Marina_K Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Παιδιά αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει γιατί είμαι τελείως άσχετη με αυτά. Ήθελα να συνδέσω την προπληρωμένη κάρτα eurobank που εχω με τον λογαριασμό paypal που εκανα. Δεν ξέρω αν αυτο γίνεται η ειναι λάθος πάντως στη τράπεζα μου είπαν πως γίνεται. Το θέμα ειναι πως ο 4ψηφιος κωδικός δε μου έρχεται εδώ και πόσο καιρό. Πήγα αρχικά στην τράπεζα και μου έδωσαν την υπηρεσία Europhone για να ελέγχω άνα τακτά διαστήματα την κίνηση του λογαριασμού και απο εκεί κωδικό για e banking. Μπαίνω και τσεκάρω την κίνηση κάθε μέρα και δεν εχει γίνει τίποτα. Την διαδικασία αποστολής κωδικού την εχω κάνει 3 φορές και δεν επιτρέπεται άλλο. Πάντως την κάρτα μου την αναγνώρισε αφού μου βγάζει και τα δεδομένα της απλώς ζητάει την επιβεβαίωση της. Δε ξέρω τι να κάνω, έστειλα email στην paypal αλλά ακόμα περιμένω. Μήπως δεν κάνει η κάρτα και θέλει χρεωστικη; Ζωντανή αναμετάδοση
makfil Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Κατ' αρχάς, καλωσόρισες στο forum και καλές δημοσιεύσεις, Πριν απ' όλα θέλω να σου πω ότι η Eurobank είναι μια από τις τράπεζες που χρεώνουν προμήθεια 2% στις αγορές σε συνάλλαγμα. Είχα βαλει την πιστωτική της στο paypal και όταν ανακάλυψα τη χρέωση την άλλαξα αμέσως με την αντίστοιχη της ΕΤΕ που δεν χρεώνει προμήθεια. Επίσης ότι το paypal έχει εξ ορισμού τη ρύθμιση να μετατρέπει το συνάλλαγμα σε ευρώ, με τη δική του ισοτιμία που, φυσικά, είναι χειρότερη από την ισοτιμία του οργανισμού (Visa/MasterCard) που εκδίδει την πιστωτική κάρτα. Αναλυτικές πληροφορίες για όλα αυτά θέματα αλλά και για τον τετραψήφιο θα βρεις στον οδηγό της υπογραφής μου.
Marina_K Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Σε ευχαριστώ πολύ και για το καλωσόρισμα αλλά και για τις συμβουλές. Τώρα βρήκα άκρη γιατί μου απάντησε η paypal στο email και όλα καλα, όσο για τις χρεώσεις προμήθειας το ήξερα πριν βγάλω την κάρτα αλλά και πάλι ευχαριστώ. Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα