Moderators Spect~ Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 για την μηχανη συμφωνο για το νερο οχι! ο αλλος ειπε οτι ηταν απο προπονηση οποτε ειναι λογικο να εχει αναγκη το νερο(και ναι μερικες φορες δεν μπορεις να περιμενεις) δεν μπορω να καταλαβω που ειναι το προβλημα να πιεις το νερο η το χυμο οσο κανεις τα ψωνια σου (και μετα το πληρωνεις κανονικα εννοειται) εγω οσες φορες το ειχα κανει παλια (πλεον δεν πινω τιποτα περα απο νερο και τσαι) καμια ταμειας δεν με πηρε με στραβο ματι !!! ειναι θεμα μυαλου!! (και μερικες φορες κομπλεξισμου οπως αναφερθηκε πιο πανω) 1
Cryptic Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 δεν μπορω να καταλαβω που ειναι το προβλημα να πιεις το νερο η το χυμο οσο κανεις τα ψωνια σου (και μετα το πληρωνεις κανονικα εννοειται) ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 την παρενθεση την ειδες ε? αληθεια τι σε πειραζει πιο πολυ το να πιω εγω (λεμε τωρα με το εγω) το χυμο πριν παω στο ταμειο και να το πληρωσω κανονικα ή το να παρω κατι απο καποιο ραφι (ή και ψυγειο) και επειδη αλλαξα γνωμη να το αφησω οπου να ναι! ετσι και αλλιως δικο μου δεν ειναι αρα ειναι δικο τους προβλημα ε?
nicoc89 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 η-εμφάνιση-επηρεάζει-τη-συμπεριφορά-των-άλλων?ναι!όταν φορέσω ρούχα κυριλέ , ιδικά αν το σώμα μου , ξυριστώ και φορέσω και μια ωραία κολόνια , όλοι οι άνθρωποι με αντιμετωπίζουν λες και βλέπουν άγγελο . Χαμογελαστοί , με οικειότητα, ευγένεια κλπ όταν είμαι με αμάνικη/κοντομάνικη , φούτερ-σηκωμένα μανίκια κλπ , αξύριστος κ συμπεριφέρομαι όπως ειναι το φυσικό μου , τότε έχω παρατηρήσει πως οι πλασιέ αν ανοίξω την πόρτα βρίσκουν δικαιολογία να φύγουν αμέσως οι μπάτσοι με κοιτάζουν επίμονα λες και τους σκότωσα τη μάνα οι γριές/μεγάλες γυναίκες φυλάγονται λες και θα τους επιτεθώ και θα τους πάρω την τσάντα (μέρα μεσημέρι) οι κάγκουρες γυρνάνε το βλέμμα αλλού στα supermarket κρατάνε απόσταση και καμια φορά μου λένε να περάσω πρώτος αφου δεν έχω πολλά ψώνια οι πιτσιρίκες γουστάρουν κάργα , ιδικά κάτι 16-17-18 τρώνε γερό σκάλωμα και στις δύο, με εξυπηρετούν γρηγορότερα αλλα για διαφορετικό λόγο*με την αλλαγή εμφάνισης αλλάζει και η συμπεριφορά μ βέβαια 1
Lucifer Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Για μένα δεν είναι ηθικής φύσης ή λόγω αγένειας ο λόγος που με ενοχλεί να βλέπω κάποιον να τρώει/πίνει στο ΣΜ. Καθαρά αισθητικά μου βγάζει πείνα, με την κακή έννοια. Φανταστείτε να σερβίρετε κάποιον και μέχρι να φέρετε τα μαχαιροπήρουνα να έχει αρχίσει να τρώει με τα χέρια; Τέτοια φάση. 1
nicoc89 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 θυμάμαι οταν είχε ανοίξει το πρώτο Lidl στην Πάτρα ... χρόοονια πίσωμου είχε κάνει εντύπωση πόσοι άνοιγαν και έτρωγαν σαν λιμασμένοι απο τις συσκευασίες αλλα ΣΠΑΝΙΑ έπαιρναν αυτές , συνήθως τις έκρυβαν και έπαιρναν μια κλειστή .
Moderators Spect~ Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Νίκο αυτό είναι άλλο πράγμα..
stamatinho Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Kαλα παιδια δεν ειπαμε να γινει και τσιμπουσι διπλα απο την ταμεια,αλλα ενα νερακι η ενα χυμο ε δε νομιζω να ενοχλει κανεναν. Δε το εχω κανει αλλα εχω δει.
Cryptic Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 την παρενθεση την ειδες ε? αληθεια τι σε πειραζει πιο πολυ το να πιω εγω (λεμε τωρα με το εγω) το χυμο πριν παω στο ταμειο και να το πληρωσω κανονικα ή το να παρω κατι απο καποιο ραφι (ή και ψυγειο) και επειδη αλλαξα γνωμη να το αφησω οπου να ναι! ετσι και αλλιως δικο μου δεν ειναι αρα ειναι δικο τους προβλημα ε? Εφόσον επιμένεις ότι η συμπεριφορά σου είναι σωστή, όταν σχεδόν ολόκληρη η κοινωνία την κατακρίνει, το ερώτημα δεν έχει να κάνει με την εμφάνιση, αλλά με συμπεριφορά. Ναι, η συμπεριφορά σου επηρεάζει τον τρόπο που σ'αντιμετωπίζουν οι άλλοι.
bluesattack Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Για μένα δεν είναι ηθικής φύσης ή λόγω αγένειας ο λόγος που με ενοχλεί να βλέπω κάποιον να τρώει/πίνει στο ΣΜ. Καθαρά αισθητικά μου βγάζει πείνα, με την κακή έννοια. Φανταστείτε να σερβίρετε κάποιον και μέχρι να φέρετε τα μαχαιροπήρουνα να έχει αρχίσει να τρώει με τα χέρια; Τέτοια φάση. Δηλαδη τι εχεις να πεις για αυτους που δοκιμαζουν 3 4 τυρια (τους δινει ο υπαλληλος απο ενα κομματι, τι να κανει ) μεχρι να παρουν την μεγαλη και σοφη αποφαση ?
nicoc89 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Νίκο αυτό είναι άλλο πράγμα.. το ξέρω αλλα με όλα αυτά το θυμήθηκα και επανήρθε στη μνήμη λες κ είχαν να φάνε κανα χρόνο κάνανε
stamatinho Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Ενταξει παιδια αυτα ειναι των ακρων.Αλλο να πιεις ενα νερο η ενα αναψυκτικο και αλλο να τρως παιδακια η πιτογυρα διπλα απο τον κοσμο που περιμενει να πληρωσει. Νομιζω ομως ειμαστε οφ τοπικ,γιατι ξεκινησαμε με το θεμα εμφανιση και ακουστηκε οτι καποιους τους ενοχλουν ακομα και αν καποιος σκασει μυτη με μουτζουρες απο τη δουλεια. Τι να πω παω πασο.
thomasG4 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Λοιπον ts, παίρνεις μια τέτοια και είσαι κομπλέ. 1
Razor_7 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Λοιπον ts, παίρνεις μια τέτοια και είσαι κομπλέ. να ξέρεις θα τις βρείς από αυτόν... 1
PostHelper Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Η εμφάνιση επηρεάζει τη συμπεριφορά των άλλων Συγχαρητηρια για την ανακαλυψη του αιωνα. Εδω αλλα ειδη εχουν φτασει σε σημεια να τρελας για να βελτιωσουν την εμφανιση τους και εσυ αναρωτιεσαι ή λες αν ή οτι η εμφανιση επηρεαζει την συμπεριφορα των αλλων?? 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα