ggben Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Καλημέρα σε όλους!!έχω ένα προφίλ στο -fb- και μία ομαδα στο fb για το blog μου.Το πρόβλημα είναι ότι όταν πάω σαν διαχειριστής στην ομάδα μου -στο fb- το blog μου δεν με αναγνωρίζει σαν george benetos αλλά ούτε και οι σελίδες που επισκέπτομαι...δηλαδή όταν μπω στη δική σου σελίδα και έχω ανοικτό το -fb- στην ομάδα μου αντί να δείχνει την φωτογραφία μου σαν george benetos,δείχνει ένα κενό κουτί και από επάνω γράφει...αλλαγή..το ίδιο γίνεται και στο like box στο blog μου.Όταν το κάνω αλλαγή επανέρχεται αλλά όταν πηγαίνω πάλι στο -fb- μου γράφει ότι έχει μπερδευτεί και πρέπει να κάνω ανανέωση στην σελίδα..τι στο καλό πάλι έχει γίνει;;;επίσης όταν μπαίνω σε οποιαδήποτε σελίδα,ακόμα και στην δική σου,όταν είμαι συνδεμένος με την ομάδα μου στο -fb- θα μου βγάλει μισή (στο κέντρο) την σελίδα σου..εάν πατήσω αλλαγή στο εικονίδιο μου,τότε όλα καλά..σε παρακαλώ πολύ,βοήθησε με... δεν μπορώ να διαχειριστώ σωστά το blog με αποτέλεσμα να μένω σημαντικά πίσω...είναι τεράστιο πρόβλημα για εμένα...ευχαριστώ πολύ..!!!
mafiozoss Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Φίλε δεν καταάλαβα καλά τι εχει γινει..Αλλα προσαθησε να βγάλεις όλες τις φώτο απο την σελίδα σου στο FB και μετά ανέβασε 1 για τέστ να δεις τι γίνετε.. Ελπιζω να βοήθησα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα