Προς το περιεχόμενο

usb3.0 host controller cart

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΟ USB3.0 HOST CONTROLLER CART ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΣΚΛΗΡΟΥΣ ΔΙΣΚΟΥΣ. ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΙΚΗ ΜΟΥ "ASROCK H61M-DGS". ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΑΙΔΕΥΤΗΚΑ ΝΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΩ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ: ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ 1) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ Η ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ (ΚΩΔΙΚΟΣ 10) ΚΑΙ 2) ΑΥΤΗ Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΡΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. τΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΑ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ (ΔΙΑΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΕΛΛΑΔΑ). ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΚΑΡΤΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΕΧΕΤΑΙ Η ΜΗΤΡΙΚΗ ΜΟΥ, Η ΕΧΕΙ "ΚΟΛΠΟ" ΣΤΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΤΕΙ-ΣΤΗΝ ΤΟΠΠΟΘΕΤΗΣΗ;

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Δημοσ.

Βασικά αν μπορεις γράφε με μικρά γιατι ειναι σαν να φωνάζεις ετσι και ενας πιο περιγραφικός τίτλος θα ηταν πολυ καλύτερα για να σε βοηθήσει περισσότερος κόσμος.

Απο εκει και πέρα δώσε περισσότερα στοιχεία , οπως για ποια κάρτα αγόρασες ακριβώς και τι windows εχεις

Δημοσ.

την δοκιμη την εκανα σε αλλους δυο υπολογιστες οπου αποτελεσμα ηταν το ιδιο. και στην διαχειριση συσκευων αναφερε τα ιδια με τον δικο μου υπολογιστη. κατεβασα και τα νεα προγραμματα απο την εταιρεια που συστηνετε αλλα παλι το ιδιο.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Όντως ήταν προβληματική η κάρτα. Αφού την δοκίμασα και σε 4ο PC, την επέστρεψα (την δέχτηκαν πίσω για έλεγχο, μου είπαν ότι είναι καμμένη) και σε 3 ημέρες μου έστειλαν άλλη η οποία δεν ήθελε ούτε εγκατάσταση των drivers. Μόνο που οι ταχύτητες με το USB3.0 δεν είναι 10πλάσιες, αλλά 3πλάσιες σε σχέση με το USB2.0.

Δημοσ.

Πιάνει 80-100 MΒ/sec με εξωτερικό hdd 2,5άρι (χωρίς ρεύμα); Αν ναι, καλά είσαι. Θες γρηγορότερο δίσκο για παραπάνω. Με γρήγορο στικάκι έχω δει έως 200 read, 110 write. 

Δημοσ.

Στον εξωτερικό 2,5άρι WD (WDBACY5000ARD-00) έπιασε 50 MB/sec σε μεταφορά αρχείων 20GB, ενώ το ίδιο αρχείο σε 2,5άρι εξωτερικό Samsung (HX-M101TC B/G M3 Portable 1TB) έπιασε 45MB/sec. Τα ίδια αρχεία με το usb2.0 χρειαζόταν τριπλάσιο και παραπάνω χρόνο. Στικάκι usb3.0 δεν έχω, οπότε δεν μπορώ να κρίνω. Η αλήθεια είναι ότι περίμενα ακόμη μεγαλύτερη ταχύτητα σε σχέση με το 2.0, περίπου πενταπλάσια. Ίσως να είναι η μητρική ή οι σκληροί;

Δημοσ.

Από εηωτερικό σκληρό 2,5 (χωρίς ρεύμα) σε αντίστοιχο σκληρό 2,5, για αρχεία μεικτά 20GB έφτασε ως 32MB/sec (τραγικό). Μόνο αρχεία μουσικής-ήχου 36MB/sec, ενώ σε αρχεία PDF μόνο 17MB/sec.

Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι για το σύστημά μου το usb3.0 είναι τρις φορές πιο γρήγορα από το usb2.0.

Όσα αφορούν το τι γράφουν οι προδιαγραφές της sharkoon, για το usb 3.0 host controller, πάνω στη συσκευασία, καμια σχέση με αυτά που βλέπω στο σύστημά μου. (Λέει για data αρχεία ως 5Gbps).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...