marygr Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 γεια σας .εχω παρει ενα lenovo s500 και εχω προβλημα με το wifi,δεν μπορω να συνδεθω ,μονο με καλωδιο δικτυου.
SPANK Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 drivers για το wifi εχεις περάσει , το δίκτυο στο βρίσκει και δεν μπορεις να συνδεθείς η δεν σου βγάζει τιποτα ? 1
marygr Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Drivers έχω βάλει δεν μου βγάζει τίποτα για να συνδεθώ
Xristaras12 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 ειναι ενεργοποιημενη η wifi καρτα του λαπτοπ; απο αλλη συσκευη εχεις προσβαση το wifi σου;
marygr Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δεν ξέρω αν είναι ενεργοποιημενη. Τι εννοείς ? Με εξωτερική κεραία βρίσκει ρουτερ αλλά δεν συνδέεται
SPANK Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δεν καταλαβαίνω τελικά βρίσκει η οχι wifi δίκτυα ? Επάνω λες οτι δεν βρίσκει τιποτα να συνδεθείς και κατω λες με εξωτερική κεραία βρίσκει , εξωτερική κεραία βάζεις που ? Το laptop εχει ενα κουμπάκι συνήθως που το πατας για να ανοίξεις και να κλείσει το wifi , μηπως το εχεις κλειστό ?
marygr Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Κουμπί για wi fi δεν έχει. Έβαλα κεραία ασύρματου δικτύου με usb βρίσκει το ρουτερ μου αλλά δεν συνδέεται. αυτό είπα.. Οκ παιδιά ευχαριστώ το έφτιαξα Οκ ευχαριστώ το έφτιαξα
SPANK Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Κουμπί για wi fi δεν έχει. Έβαλα κεραία ασύρματου δικτύου με usb βρίσκει το ρουτερ μου αλλά δεν συνδέεται. αυτό είπα.. Οκ παιδιά ευχαριστώ το έφτιαξα Τι ηταν τελικα ?
marygr Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Drivers έλειπαν.το ξανά κοίταξα ευχαριστώ ))))
phot Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Drivers έλειπαν.το ξανά κοίταξα ευχαριστώ ))))/ μηπως μπορείς να μου πεις ποιους drivers εγκατεστησες και τι διαδικασια ακολούθησες? Αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα, προσπάθησα να εγκαταστησω τους drivers απ το site της lenovo αλλά εμφανίζει μαύρο παράθυρο και σταματάει εκεί η εγκατάσταση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα