Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.Εχω ενα θεμα με το λαπτοπ μου. Στο πουθενα ξαφνικα σημερα το ανοιγω και ενω αναβει μετα απο 2-3 δευτερολεπτα κλεινει μονο του και ξανανοιγει παλι μονο του αλλα στην οθονη δεν δειχνει απολυτως τιποτα. Ουτε αναβοσμημα της οθονης, ουτε μπορω να μπω bios τιποτα. Το βλεπω οτι αναβει σαν συσκευη αλλα δεν δουλευει ουσιαστικα. Εβαλα και με hdmi out σε τηλεοραση αλλα παλι τιποτα. Τι παιζει, ξερει κανεις;

Δημοσ.

Καλημέρα.

Πότε ανοίχτηκε τελευταία φορά το λάπτοπ για καθάρισμα - αλλαγή πάστας; Πως τα πήγαινε με τις θερμοκρασίες όταν δούλευε;

Δεύτερο τροφοδοτικό πρόχειρο για δοκιμή υπάρχει;

Δοκίμασες με μια μνήμη μόνο απάνω; 

Δημοσ.

Δεν εχει ανοιχτει ποτε για καθαρισμα και το εχω 5 χρονια χωρις να εχει κανενα προβλημα και με πολλη χρηση.

Με θερμοκρασιες δεν ειχα προβλημα

Το τροφοδοτικο ειναι καινουριο. Το ειχα αλλαξει προσφατα

Ναι δοκιμασα με μια μνημη πανω

Ευχαριστω

Δημοσ.

Κάθε 1 με 2 χρόνο πρέπει να το καθαρίζεις συνήθως... Καλό θα ήταν να το άνοιγες να το δεις μέσα και να του αλλάξεις πάστα... Μπορείς ή δεν σου είναι εύκολο;

9600 έχει αυτό ε; Πόσο ήταν εκεί η θερμοκρασία συνήθως;

Το τροφοδοτικό το οτι είναι καινούργιο δεν λέει κάτι δυστυχώς :( Πρέπει να ελέγξεις και με δεύτερο που σίγουρα δεν έχει πρόβλημα.

Βγάλε μνήμες, βγάλε δίσκο, βγάλε cd rom, βγάλε τις mPICe (WiFi) και δοκίμασε πάλι.

Δημοσ.

Άμα δεν το έχεις άστο καλύτερα γιατί αυτό το τσιπάκι της κάρτας σου είναι επίφοβο ήδη απο μόνο του... Άμα δεν κάτσει καλά η ψήκτρα παίζει να ψηθεί :/ Κανένας φίλος σου που να ξέρει; Σε γενικές γραμμές δεν είναι δύσκολο πάντως, αλλά μπορεί να γίνει ζημιά για αυτό στο λέω... 

Να, εδώ είναι η διαδικασία για να πάρεις μια ιδέα, πάστα μπορείς να πάρεις απο έξω με <5€. Πως το βλέπεις; Απλά βγάζεις το κάτω καπάκι και ξεσυνδέεις την ψήκτρα με τον ανεμιστήρα, τον καθαρίζεις και βάζεις νέες πάστες (όπου έχει thermal pads δεν βάζεις πάστα και δεν τα χαλάς).

Πάντως πριν απο όλα δοκιμή με άλλο φορτιστή με βγαλμένη την μπαταρία απο πάνω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...