Anorymous Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Εδώ και καιρό ταλαιπωρούμε με την κληρονομιά της μητέρας μου την οποία τελικά μετά από ένα χρόνο και δημοσιεύτηκε. Η μητέρα μου είχε ένα σπίτι το οποίο ήταν νοικιασμένο αυτό το σπίτι ανήκει σε μένα και τον αδερφό μου, το συμβόλαιο του ενοικίου ήταν στην μάνα μου και έληξε των Αύγουστο. Εγώ τώρα ήθελα να του κάνω νέο συμβόλαιο και με όλοι την καλή διάθεση να του κάνω και μειώσει αλλα ανακάλυψα ότι έχει βάλει φέσι στην ΔΕΗ που είναι στο όνομα του πατέρα μου. Σήμερα μου έδωσε το ενοίκιο και μου έδωσε λιγότερα λεφτά λέγοντας μου ότι από τώρα ισχύει το νέο ενοίκιο χωρίς συμβόλαιο και ότι δεν χρωστάει πουθενά ενώ χρωστάει. Αξίζει να κάνω συμβόλαιο από το 2013 που έληξε το παλιό αυτό με καλύπτει στην ΔΕΗ ? Αν όχι μπορώ να κάνω συμβόλαιο από τώρα και να του φάω τους μήνες που πέρασαν, εγώ δεν φαίνομαι πουθενά τα λεφτά τα περνώ στο χέρι και ακόμα δεν του έχω δώσει αποδείξεις. Ακούω γνώμες.
Lucifer Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Κατ' αρχήν θες αυτό τον τύπο για ενοικιαστή;
frabalas Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Κωνσταντίνε,έχεις βάρδια απόψε; Ανώρυμε,πήγαινε ΔΕΗ,πλήρωσε όλα του τα φέσια (μιας και δεν πρόκειται να δεις δεκάρα απ´ αυτά) και κόψε το ρεύμα Αν δεν φύγει,προχώρα σε "απόδοση μισθίου",ξέρει ο δικηγόρος σου πως να σε ξεψυλίσει. Να τον ακούς τον mod,το είπε απ´ την αρχή:"Τον θές;"; Θα σου κατσικωθεί και ...τον ήπιες.
Anorymous Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Κατ' αρχήν θες αυτό τον τύπο για ενοικιαστή; Ναι γιατι μεχρι τωρα τα πηγαιναμε καλα ΑΛΛΑ το κυριοτερο και εγω μενω σε ενοικιο και τα λεφτα που παιρνω τα δινω εδω οποτε αν τον διωξω θα πρεπει να φυγω και εγω και αυτο συνεπαγεται ταλαιπωρια και λεφτα για μετακομιση. Κωνσταντίνε,έχεις βάρδια απόψε; Ανώρυμε,πήγαινε ΔΕΗ,πλήρωσε όλα του τα φέσια (μιας και δεν πρόκειται να δεις δεκάρα απ´ αυτά) και κόψε το ρεύμα Αν δεν φύγει,προχώρα σε "απόδοση μισθίου",ξέρει ο δικηγόρος σου πως να σε ξεψυλίσει. Να τον ακούς τον mod,το είπε απ´ την αρχή:"Τον θές;"; Θα σου κατσικωθεί και ...τον ήπιες. Με το ρευμα αν το παρει στο ονομα του δεν εχω θεμα απο οτι ξερω η ΔΕΗ δεν κανει κατασχεσεις και το ρολοι ειναι στο ονομα του πατερα μου αλλα ο πατερας μου δεν θελει ρολοι γιατι ειναι σε κλινικη. Τι εννοεις θα μου κατσικωθει μετα εχει συμβολαιο τα λεφτα δεν θα τα χασω και τωρα δεν μου τα δινει στην ωρα που πρεπει μου τα δινει καθε 2-2.5 μηνες αλλα μου τα δινει, ξερω την οικονομικη κατασταση που υπαρχει εκει εξω εχω και εγω σοβαρο οικονομικο θεμα οποτε ειμαι πολυ ελαστικος σε αυτο αρκει να μου τα δινει.
Valerie_ Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Επειδή γράφεις λίγο κάπως δεν καταλαβαίνω τι λες. Εφόσον δεν υπάρχει συμβολαιο πως ξέρεις οτι θα είναι φερεγγυος, εσύ σκέφτεσαι την μετακόμιση; άλλο το νερω την οικονομική κατάσταση που επικρατεί κι άλλο το δίνω ενοίκιο κάθε 2 μηνες. Ας παει σε πιο φτηνό σπίτιπου θα μμπορεί να είναι συνεπής.
Anorymous Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Επειδή γράφεις λίγο κάπως δεν καταλαβαίνω τι λες. Εφόσον δεν υπάρχει συμβολαιο πως ξέρεις οτι θα είναι φερεγγυος, εσύ σκέφτεσαι την μετακόμιση; άλλο το νερω την οικονομική κατάσταση που επικρατεί κι άλλο το δίνω ενοίκιο κάθε 2 μηνες. Ας παει σε πιο φτηνό σπίτιπου θα μμπορεί να είναι συνεπής. Το ξέρω γιατί μέχρι τώρα μου τα δίνει ενώ μπορούσε να πει στα βάζω στο παρακαταθηκών και δάνειων ή δεν σου δίνω φράγκο θα κάτσω μέχρι να πάρεις το σπίτι στα χέρια σου και κόψε το λαιμό σου.
gigisoni Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Στην ΔΕΗ δεν καλύπτεσαι με τίποτα. Η ΔΕΗ θα ζητήσει τα λεφτά της από αυτόν με τον οποίο έχει αυτή συμβόλαιο για ηλεκτροδότηση (τον πατέρα σου), όχι από τον οποιοδήποτε κατοικεί μέσα στο ακίνητο. 1
Valerie_ Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Το ξέρω γιατί μέχρι τώρα μου τα δίνει ενώ μπορούσε να πει στα βάζω στο παρακαταθηκών και δάνειων ή δεν σου δίνω φράγκο θα κάτσω μέχρι να πάρεις το σπίτι στα χέρια σου και κόψε το λαιμό σου. Εδώ ηδη σου έδωσε μειωμένο γιατί δεν ανανεωσες συμβόλαιο.
Anorymous Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Εδώ ηδη σου έδωσε μειωμένο γιατί δεν ανανεωσες συμβόλαιο. Ναι το ξέρω αλλά η μείωση θα γινόταν απλά δεν το είχαμε κλείσει 100% αλλά τώρα πάγωσα γιατί μου είπε ψέμματα ότι δεν χρωστάει οπότε λέω να του αφήσω έτσι το ενοίκιο για να κάνω μακροπρόθεσμα μια απόσβεση και μετά το κατεβάζω στο νέο ή κάνουμε τροποποίηση. Βέβαια υπάρχει ένα μικρο ενδεχόμενο από την ημέρα που είδα ότι χρωστάει πριν ήμερες μέχρι σήμερα να έχει ξεχρεώσει.
torq Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 δηλαδή αποφάσισε από μόνος του ότι ισχύουν νέοι όροι και χρωστάει και τη ΔΕΗ που δεν είναι στο όνομα του, σου είπε και ψέμματα; απλά τα πράγματα. ξεφορτώσου τον πριν είναι αργά. μετά θα χτυπάς το κεφάλι σου
Anorymous Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Στην ΔΕΗ δεν καλύπτεσαι με τίποτα. Η ΔΕΗ θα ζητήσει τα λεφτά της από αυτόν με τον οποίο έχει αυτή συμβόλαιο για ηλεκτροδότηση (τον πατέρα σου), όχι από τον οποιοδήποτε κατοικεί μέσα στο ακίνητο. Άλλο ο πατέρας μου και άλλο εγώ οπότε μπορεί και να τα γλιτώσω τα λεφτά. Επίσης παλιά θυμάμαι οι μέσα στο συμβόλαιο έγραφες ότι το ρολόι θα μείνει στο όνομά του που είναι αλλά θα το πληρώνει αυτός που το ενοικιάζει ή ο ιδιοκτήτης και θα του τα δίνει, λάθος θυμάμαι ? δηλαδή αποφάσισε από μόνος του ότι ισχύουν νέοι όροι και χρωστάει και τη ΔΕΗ που δεν είναι στο όνομα του, σου είπε και ψέμματα; απλά τα πράγματα. ξεφορτώσου τον πριν είναι αργά. μετά θα χτυπάς το κεφάλι σου Το πρώτο ναι, το δεύτερο είπα δεν είναι σίγουρο γιατί έχουν περάσει 3 μέρες μπορεί να πλήρωσε. Δεν ξέρω ρε γιατί δεν θέλω ούτε να αφήσω το σπίτι άδειο γιατί δύσκολα θα βρω νέο ενοικιαστή ούτε να φύγω εγώ από εδώ.
The_Judas Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Γιατί δεν του είπες την αλήθεια, ότι χρωστάει χρήματα; Ο λογαριασμός της ΔΕΗ τι δουλειά έχει στα χέρια σου;
Anorymous Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Γιατί δεν του είπες την αλήθεια, ότι χρωστάει χρήματα; Ο λογαριασμός της ΔΕΗ τι δουλειά έχει στα χέρια σου; Γιατί ήθελα να πει την αλήθεια από μόνος του και να με δουλεύει. Μπερδεύτηκε η κοπέλα του αδερφού μου που μοιράζει φυλλάδια και όταν πήγε στο σπίτι μας το είδε και νόμιζε ότι ήταν δικό μας και το άνοιξε. Ήταν εντελώς τυχαίο δεν ήθελα να τον "κατασκοπεύσω" αν ήθελα μπορούσα να το κάνω μέσω ebill
torq Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 εγώ στέκομαι περισσότερο στον απλήρωτο λογαριασμό. κοίτα μήπως έχουν μαζευτεί μήνες γιατί τότε την έκατσες. αν μπορείς να τον "κατασκοπεύσεις" μέσω ebill κάντο. ΧΘΕΣ. αλλιώς ας τον πάρει στο όνομα του και ας μην τον πληρώσει ποτέ το να χάσεις μερικά νοίκια πάει κι έρχεται, αλλά αν βρεθείς να χρωστάς κιόλας στη ΔΕΗ, πάει πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα