Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια θελω να πουλήσω στο ebay εξαρτήματα για ποδήλατο και ολο το δεμα φτάνει τα 2kg. Με την ερευνα που εκανα βρηκα οτι η φθηνότερη επιλογή ειναι τα ελτα με 26€ για εξωτερικό! Πως να χρεώσω 26€ μεταφορικα αν το αντικείμενο κοστίζει 20€. 

Καμία ιδέα; Στο εξωτερικό (Αγγλία-Γερμανία) υπάρχουν ταχυδρομεία με 5-6€ για 2kg.

Μου φένεται περιεργο πως οι άλλοι πωλητές πουλάνε τόσο φθηνά, βαριά προϊόντα. 

Ξέρεται καμία επιλογή φτηνή και ας ειναι ο χρόνος παράδοσης 20-30 μέρες;

Δημοσ.

οι πωλητές από κίνα εννοείς.

εκεί έχουν άλλες τιμές στα μεταφορικά, άσε που έχω ακούσει και για κάτι επιδοτήσεις.

βασικά το ξεχνάς.

σίγουρα αυτό που πουλάς θα μπορεί να το βρει κάποιος σε πολύ χαμηλότερη τιμή από κάποιο κινέζο.

Δημοσ.

πωω. Εχω μοναδικο brand name και δεν θα το βρουνε το αντικείμενο πουθενα αλλου. Το θέμα ειναι οτι θα βγαζει το ταχυδρομείο περισσοτερα απο οσα θα βγαλω εγώ και δεν παει. 

Και η fedex δεν εχει και κανα προγραμμα στην Ελλάδα, ειναι κλειδωμένα μονο για εξωτερικό.

Κανένας αλλος καμια ιδέα; Απλως προσπαθω να βρω ταχυδρομείο που θα μου πάρει max 8€ και ας παραδώσει το δέμα σε 2 μήνες.

(αυτο το account ειναι που χρησιμοποιώ, εχω καιρο να μπω και για καποιο λογο μπηκα με το flienky).
Δημοσ.

god

Αν καταλαβα καλα απο τα συφραζομενα, εχεις ενα δικο σου προϊον που θελεις να το πωλεις εκτος ελλαδας. Ειναι one-off ή φτιαχνεις κατι που θελεις να πωλεις εκτος ελλαδας σε μονιμη βαση?

Αν ειναι ετσι τοτε αντιμετωπιζεις το ιδιο "προβλημα" που αντιμετωπιζουν οι εκατονταδες εξαγωγεις διαφορων ειδων (πχ ενας ντενεκες λαδι κοστιζει 50 ευρω και το βαρος του ειναι πολλαπλασιο του δικου σου). 

Οι εναλλακτικες ειναι οι εξης δυο:

1- Αν εισαι μοναδικος παγκοσμιως και εχεις ενα premium προϊον, τοτε θετεις την τιμη που εσυ θελεις, η οποια μπορει να ειναι 45 ευρω με δωρεαν μεταφορικα. 

2- Η δευτερη εναλλακτικη ειναι οτι απλως δεν πουλας με το τεμαχιο, αλλα βρισκεις καποιον "διανομεα", ο οποιος μπορει να αγοραζει μεγαλες ποσοτητες. Αυτος μπορει να ειναι χονδρεμπορας, ή δυο, τρια, τεσσερα μεγαλα, κεντρικα καταστηματα ποδηλατων που να αγοραζουν τετοιες ποσοτητες ωστε να υπερ-καλυπτει τα κοστη αποστολης

Δημοσ.

ΒΑΝ my second account ! :P

------------------------------------------

Κυρίως το εκτός Ελλάδας με απασχολεί, γιατί σε αυτο εχω πρόβλημα.

Μάλλον θα ακολουθήσω την πρώτη εναλλακτική, καθώς η δεύτερη ειναι λιγο για πιο προχωρημένους.

Μου φένεται πολύ περίεργο γιατί τα ταχυδρομεία δεν εχουν αυτήν την επιλογή.. 

Δημοσ.

Καλά τι εξαρτήματα είναι και κοστίζουν 20Ε ενώ ζυγίζουν τόσο πολύ;Καμιά ανάρτηση;

Δοκίμασε να τα πουλήσεις στο car.gr η podilates,  λιγότερα μεταφορικά και δεν θα έχεις τις προμήθειες απο ebay+paypal

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...