Kapitalas Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπερα θελω να κανω φορματ στο PC μου αλλα οταν συνδεω την οθονη(μεσω hdmi)με την μητρικη μου δεν μου την αναγνωριζει,η καρτα γραφικων δεν εχει κανενα θεμα συνδεεται μια χαρα.Η μητρικη ειναι της Gigabyte και η καρτα ειναι η GTX 650.Μηπως πρεπει να ρυθμισω τιποτα ωστε να λειτουργει και απο την μητρικη???
SPANK Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Πρέπει να αλλάξεις μεσα απο τις επιλογές στο bios να παίζει με την onboard σαν primary
Kapitalas Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Κατι ακομα γινεται να κανω φορματ και να εχω συνδεδεμενη την GTX 650 με την οθονη η θα εχω θεμα και δεν θα μου την αναγνωριζει?
Xristaras12 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 εφοσον εχεις ηδη ξεχωριστη καρτα γραφικων γιατι θες να συνδεσεις τα onboard γραφικα; Ποιον επεξεργαστη εχεις δεν αναφερεις,εκτος κ αν ξερεις στανταρ οτι εχει ενσωματωμενα γραφικα η εχει η μητρικη.
SPANK Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Να κανεις format ενοείς χρησιμοποιώντας την onboard και να εχεις και την 650 επάνω , οχι δεν θα έχεις πρόβλημα
Kapitalas Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Αποστολη εξετελεσθει ευχαριστω ολους για την βοηθεια.
SPANK Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Μην ξεχάσεις μονο να περάσεις drivers για τα πάντα απο το site του κατασκευαστή (οχι τους drivers των windows)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα