coreman7 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Γεια σας!! Αυτη τη στιγμη , ειμαι με ενα Abyssus ( το οποιο δεν με βολεψε ποτε, πολυ μικρο για το χερι μου) και ενα Hama Urage το οποιο χρησιμοποιω και εχει βγαλει τα λεφτα του. Εχω ενα πολυ μικρο Budget γυρω στα 25-30 Ευρω. Και σκεφτομαι να παρω ενα απο αυτα : SHARKOON FIREGLIDER LASER MOUSE http://www.e-shop.gr/product?id=PER.570506 SHARKOON DRACONIA MOUSE http://www.e-shop.gr/product?id=PER.570507 CM STORM XORNET GAMING MOUSE http://www.e-shop.gr/product?id=PER.640337 (Παιζω μονο LoL, και ενδιαφερομαι για Tracking και Durability. Και αν μπορειται να μου πειτε την γνωμη σας για την Natec?? Ευχαριστω εκ των πρωτερων.
Xristaras12 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 μιας και εχω το xornet στο λαπτοπ,θα σου πω οτι αν εχεις μεγαλο χερι δεν σου κανει δυστυχως. Επισης ειναι αρκετα ελαφρυ και γλυστραει ευκολα αν ειναι αυτο το ζητουμενο σου(σε σχεση δηλαδη με το Χ8 που εχω)
coreman7 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 μιας και εχω το xornet στο λαπτοπ,θα σου πω οτι αν εχεις μεγαλο χερι δεν σου κανει δυστυχως. Επισης ειναι αρκετα ελαφρυ και γλυστραει ευκολα αν ειναι αυτο το ζητουμενο σου(σε σχεση δηλαδη με το Χ8 που εχω) Huh , ok Για τα αλλα δυο , ουτε συζητηση? xD
Xristaras12 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 To xornet είναι πολύ καλό δεν εγραψα το αντιθετο παντως αν αυτο καταβαλε ο ts. Για τα υπολοιπα δεν μπορω να εχω αποψη μιας και δεν τα εχω πιασει/δοκιμασει στα χερια μου,ουτε εχω διαβασει κατι για τα συγκεκριμενα!
Johny Q Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 δεν εγραψα το αντιθετο παντως αν αυτο καταβαλε ο ts. Για τα υπολοιπα δεν μπορω να εχω αποψη μιας και δεν τα εχω πιασει/δοκιμασει στα χερια μου,ουτε εχω διαβασει κατι για τα συγκεκριμενα! Όχι δεν είχα σκοπό να διαφωνήσω μαζί σου 1
ikaruga24 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Αν και βλεπω οτι εχεις βαλει το οριο των 30 ευρω εγω θα σου ελεγα να πας λιγο παραπερα και να πας σε αυτο. Αξιζει σιγουρα τα λεφτα του και εχει και το καταλληλο μεγεθος για το χερι σου. http://www.e-shop.gr/product?id=PER.570388
coreman7 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 αχα, απλως,νομιζα οτι το Laser ειναι καλυτερο στο tracking, για αυτο ειπα να παω προς τα Sharkoon. 5 ευρω επιπλεον μπορω να βρω, απλα οκ, αν νομιζεις οτι τα αξιζει.. (Απλως μου φενεταια χλωμο η logitech να δινει καλο ποντικι σε τοσο χαμηλη τιμη, και εκανα ειδη το λαθος με το Abyssus και στην κυριολεξια διαλυθηκε)
Pa0ki Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 To έχω το G300 Πολύ καλό για τα λεφτά του, 9 κουμπιά(λίγο ιδιαίτερα τοποθετημένα), ρυθμιζόμενα κουμπιά, 3 διαφορετικά προφίλ, διαφορετικός φωτισμός στο καθένα κ.λπ Και είναι logitech=εγγύηση
ikaruga24 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 αχα, απλως,νομιζα οτι το Laser ειναι καλυτερο στο tracking, για αυτο ειπα να παω προς τα Sharkoon. 5 ευρω επιπλεον μπορω να βρω, απλα οκ, αν νομιζεις οτι τα αξιζει.. (Απλως μου φενεταια χλωμο η logitech να δινει καλο ποντικι σε τοσο χαμηλη τιμη, και εκανα ειδη το λαθος με το Abyssus και στην κυριολεξια διαλυθηκε) Με τη διαφορα οτι η logitech φτιαχνει consumer products και η Razer φτιαχνει playschool. Τα ιδια προβληματα εχει ολος ο κοσμος με τη Razer, αν αγοραζεις κατι με σκοπο να αντεξει και λιγο στο χρονο τοτε δεν αγοραζεις Razer. Οι πιθανοτητες του να πετυχεις σε σκυλο προιον ειναι εναντιον σου απο αυτην την εταιρια.
konpat Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Το έχω κι εγώ το g300 και θα ήθελα να επισημάνω πως ενω έχει αρκετά συν , το μέγεθός του είναι μικρό για μεγάλα χέρια δεν είναι βολικό στο πιάσιμό του (είναι μικρότερο από το μεσο μέγεθος ενος desktop ποντικιου )και τα πλήκτρα εμποδίζουν την τοποθέτηση των δακτύλων ανάμεσα τους για το πάτημα των κεντρικών πλήκτρων. Το αναφέρω γιατί ο TS έθεσε και αυτό το πρόβλημά.
ikaruga24 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Μακαρι να μπορουσες οικονομικα να πας σε G400/500 καθως αυτα ειναι εγγυημενα οτι πρεπει για μεγαλα χερια. Ο ξαδερφος μου που εχει κουπια αντι για χερια χρησιμοποιει g500 αφου εχει πεταξει στον καδο δεκαδες πριν τελικα μεινει σε αυτο.
Liakos10 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Με τη διαφορα οτι η logitech φτιαχνει consumer products και η Razer φτιαχνει playschool. Τα ιδια προβληματα εχει ολος ο κοσμος με τη Razer, αν αγοραζεις κατι με σκοπο να αντεξει και λιγο στο χρονο τοτε δεν αγοραζεις Razer. Οι πιθανοτητες του να πετυχεις σε σκυλο προιον ειναι εναντιον σου απο αυτην την εταιρια. ισχυει οτι τα προϊοντα της Razer δεν ειναι καλα κατασκευαστικα; τοτε γιατι ειναι τοσο ακριβα; με ενδιαφερει το θεμα επειδη ψαχνομαι για gaming mouse και εχω στην wishlist μου razer mouse, αλλα αν ειναι να χαλασει ευκολα τοτε καλυτερα να παω σε κατι αλλο. ποιες εταιριες βγαζουν αξιοπιστα ποντικα; edit: ποια η διαφορα optical laser και τι απο τα δυο προτιμαμε για gaming;
ikaruga24 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Ισχυει ναι. Το θεμα της τιμης μην το παιρνεις σοβαρα γιατι ειναι κατηγορια για elite gamers. Αν μπορεις να αλλαζεις τα προιοντα της εταιριας καθε χρονο τοτε δεν το συζηταμε, βουρ στο ψητο. Το βλεπεις και απο την εγγυηση που προσφερουν αλλα και απο την υποστηριξη που προσφερουν οτι δεν ειναι για πολλα. Αν ειναι να αγοραζεις προιοντα απο αυτους ή θα αγοραζεις προιοντα τους που ειναι συνεργασια (και συνηθως ειναι πανακριβα) ή απλα θα παρεις κατι απο τη μεσαια κατηγορια τους και θα προσπαθησεις να βγαλεις καμια 2ετια γιατι παραπανω ειναι σπανιο να σου κρατησει το προιον. Η logitech προσφερει γενικα υψηλη ποιοτητα κατασκευης στα προιοντα της και εχει εξαιρετικο after sales και αν δεν κανω λαθος εχει σοβαρη αντιπροσωπευση στην Ελλαδα που ειναι μεγαλο +. Η CM storm, Roccat και Corsair επισης προσφερουν υψηλη ποιοτητα κατασκευης. 1
Liakos10 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 μαλιστα... εγω κυριως κοιταζω να ψωνισω μεταχειρισμενο mouse επειδη το budget μου δεν φτανει για καλουτσικο gaming mouse, αρα ακυρο για razer. και οσον αφορα την διαφορα laser optical ξερει κανεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα