frabalas Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Ποιός σκύβει σε πρεζάκι που βαράει ντάγκλες;
gatokoritso Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 φιλε δεν ειναι μονο η εμφανιση ειναι γενικα αυτος ο μηχανισμός προστασιας που εχει ο καθενας.τι να γινει εχουμε μαθει στο καθαρο και περιποιημένο οτιδηποτε αλλο μας ξενιζει.προσπαθησε να χαμογελας και να εισαι ευγενικος.α και αγορασε και κανα καινουργιο αθλητικο μια μπλουζιτσα κατι.ισα ισα να φαινεσαι ποιο νορμαλ.δεν ειπαμε να δωσεις και μια περιουσια.ασε που εχουν ωραιες τσεπουλες/τεχνολογιες βοηθανε.καθεσαι και προβληματίζεσαι με τον καθε ακυρο.. 1
bluesattack Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Βασικά το όλο θέμα είναι "δε θέλω να φοράω ό,τι ρούχα θέλει η μάζα". Οπότε έχεις τις εξής δύο επιλογές: ή φοράς ό,τι θες και δε δίνεις σημασία σε κανέναν ή σε νοιάζει η γνώμη των άλλων και ντύνεσαι αναλόγως. Δεν υπάρχει μέση κατάσταση. Οπότε, αν είσαι ιδρωμένος και λασπωμένος ή οτιδήποτε άλλο, μια διερευνητική ματιά θα την υποστείς αναπόφευκτα. Είναι έμφυτο χαρακτηριστικό των ανθρώπων από τότε που προσπαθούσαν να κρατήσουν μια συνοχή στις κοινωνίες τους. Υπάρχουν εξαιρέσεις π.χ. Ν.Υόρκη, όπου και με φτερά παπαγάλου να βγείς δεν κάνει εντύπωση σε κανέναν, αλλά εκεί δεν υπάρχει κοινωνία να σε κρίνει, παρά μόνο ένα χάος από μονάδες ατόμων. Αν ειναι η συνοχη της κοινωνιας να περναει μεσα απο ενδυματολογικο κομφορμισμο καλυτερα τα φτερα παπαγαλου παντως : ) Αν και ειναι λιγο γενικευσεις αυτα , ασε που και αυτο το θεμα ειναι σε καποιο βαθμο θεμα..ταξικης παλης .Εγω γελαω παντως οταν για να μπεις σε ενα πολυτελες μαγαζι πρεπει να φορας η να σου δανεισουν κοστουμι ακομα και αν εισαι καλοντυμενος.Λες να φοβουνται οτι η ελλειψη κοστουμιου θα βαρυστομαχιασει τους υπολοιπους ? Ασε τo dress code καποιων πανεπιστημιων..του χωρου δηλαδη οπου αποκτας την πνευματικη ελευθερια σου (συμφωνα και με αλλο θεμα) Από την άλλη επειδή φοράω κουστούμι συχνά πρέπει να σας πω ότι το να φοράς κουστούμι είναι σα να έχεις την υπερδύναμη ενός φανταστικού ήρωα της marvel να επηρεάζεις τον κόσμο: στα καταστήματα μου φέρονται με το σεις και με το σας, στο δρόμο με κοιτάνε γυναίκες αλλά και πολλοί άντρες ! πραγματικά αυτή ή αμφίεση έχει μαγική δύναμη. Και που να βαθυνει η κριση.θα στρωνουν και κοκκινο χαλι .Καταναλωνεις η τους αφηνεις στα κρυα του λουτρου ?
Gtr34 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Εχω μπει στο supermarket με φορμα εργασιας γεματη μουτζουρα, γρεζια , βρωμοκοπαγα καμενο ηλεκτροδιο. Και εμενα κοιτουσαν περιεργα αλλα στα .... μου . 1
stamatinho Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Aσχετως εμφανιση , αυτο εμενα μου προκαλει απεχθεια .Να μην μπορει να κρατηθει ο αλλος μερικα λεπτα και να τρωει η να πινει μεσα στο σουπερμαρκετ.Παει στο ταμειο με ανοιγμενο το αναψυκτικο η το νερο και μισοφαγωμενη την σοκοφρετα Nα κανεις γυμναστικη και μετα να τρως σοκοφρετα ειναι λιγο ακυρο τεσπα. Αν κανεις ειδικη διατροφη μετα τη γυμναστικη ειδικα πρωταθλητισμο και πρεπει να πιεις ενα ροφημα σιγα σιγα και οχι μονορουφι που συνηθως ετσι γινεται μπορει να τυχει να εισαι και στο σουπερ μαρκετ αλλα και οπουδηποτε αν αμεσως μετα πρεπει να πας για δουλεια η να βιαζεσαι για κατι αλλο. Καλο ειναι αν δεν ξερουμε τους καθημερινους ρυθμους καποιου ανθρωπου να μη βγαζουμε συμπερασματα, 1
Prof_Chaos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Τελευταία πάω για κανένα τρεξιματάκι πού και πού και επειδή εδώ που είμαι βρέχει πολύ και ως συνέπεια παντού έχει λάσπες και δε γίνεται να τρέχω στα πεζοδρόμια και τους δρόμους συνέχεια, φοράω τα ανάλογα παλιά χιλιοπλυμμένα αθλητικά. Μετά το τρέξιμο είμαι ιδρωμένος, βρώμικος και λασπωμένος. Έχει ενδιαφέρον το πώς με αντιμετωπιζουν κάποιοι, στο σούπερ μάρκετ π.χ. με κοιτάνε με μισό μάτι, ενώ μου μιλάνε γυρίζουν το βλέμμα αλλού, μου συμπεριφερονται απότομα και με αγένεια και γενικά δέχομαι αρκετή ψυχρότητα. ΟΚ και καλά σου κάνουν που πάς σαν τον λέτσο ανάμεσα σε κόσμο μεσα στη βρώμα.. Είμαι αναγκασμένος εγώ που θα είμαι απο πίσω σου στην ουρά να τρώω την μπόχα σου ή να σε βλέπω μέσα στη λάσπη; Να κάνεις ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ την γυμναστική σου μπανάκι και να μην παραπονιέσαι για την συμπεριφορά των άλλων αλλά να βελτιώσεις την δική σου. Οταν κυκλοφορείς μέσα στην βρώμα και αδικαιολόγητα δεν σέβεσαι πρώτα απ όλα τον εαυτό σου. πως περιμένεις να σε σεβαστεί ο υπόλοιπος κόσμος;
Anorymous Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 "Φάε γούνα μου πιλάφι" Ήτανε,που λέτε παιδάκια μου,ο Νασρεντίν Χότζας και τον καλέσανε σε κάποια μάζωξη,αλλά πήγε με τα "ρούχα της δουλειάς" και τον διώξανε. Γύρισε σπίτι,φόρεσε τη καλή του γούνα και ξαναπήγε εκεί,τον βάλανε στη καλύτερη θέση και του σερβίρανε τα καλύτερα φαγητά,οπότε αυτός άρχισε να πετάει τα φαγητά πάνω του,λέγοντας: Φάε γούνα μου πιλάφι Καλα αυτος ο Χοτζας εχει πει θεικες ατακες
Lucifer Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Πώς ξέρετε αν σας κοιτάει ο κόσμος με μισό μάτι αν δεν ψάξετε γι' αυτό; Εννοώ, εγώ όταν πάω στο σούπερ μάρκετ κοιτάω ράφια, τιμές και ποιο ταμείο δεν έχει ουρά. Μπορεί να με κοιτάνε με αηδία, θυμό, καύλα ή γελώντας, δε θα πάρω πρέφα. Αντίστοιχα, εκτός αν ο TS ερχόταν να σκουπίσει τις λάσπες στη μούρη μου, δε θα πρόσεχα καν το σκηνικό. Άρα μυρίζομαι ενοχή ή ναρκισσισμό εκ μέρους όσων τα προσέχουν. Ενοχή γιατί κάπου μέσα σου σκέφτεσαι "αυτός εκεί διαλέγει ποιο αποσμητικό να πάρει κι εγώ είναι λες και πηδιόμουν με γουρούνι" και ναρκισσισμό στη φάση "τι κάνω με όλη αυτή την κάζουαλ ντυμένη πλέμπα εδώ μέσα, λεφτά για καπουτσίνο έχουν, για γραβάτα όχι;" 9
Skylined Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 LOL αλήθεια είναι ότι επίσης προσελκύουμε συμπεριφορές. Το ανέφερε και ο τοξοβόλος.
Moderators Spect~ Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Prof_Chaos ειναι μερικες φορες (οχι συνεχεια) που το κανεις και λογο ευκολιας! εγω πχ επρεπε μια μερα να παω σουπερ μαρκετ και επειδη ηταν στο δρομο μου πηγα οπως ημουν απο την προπονηση! ειχα αλλαξει καποια απο τα ρουχα αλλα κατι λασπες πχ πανω μου πρεπει να τις ειχα(ειχαμε παει βουνο)! δεν το κανω καθε μερα απλα ετυχε! αυτο δεν ειναι κακο ομως να το κανεις.! ή οπως ο αλλος πυ γυριζε απο τη δουλεια με τα ρουχα της δουλειας τι θα κανει ? θα παει σπιτι να κανει μπανιο για να παει σουπερ και μετα σπιτι ?μπαινεις ψωνιζεις τελειωνεις!
stamatinho Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 <p>Prof_Chaos ειναι μερικες φορες (οχι συνεχεια) που το κανεις και λογο ευκολιας! εγω πχ επρεπε μια μερα να παω σουπερ μαρκετ και επειδη ηταν στο δρομο μου πηγα οπως ημουν απο την προπονηση! ειχα αλλαξει καποια απο τα ρουχα αλλα κατι λασπες πχ πανω μου πρεπει να τις ειχα(ειχαμε παει βουνο)! δεν το κανω καθε μερα απλα ετυχε! αυτο δεν ειναι κακο ομως να το κανεις.! ή οπως ο αλλος πυ γυριζε απο τη δουλεια με τα ρουχα της δουλειας τι θα κανει ? θα παει σπιτι να κανει μπανιο για να παει σουπερ και μετα σπιτι ?μπαινεις ψωνιζεις τελειωνεις!</p> +1 Ολοι ξαφνικα πιασαμε δουλεια γραφειου. Ρε τι διαβαζουμε εδω μεσα. Δηλαδη ο αλλος αν ειναι μηχανικος και θελει να παρει ψωμι για τα παιδια του θα πηγαινει πρωτα σπιτι για μπανιο. Η αριστοκρατεια μας μαρανε τρομαρα μας. Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App
Prof_Chaos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 @stamatinho αλλά βασιλάκης καίλας.. να πάρει ψωμί στα παιδιά του...έλεος ρε φιλε. @Spect το σέβομαι αν τύχει .. αλλά εγώ δεν το κάνω δεν μου κάθεται πως να γίνει. Μεσα στη βρώμα δεν κυκλοφορώ.Αν είναι έκτακτη ανάγκη δεν το συζητώ δεν θα σκεφτούμε αν βρωμάμε ή όχι... Ο άλλος λέει οτι είναι μέσα στις λάσπες και φαντάζομαι με τον τρόπο που το περιγράφει το θεωρεί φυσιολογικό να κυκλοφορεί έτσι.. Δεν είναι οτι του έτυχε μια φορά και δεν προλάβαινε.. Δικαίωμα του δεν το κατακρίνω αλλά να μην κατακρίνει κι αυτός τα περιφρονητικά βλέματα όπως λέει στο supermarket.
The_Judas Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Σαφώς και παίζει ρόλο η εμφάνιση σε όλους τους τομείς. Σε εμένα αντιθέτως το τρέξιμο έχει θετική επίδραση. Οταν σε βλέπουν με καλά αθλητικά ρούχα, αν έχεις ένα αξιόλογο σώμα κάνεις καλή εντύπωση, καλύτερη απ'ότι με επίσημα ρούχα. Αν φοράς παλιά, σκισμένα και βρώμικα ρούχα είναι προφανές ότι θα σε κοιτάνε λίγο περίεργα. 2
stamatinho Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 <p>@stamatinho αλλά βασιλάκης καίλας.. να πάρει ψωμί στα παιδιά του...έλεος ρε φιλε.</p> <p> </p> <p>@Spect το σέβομαι αν τύχει .. αλλά εγώ δεν το κάνω δεν μου κάθεται πως να γίνει. Μεσα στη βρώμα δεν κυκλοφορώ.Αν είναι έκτακτη ανάγκη δεν το συζητώ δεν θα σκεφτούμε αν βρωμάμε ή όχι...</p> <p> </p> <p>Ο άλλος λέει οτι είναι μέσα στις λάσπες και φαντάζομαι με τον τρόπο που το περιγράφει το θεωρεί φυσιολογικό να κυκλοφορεί έτσι.. Δεν είναι οτι του έτυχε μια φορά και δεν προλάβαινε..</p> <p> </p> <p>Δικαίωμα του δεν το κατακρίνω αλλά να μην κατακρίνει κι αυτός τα περιφρονητικά βλέματα όπως λέει στο supermarket.</p> Γιατι ρε μαγκα Βασιλακης Καιλας?Που νομιζεις ζεις?Ο αλλος σχολαει και πριν παει σπιτι παιρνει οτι ειναι απαραιτητο για το μεσημεριανο,εσενα αλλιως στα εμαθαν?Δηλαδη αμα ο αλλος ειναι μηχανικος η οικοδομος τι πρεπει να γινει?Να κανει ρεκτιφιε πριν παει στους αριστοκρατες του σουπερμαρκετ?Ημαρτον. Τελικα οσο περνανε το χρονια γινομαστε ολο και πιο κομπλεξικοι. Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App 5
bluesattack Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Nα κανεις γυμναστικη και μετα να τρως σοκοφρετα ειναι λιγο ακυρο τεσπα. Αν κανεις ειδικη διατροφη μετα τη γυμναστικη ειδικα πρωταθλητισμο και πρεπει να πιεις ενα ροφημα σιγα σιγα και οχι μονορουφι που συνηθως ετσι γινεται μπορει να τυχει να εισαι και στο σουπερ μαρκετ αλλα και οπουδηποτε αν αμεσως μετα πρεπει να πας για δουλεια η να βιαζεσαι για κατι αλλο. Καλο ειναι αν δεν ξερουμε τους καθημερινους ρυθμους καποιου ανθρωπου να μη βγαζουμε συμπερασματα, Η σοκοφρετα ηταν παραδειγμα απλως.Επισης δεν θελω να γινω ο σπαστικος της παρεας αλλα τι σημαινει καθημερινος η ειδικος ρυθμος ανθρωπου ? Δεν μπορει να κρατηθει και να μην πιει νερο στο σουπερμαρκετ ? Ουτε θηλασμος να ηταν.. Προσωπικα , επειδη το εχω δει αρκετες φορες , το θεωρω αγενεια και προς τον υπαλληλο.Οπως πχ αυτο που πετυχα σημερα το σπογευμα.Ειμουνα στο μαστορα και ηρθε ενας μοτοκροσας με την μηχανη μεσα στην λασπη.Τιγκα ομως ε , καπου ''ετρεχε''.Καθοταν ο μαστορας με το λαστιχο να την πλενει.Ε ριξε ενα πλυσιμο ρε φιλε πριν την φερεις..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα