Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αναφέρομαι στο τηλέφωνο της μπανιέρας μου. Κάποια βράδια μερικές ώρες μετά που έχω κάνει ντούζ, το ακούω να τρέχει νερό χωρίς να είναι ανοικτή η βρύση. Μην φανταστείτε κανένα ποτάμι βέβαια, από την άλλη όμως δεν πρόκειται και για σταγόνες! Αυτό το περίεργο σε τι πιστεύετε πως μπορεί να οφείλεται; Μπορεί να είναι στιγμιαία αύξηση της πίεσης του νερού; και εάν ναι, διατρέχει κίνδυνο να σπάσει καμιά σωλήνα; Τί να κάνω;

Δημοσ.

διαβαζω το ερώτημα, πίνω μια γουλιά καφε, λεω δε μπορει ο ζορανμπ θα ναι... ω ναι ειναι...

Μη σε αγχωνει φιλε μου δεν ειναι τίποτα απλα ουσιαστικά αδειάζει η σωλήνα του τηλεφώνου...

• Like 5
Δημοσ.

Είναι συνεχόμενο το "τρέξιμο" (δηλαδή αν δεν ασχοληθείς μπορεί να τρέχει μία ώρα) ή αν το αφήσεις θα τρέξει για 2-5 δευτερόλεπτα και θα σταματήσει;

Στην πρώτη περίπτωση μπορεί να σημαίνει φαγωμενο λαστιχάκι και άρα μόλις "πέφτουν" οι καταναλώσεις λόγω νύχτας και ανεβαίνει η πίεση, αρχίζει να τρέχει.

Στην δεύτερη ισχύει ότι είπε ο paylidis

Δημοσ.

Παιζει ρολο και το "κανω μπανιο πριν" που σημαινει οτι εχει περασει ζεστο νερο πριν, και ισως καποια σημειο (λαστιχακια ας πουμε) λογω διαστολης χανουν, οποτε περναει νερο μεχρι να κρυωσουν παλι και να σταματησει η ροη.

Δημοσ.

Μη σε αγχωνει φιλε μου δεν ειναι τίποτα απλα ουσιαστικά αδειάζει η σωλήνα του τηλεφώνου...

Αδειάζει οκ αλλά για ποιό λόγο (μην μου απαντήσεις πως αδειάζει επειδή γεμίζει :-D ), τι δηλαδή την ωθεί στο να αδειάσει, πιέσεις; Γιατί το τηλέφωνο είναι κρεμασμένο ψηλά στο στήριγμα όταν αδειάζει!

Δημοσ.

δεν τρέχει μόνο αργά το βράδυ , τρέχει και τη μέρα και δεν το καταλαβαίνεις 
ειναι ύπουλα τα υγρά , εμένα με έκανε να ξηλώσω με το τροπάνι τα πλακάκια να σκάψω τον τοίχο για να δω απο που στάζει και μετά πλήρωνα υδραυλικούς και πλακάδες ...

κάλεσε ενα ινδικό υδραυλικό και θα σου πει (υπάρχουν κ υδραυλικοί ανειδίκευτοι ,άσχετοι που λέμε, φοράνε μια φόρμα , παίρνουν κ ένα σολίνα στο χέρι και χοχο! έτοιμο το μπάνιο σας (μετά απο καμια εβδομάδα χρειάζεται πάλι φτιάξιμο ).
ζήτα καλύτερα κάρτα πριν τον αμολήσεις να στο φτιάξει ). 

αν δε βρει τίποτα πάρε παπά για ξορκισμό :ph34r:

Δημοσ.

δεν τρέχει μόνο αργά το βράδυ , τρέχει και τη μέρα και δεν το καταλαβαίνεις 

ειναι ύπουλα τα υγρά , εμένα με έκανε να ξηλώσω με το τροπάνι τα πλακάκια να σκάψω τον τοίχο για να δω απο που στάζει και μετά πλήρωνα υδραυλικούς και πλακάδες ...

κάλεσε ενα ινδικό υδραυλικό και θα σου πει (υπάρχουν κ υδραυλικοί ανειδίκευτοι ,άσχετοι που λέμε, φοράνε μια φόρμα , παίρνουν κ ένα σολίνα στο χέρι και χοχο! έτοιμο το μπάνιο σας (μετά απο καμια εβδομάδα χρειάζεται πάλι φτιάξιμο ).

ζήτα καλύτερα κάρτα πριν τον αμολήσεις να στο φτιάξει ). 

αν δε βρει τίποτα πάρε παπά για ξορκισμό :ph34r:

δεν κατάλαβα τίποτα από την εξήγηση αυτή!

δεν έχω να δω από που στάζει γιατί ξέρω ότι στάζει από το τηλέφωνο!

Δημοσ.

δεν κατάλαβα τίποτα από την εξήγηση αυτή!

δεν έχω να δω από που στάζει γιατί ξέρω ότι στάζει από το τηλέφωνο!

έχεις τηλέφωνο στο μπάνιο ? 

και που παίρνεις ? στο λιμενικό και κάνεις οτι πνίγεσαι ? :ph34r:

edit: αααα γκαντάλαβα 

ε οκ ρε φιλαράκι , αμουσόρι κιόλας , δε το είδα .

πάρε ενα υδραυλικό όμως , άλλη λύση δε βλέπω 

αν δε θες να σου πέσει 

το σπίτι 

σταγόνα σταγόνα γίνεται η διάβρωση καμια φορά 

• Like 1
Δημοσ.

Αργά το βράδυ το τηλέφωνο έχει μοναξιές

οπότε φαντάζεται αυτό που είχε δει πριν μερικές ώρες

και ... εκτονώνεται ....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...