Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας δεν ξερω αν ταιριαζει στο φορουμ αυτο αλλα νομιζω εχω πεσει θυμα απατης. Σημερα εβαλα μια καρτα 10 ευρω στο κινητο μου, ολα καλα προς τα παρον αλλα μετα μου ηρθε ενα μηνυμα απο 54444 και μου εφαγε 2 ευρω και μου εμεινε 1 ευρω και κατι, εψαξα τι στην ευχη γινεται στο ινετρνετ και μου ειπαν να στηλω SMS στο 54444 και να γραψω STOP, το εκανα και ολα οκ! Τωρα μου ηρθε αλλο ενα μηνυμα απο 191... δεν θυμαμαι και το οποιο με το που ηρθε το διεγραψα αλλα απο οτι ειδα και αυτο μου εφαγε 1 ευρω τι φασι τωρα τι να κανω? Να καλεσω εξυπηρετηση πελατων της COSMOTE? Αλλα και αυτοι μπορουνα να κανουν κατι ή θα βλεπω πως μου τρωνε τα λεφτα οι αληταραδες?

Δημοσ.

Είσαι γραμμένος σε τπτ συνδρομητικές υπηρεσίες μήπως??? Όταν ολοκληρώσεις κάποιο survey στο ιντερνετ γράφεσαι ταυτόχρονα σε συνδρομητική υπηρεσία και σε χρεώνουν αμέσως και αν δεν έχεις κάρτα στα περνούν στην επόμενη που θα βάλεις... Την έιχα πατήσει και εγώ παλαιότερα( είχα αγοράσει κάτι τσόντες) και μέχρι να το πάρω χαμπάρι είχα χάσει 20 ευρώ...

Οπότε ψάξε τα sms σου και άμα δεις τέτοιους αριθμούς άρχισε να στέλνεις sms να ξεγραφτεις...

Δημοσ.

να ρε σεις εγινε με survey 100% και σιγουρα στο 54444. Το θεμα ειναι πως  μολις που το καταλαβα το ακυρωσα, το περιεργο ειναι πως μετα μου ηρθε απο ενα αλλο που δεν ειχα γραφτει ουτε το ηξερα οτι υπηρχε, Το θεμα ειναι πως κανενα μηνυμα δεν ανοιξα αλλα μου εφαγαν τα λεφτα... Δεν ξερω αμα το ξανακανουν θα τους παρω τηλεφωνο και θα τους σκυλοβρισω :P αν και σκεφτομαι να παω σε καποιο υποκαταστημα της Cosmote και να το ληξω λιγο πολιτισμενα αν βεβαια γινεται πολιτισμενα....

Δημοσ.

Μην τους παρεις τηλεφωνο... Τοτε ειναι που θα χρεωθεις...

Εισαι σιγουρος οτι απο  το δευτερο sms χρεωθηκες? Αμα αρχιζει απο 191 που λες δεν νομιζω να ειναι συνδρομητικη υπηρεσια οπως το 54444... Ρωτα στην Cosmote να σου πουν τι να κανεις... Αμα δεις οτι χρεωνεσαι, αλλγη αριθμου οπως ειπε ο zio10...

Δημοσ.

Υπάρχει τηλέφωνο παραπόνων το οποίο είναι σταθερό νούμερο και τους παίρνεις και τους χέζεις ανάποδα και κανονικά κι όπως θες. Ψάξτο στο γουγλη αναλογα με το απο που σου ερχονται τα SMS.

Μου έχει τύχει να ξεμπερδέψω άτομο από δαυτους μόνο με ένα STOP αλλά στην αδερφή μου πριν 2 μήνες δεν σταματάγανε ενώ στέλνοντας STOP έλεγε ότι οκ τερματίστηκε η συνδρομή. Τους πήρε τηλέφωνο και τους ξέχεσε και σταματήσανε. Απήλησε τους και για καταγγελία διότι είναι παράνομο να σε σπαμάρουν χωρίς να σου δίνουν την δυνατότητα να το ακυρώσεις. Και ενώ σου δίνουν τρόπο να το ακυρώσεις αυτοί δε σταματάνε.

Δημοσ.

Εγω δεν καταλαβαίνω αυτην την πρόταση: 

Σημερα εβαλα μια καρτα 10 ευρω στο κινητο μου, ολα καλα προς τα παρον αλλα μετα μου ηρθε ενα μηνυμα απο 54444 και μου εφαγε 2 ευρω και μου εμεινε 1 ευρω και κατι...

• Like 6
Δημοσ.

Το τηλέφωνο παραπόνων των συνδρομητικών υπηρεσιών ειναι πολλες φορές τηλεφωνητης και δεν εχουν σχέση με cosmote/voda. Ακόμα και να τους βρίσεις δύσκολα θα βρεις λύση. Η λύση ειναι οτι προσέχεις που βάζεις το τηλεφωνο σου (αρα δεν σου φταιει η cosmote να την βρίσεις) και αν στο πρώτο stop δεν λήξει το θέμα, αλλάζεις νουμερο.

Δημοσ.

Μια χαρά μίλησε με άνθρωπο η αδερφή μου όταν πήρε.

Εγω δεν καταλαβαίνω αυτην την πρόταση: 

όντως δε βγάζει νόημα τώρα που το ξαναδιαβαζω κι εγω! χαχα anyway το νόημα το πιάσαμε.

Δημοσ.

Μπορείς να μπλοκάρεις τους αριθμούς αυτούς μέσω παρόχου

Σιγά μην αλλάξεις αριθμός για τους μαλάκες τους σπάμερς

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

φίλε , να διαβάζεις τα ψιλά γράμματα όταν πατάς okay σε διαγωνισμούς στο facebook app κλπ.,
ή όταν σου ζητάνε το κινητό σου σε διαγωνισμούς κλπ.

Και φυσικά δεν απαντάς σε μηνύματα του στυλ 'περάσαμε καλά χθες' από άγνωστα που δεν ξεκινάνε από 69 ή πενταψήφια ...

Δημοσ.

<p>Κι αν κάποιος άλλος βάλει τυχαία τον αριθμό σου σε τέτοιο site? :ph34r:</p>

Δεν έχει σημασία... Θα πρέπει πρώτα να επιβεβαίωση αυτός ποτ έχει τον αριθμό ότι θέλει τεσπα να κάνει την συναλλαγή η κάτι τέτοιο... Συνήθως στέλνουν έναν κωδικό επιβεβαίωσης και μόνο όταν τον βάλεις χρεωνεσαι...

Δημοσ.

Το ειχα παθει και εγω. Παρε την εξυπηρετηση πελατων ειναι τζαμπα (νομιζω 40 λεπτα για ολη την κληση). Με ρωτησαν τον 5ψηφιο, μου ειπαν απο που ειναι αυτος ο αριθμος και μου το απενεργοποιησαν!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...