειναι αυτη http://ctc-electronic.com/product/armonia-vision-classic/ Τωρα οσο για την αποσταση, η μεζονετα ειναι σε ενα οικοπεδο 6 στρεματων οποτε απο την εισοδο του οικοπεδου οπου θα ειναι η μπουτονιερα , μεχρι να φτασει στο σπιτι η αποσταση ειναι 110 μετρα και αν υπολογισουμε και τις γωνιες που πρεπει να κανει το καωδιο μπορει να φτασει και τα 120. και ο ηλεκτρολογος μου λεει οτι τα 120 μετρα ειναι πολλα για UTP και μπορει να μην λειτουργει.
HamerZ Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Σύμφωνα με το παρακάτω Site: WikiPedia Cat 5&6 όντως το όριο είναι στα 100 μέτρα. 1
ababapanos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 υπαρχει κατι που μπορω να κανω για να δουλεψει στα 120 μετρα??
nvel Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 το όριο των 100μ που έχει το ethernet δεν έχει κάποια σχέση με τις θυροτηλεορασεις γιατί το δίκτυο τους δεν είναι ethernet. Σε αυτή την απόσταση χρειάζεται καλώδιο με αγωγούς 1mm2 που δεν είναι το utp, μάλλον κάτι σε liycy ή yslcy. Καλύτερα να επικοινωνήσεις με το τεχνικό τμήμα του αντιπροσώπου
kfyros Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2014 Δεν υπάρχουν ενισχυτές σήματος ; πχ. σαν αυτόν ; Λογικά κάνει και για το δικό σου, αλλά για σίγουρα ζήτα κάτι αντίστοιχο από το κατάστημα που πουλάει τη θυροτηλεόραση. Λεπτομέρεια : Εκεί που θα μπουν οι συσκευές είναι απροστάτευτος χώρος ; (πχ. απλή πόρτα χωρίς κάποιο πρεβάζι ή σκέπαστρο από πάνω ;Αν ναι, το σύστημα που είδες κάνει για τέτοια τοποθέτηση ;Ο τεχνικός λογικά δε σου δίνει εγγύηση για κάτι που δεν έχει δουλέψει, αν και το πιο πιθανό είναι να σε έχει κόψει ότι μπορεί να σου πάρει ένα χιλιάρικο συν την τοποθέτηση (ο γνωστός τιμοκατάλογος ΟΤΠ- Όπου Τον Πιάσεις).Αν το κόστος δεν είναι κρίσιμο ζήτημα, πες του να σου βάλει ότι προτείνει αυτός, με γραπτή 5ετή εγγύηση για την εγκατάσταση (όχι και καλά ο λόγος του) και διετή για το μηχάνημα, και φυσικά απόδειξη για το μηχάνημα και την υπηρεσία.Αφού είναι τόσο μάγκας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα