xristakis1 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟ USB3.0 HOST CONTROLLER CART ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΣΚΛΗΡΟΥΣ ΔΙΣΚΟΥΣ. ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΙΚΗ ΜΟΥ "ASROCK H61M-DGS". ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΑΙΔΕΥΤΗΚΑ ΝΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΩ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ: ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ 1) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ Η ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ (ΚΩΔΙΚΟΣ 10) ΚΑΙ 2) ΑΥΤΗ Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΡΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. τΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΑ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ (ΔΙΑΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΕΛΛΑΔΑ). ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΚΑΡΤΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΕΧΕΤΑΙ Η ΜΗΤΡΙΚΗ ΜΟΥ, Η ΕΧΕΙ "ΚΟΛΠΟ" ΣΤΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΤΕΙ-ΣΤΗΝ ΤΟΠΠΟΘΕΤΗΣΗ; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Federacion Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Μην γράφεις κεφαλαία. Σημαίνει ότι φωνάζεις.
SPANK Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Βασικά αν μπορεις γράφε με μικρά γιατι ειναι σαν να φωνάζεις ετσι και ενας πιο περιγραφικός τίτλος θα ηταν πολυ καλύτερα για να σε βοηθήσει περισσότερος κόσμος. Απο εκει και πέρα δώσε περισσότερα στοιχεία , οπως για ποια κάρτα αγόρασες ακριβώς και τι windows εχεις
xristakis1 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Kαρτα αγορασα την sharkoon usb 3.0 host controller, ysb3.0 super speed, εχω windows 7 sp1, μητρικη asrock h61m-dgs, μνημη 8 gb.
SPANK Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δοκίμασε να βάλεις drivers απο εδω http://www.sharkoon.com/?q=en/content/usb30-host-controller-card , και αν μπορεις δοκίμασε την και σε ενα 2ο pc να δεις αν σου λεει τα ιδια
xristakis1 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 την δοκιμη την εκανα σε αλλους δυο υπολογιστες οπου αποτελεσμα ηταν το ιδιο. και στην διαχειριση συσκευων αναφερε τα ιδια με τον δικο μου υπολογιστη. κατεβασα και τα νεα προγραμματα απο την εταιρεια που συστηνετε αλλα παλι το ιδιο.
SPANK Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Ε αμα και σε αλλα pc υπάρχει το ιδιο πρόβλημα πιθανόν η κάρτα να ειναι προβληματική
xristakis1 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Όντως ήταν προβληματική η κάρτα. Αφού την δοκίμασα και σε 4ο PC, την επέστρεψα (την δέχτηκαν πίσω για έλεγχο, μου είπαν ότι είναι καμμένη) και σε 3 ημέρες μου έστειλαν άλλη η οποία δεν ήθελε ούτε εγκατάσταση των drivers. Μόνο που οι ταχύτητες με το USB3.0 δεν είναι 10πλάσιες, αλλά 3πλάσιες σε σχέση με το USB2.0.
CheOnWeb Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Πιάνει 80-100 MΒ/sec με εξωτερικό hdd 2,5άρι (χωρίς ρεύμα); Αν ναι, καλά είσαι. Θες γρηγορότερο δίσκο για παραπάνω. Με γρήγορο στικάκι έχω δει έως 200 read, 110 write.
xristakis1 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Στον εξωτερικό 2,5άρι WD (WDBACY5000ARD-00) έπιασε 50 MB/sec σε μεταφορά αρχείων 20GB, ενώ το ίδιο αρχείο σε 2,5άρι εξωτερικό Samsung (HX-M101TC B/G M3 Portable 1TB) έπιασε 45MB/sec. Τα ίδια αρχεία με το usb2.0 χρειαζόταν τριπλάσιο και παραπάνω χρόνο. Στικάκι usb3.0 δεν έχω, οπότε δεν μπορώ να κρίνω. Η αλήθεια είναι ότι περίμενα ακόμη μεγαλύτερη ταχύτητα σε σχέση με το 2.0, περίπου πενταπλάσια. Ίσως να είναι η μητρική ή οι σκληροί;
CheOnWeb Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Λίγα μου γαίνονται τα 50. Έχεις δοκιμάσει από εξωτερικό σε εξωτερικό; Update drivers ή άλλοι drivers;
xristakis1 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Από εηωτερικό σκληρό 2,5 (χωρίς ρεύμα) σε αντίστοιχο σκληρό 2,5, για αρχεία μεικτά 20GB έφτασε ως 32MB/sec (τραγικό). Μόνο αρχεία μουσικής-ήχου 36MB/sec, ενώ σε αρχεία PDF μόνο 17MB/sec. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι για το σύστημά μου το usb3.0 είναι τρις φορές πιο γρήγορα από το usb2.0. Όσα αφορούν το τι γράφουν οι προδιαγραφές της sharkoon, για το usb 3.0 host controller, πάνω στη συσκευασία, καμια σχέση με αυτά που βλέπω στο σύστημά μου. (Λέει για data αρχεία ως 5Gbps).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα