Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τότε και σήμερα

Το σεξ ανέκαθεν αποτελούσε έναν από τους τρόπους αντίστασης στον ολοκληρωτισμό. Δεν διατύπωσε τυχαία ο Όργουελ ότι στόχος ενός ολοκληρωτικού κράτους είναι να υποτάξει το σώμα, να ακυρώσει την σεξουαλική απόλαυση. Σήμερα, βέβαια, έχουν κάνει την εμφάνισή τους νέες σεξουαλικές επιτακτικές ανάγκες, όπως η αποτρίχωση, το peeling, το γυμναστήριο, κ.ο.κ.. Τα δικά μας κορίτσια τότε, ήταν πολύ διαφορετικά. Παχουλές, κοκαλιάρες, στραβοκάνες, και χωρίς  συμπλέγματα. Η λατρεία του αθλητικού σώματος, επίσης δεν συνιστούσε εμπόδιο.

Στη σημερινή Ρωσία βασιλεύει η λατρεία του πλαστικού, και επεξεργασμένου ψηφιακά σώματος. Είναι ένας άλλος ολοκληρωτισμός, ο ολοκληρωτισμός της  διαφήμισης, και της μόδας. Στην ΕΣΣΔ, όλα τα πράγματα ήταν διαφορετικά, ίσως και επειδή όλοι ήταν φτωχοί και έκαναν έρωτα χωρίς δεύτερη σκέψη. Γι' αυτό και πορνεία υπήρχε, αλλά πολύ πιο περιορισμένη. Ήταν η εποχή του καθολικού “δωρεάν'', κι αυτό δεν θα μπορούσε να μην επεκτείνεται και στο σεξ. Γιατί να πληρώνεις πόρνες; Καλύτερα να πας στο χορό.

Μπορούσες, βέβαια, να βρεις πόρνες σε σιδηροδρομικούς σταθμούς. Κάθονταν, με απλωμένα τα πόδια, και η τιμή ήταν γραμμένη στις σόλες. Περνάς από μπροστά και κοιτάς εκείνη και την τιμή της. Υπήρχε η εξής τιμολογιακή πολιτική για τις πόρνες στη Μόσχα: Στα 3 και 5 ρούβλια. Τα κορίτσια έκαναν βόλτα μπροστά από τον σταθμό του Μετρό, “Προσπέκτ Μίρα”. Έφτιαχναν δαχτυλίδια από χαρτονομίσματα των τριών και των πέντε ρουβλιών (πράσινο ή μπλε) για να φαίνεται η τιμή. Αλλά ελάχιστοι προσέφευγαν στις υπηρεσίες τους. Το να πας στις πόρνες ήταν σαν να πληρώνεις για πόσιμο νερό, όταν το νερό παρέχεται χωρίς χρέωση σε κάθε κρήνη. Υπήρχαν κι έτσι, σε αφθονία, κοπέλες που ήταν έτοιμες να χαρούν μαζί σου το σεξ με το αζημίωτο.

Υπήρχε, φυσικά, ο φόβος της μόλυνσης. Φοβόντουσαν γονόρροια, σύφιλη, που ήταν πολύ συχνές. Δημιουργήθηκαν και πολλοί σχετικοί μύθοι. Για παράδειγμα, ο κόσμος ήξερε ότι η σύφιλη σου τρώει τη μύτη,  αλλά λίγοι γνώριζαν ότι αυτό συμβαίνει μόνο μετά από 10 χρόνια, αν η αρρώστια δεν αντιμετωπιστεί ιατρικά. Γι' αυτό και το πρωί, μετά από γλέντι, τα παιδιά έλεγχαν τις μύτες τους. Άλλα προβλήματα προέκυπταν λόγω της έλλειψης συνθηκών υγιεινής. Λούζονταν σπάνια και ανεπαρκώς. Ο κόσμος έλεγε ότι οι πρόστυχες κοπέλες πλένονταν πιο συχνά, ενώ τα καλά κορίτσια άλλαζαν εσώρουχα μια φορά στις τέσσερις μέρες, όταν και λουζόντουσαν. Ακόμη και τη δεκαετία του '70, μια φοιτήτρια που νοίκιαζε δωμάτιο σε κοινοβιακό διαμέρισμα και έκανε ντους καθημερινά, θεωρούνταν πόρνη από τους γείτονες. Εκείνη την εποχή πίστευαν ότι μόνο οι πόρνες κάνουν μπάνιο κάθε μέρα.

- See more at: http://www.toportal.gr/?i=toportal.el.article&id=650#sthash.0vJjZYhD.dpuf

ΥΓ: Η Ελλάδα δεν είναι σοβιετία λέμε!

Επεξ/σία από Thinart
Δημοσ.

Το ποσο καλο εκανε η εσσδ φαινεται στα απομιναρια του σημερα στις (βουλγαρια,ρουμανια,ουκρανια κτλ).

πάντως τη περίοδο της μεγάλης επανάστασης το γκέι σέξ έδινε κ έπερνε.Ζήτω το 1917

οι αρχαιοι στο γκει σεξ ηταν πρωτοι,επι γεννησης χριστου το ιδιο,στον αιωνα του περικλη ζητω ττο γκει σεξ,στην επανασταση του 21 παλι το ιδιο,το 1940 οι ελληνες στρατιωτες εκαναν γκει σεξ,στην χουντα των συνταγματαρχων οι συνταγματαρχες ηταν γκει,στα ιμια οι ουκαδες ηταν και αυτοι γκει πληροφοριες λενε ,οπως και οτι υπαρχει ειδος γκει νεφελιμ που μαχεται να κερδισει τα δικαιωματα του απο ελοχιμ φασιστες...Ρε φιλε.ΕΛΕΟΣ σε καθε ποστ με το οτι ολο και καποιος θα ηταν γκει.ΝΑΙ δεν γινεται να υπαρχει περιοδος που να μην υπηρχε ΚΑΝΕΙς που να γυαλιζει το πομολο αλλα δεν κερδιζεις κατι με το αναφερεςι συνεχως.

• Like 2
Δημοσ.

εγώ έχω να πω πως οι πόρνες ειναι οι καλύτερες κοπέλες 
έχω πιάσει συζητήσεις μαζι τους σε στάσεις λεωφορείων και σταθμούς τρένων και οι περισσότερες ειναι ποιο μορφωμένες απο εμένα αλλα και σωματικά μου ρίχνουν 10kg μυς πχ στο ίδιο ύψος! η φωνή τους καμια φορά ειναι ποιο βαριά κ απο τη δική μου  :fear: 

Μάλιστα έχουν άποψη και για τα πολιτικά θέματα του τόπου και οι απόψεις τους αιχμηρές και βαθυστόχαστες ,σα τη γόβα στιλέτο που φοράν

τα πράγματα δεν αλλάζουν , οι καιροί αλλάζουν , οι άνθρωποι συνεχώς θα ψάχνουν για σεξ
να ποτίσουν τις διψασμένες τους σάρκες με ηδονή ! :-)

Δημοσ.

Μα δεν τ' αφήνεις κι εσύ να ξεχαστεί (ούτε κι εγώ...),να περάσουν κανα -δυό μέρες,να πέσει διαλανθάνοντας της προσοχής,να το δει μετά κανας παλήκαρος δυό η ώρα τα χαράματα και μέχρι τις 8 το πρωί που αλλάζει η βάρδια να πιάσει πέντε σελίδες trolling.....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...