Anorymous Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 εγώ στέκομαι περισσότερο στον απλήρωτο λογαριασμό. κοίτα μήπως έχουν μαζευτεί μήνες γιατί τότε την έκατσες. αν μπορείς να τον "κατασκοπεύσεις" μέσω ebill κάντο. ΧΘΕΣ. αλλιώς ας τον πάρει στο όνομα του και ας μην τον πληρώσει ποτέ το να χάσεις μερικά νοίκια πάει κι έρχεται, αλλά αν βρεθείς να χρωστάς κιόλας στη ΔΕΗ, πάει πολύ. Δυστυχώς ντρέπομαι που το λέω αλλά το έκανα και είναι αρκετούς μήνες , πληρώνει αλλά όχι όλο το πόσο πχ είναι 300 ευρώ δίνει τα 200 οπότε σιγά σιγά μαζεύεται. Εμένα αυτό μου λέει ότι δεν έχει και όχι ότι δεν θέλει, τον λογαριασμό δυστυχώς δεν μπορεί να τον πάρει στο όνομα του με το χρέος αυτό θα γίνει με πλάγιο τρόπο αν γίνει. Βρες άλλον πριν μπλέξεις άσχημα Άλλον δεν νομίζω να βρω άμα φύγει θα πάω εγώ για αυτό είμαι τώρα σε περίεργη φάση.
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Εδώ και καιρό ταλαιπωρούμε με την κληρονομιά της μητέρας μου την οποία τελικά μετά από ένα χρόνο και δημοσιεύτηκε. Η μητέρα μου είχε ένα σπίτι το οποίο ήταν νοικιασμένο αυτό το σπίτι ανήκει σε μένα και τον αδερφό μου, το συμβόλαιο του ενοικίου ήταν στην μάνα μου και έληξε των Αύγουστο. Εγώ τώρα ήθελα να του κάνω νέο συμβόλαιο και με όλοι την καλή διάθεση να του κάνω και μειώσει αλλα ανακάλυψα ότι έχει βάλει φέσι στην ΔΕΗ που είναι στο όνομα του πατέρα μου. Σήμερα μου έδωσε το ενοίκιο και μου έδωσε λιγότερα λεφτά λέγοντας μου ότι από τώρα ισχύει το νέο ενοίκιο χωρίς συμβόλαιο και ότι δεν χρωστάει πουθενά ενώ χρωστάει. Αξίζει να κάνω συμβόλαιο από το 2013 που έληξε το παλιό αυτό με καλύπτει στην ΔΕΗ ? Αν όχι μπορώ να κάνω συμβόλαιο από τώρα και να του φάω τους μήνες που πέρασαν, εγώ δεν φαίνομαι πουθενά τα λεφτά τα περνώ στο χέρι και ακόμα δεν του έχω δώσει αποδείξεις. Ακούω γνώμες. Αυτό βαρυνει τον πατερα σου και μονο Κωνσταντίνε,έχεις βάρδια απόψε; Ανώρυμε,πήγαινε ΔΕΗ,πλήρωσε όλα του τα φέσια (μιας και δεν πρόκειται να δεις δεκάρα απ´ αυτά) και κόψε το ρεύμα Αν δεν φύγει,προχώρα σε "απόδοση μισθίου",ξέρει ο δικηγόρος σου πως να σε ξεψυλίσει. Να τον ακούς τον mod,το είπε απ´ την αρχή:"Τον θές;"; Θα σου κατσικωθεί και ...τον ήπιες. Από ότι λες το σπιτι ανηκει και στον αδερφο σου αρα δεν εισαι ο μοναδικς ιδιοκτητης και αυτό να το λαβεις υπ οψιν σου Δεν μπορει να κοψει το ρευμα όταν και δεν είναι στο ονομα του και καποιος μςνει μεσα και δεν το κοβει η ΔΕΗ λογω χρεους Ναι γιατι μεχρι τωρα τα πηγαιναμε καλα ΑΛΛΑ το κυριοτερο και εγω μενω σε ενοικιο και τα λεφτα που παιρνω τα δινω εδω οποτε αν τον διωξω θα πρεπει να φυγω και εγω και αυτο συνεπαγεται ταλαιπωρια και λεφτα για μετακομιση. Με το ρευμα αν το παρει στο ονομα του δεν εχω θεμα απο οτι ξερω η ΔΕΗ δεν κανει κατασχεσεις και το ρολοι ειναι στο ονομα του πατερα μου αλλα ο πατερας μου δεν θελει ρολοι γιατι ειναι σε κλινικη. Τι εννοεις θα μου κατσικωθει μετα εχει συμβολαιο τα λεφτα δεν θα τα χασω και τωρα δεν μου τα δινει στην ωρα που πρεπει μου τα δινει καθε 2-2.5 μηνες αλλα μου τα δινει, ξερω την οικονομικη κατασταση που υπαρχει εκει εξω εχω και εγω σοβαρο οικονομικο θεμα οποτε ειμαι πολυ ελαστικος σε αυτο αρκει να μου τα δινει. Από ότι φαινεται τα pm που σου εστειλα δεν σε βοηθησαν
Anorymous Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Αυτό βαρυνει τον πατερα σου και μονο Από ότι λες το σπιτι ανηκει και στον αδερφο σου αρα δεν εισαι ο μοναδικς ιδιοκτητης και αυτό να το λαβεις υπ οψιν σου Δεν μπορει να κοψει το ρευμα όταν και δεν είναι στο ονομα του και καποιος μςνει μεσα και δεν το κοβει η ΔΕΗ λογω χρεους Από ότι φαινεται τα pm που σου εστειλα δεν σε βοηθησαν Ναι με τον αδερφό μου είμαι από ότι κατάλαβα το ρολόι είναι στο όνομα του πατέρα μου άρα εμείς μπορούμε να το παρουμε χωρίς να πληρώσουμε σωστά ?
Valerie_ Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Πληρώνεις για να γυρίσεις το ρολόι στο όνομα σου.
balander10 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 30 ευρώ νομίζω είναι για να πάρεις το ρολόι στο όνομα σου. Ποτέ μη νοικιάζεις σπίτι από εδώ και πέρα με τη ΔΕΗ στο όνομα σου παλιότερα το κάναμε για λόγους διευκόλυνσης αλλά ήταν αλλιώς τότε δεν κινδύνευες για φέσι όσο σήμερα. Γενικά να ξέρεις πως στην Ελλάδα η ιδιοκτησία δεν προστατεύεται επαρκώς αντίθετα για κάποιο περίεργο λόγο προστατεύονται οι ενοικιαστές. Και 6 μήνες ενοίκια μέσα να έχει βάλει ο άλλος πάλι δύσκολα τον βγάζεις έξω. Τέλος πάντων για αρχή γύρνα τη ΔΕΗ στο όνομα του και όχι μη φορτωθείς αυτά που χρωστάει. Για να διστάζεις να το κάνεις ίσως δεν έχει καταθέσει συμφωνητικό/συμβόλαιο ή κάτι παρόμοιο (το ζητάνε τώρα αν πάς να κάνεις αλλαγή ονόματος)? Διευθέτησε αυτά αρχικά και βλέπεις πως θα τον ξεφορτωθείς.
Anorymous Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 30 ευρώ νομίζω είναι για να πάρεις το ρολόι στο όνομα σου. Ποτέ μη νοικιάζεις σπίτι από εδώ και πέρα με τη ΔΕΗ στο όνομα σου παλιότερα το κάναμε για λόγους διευκόλυνσης αλλά ήταν αλλιώς τότε δεν κινδύνευες για φέσι όσο σήμερα. Γενικά να ξέρεις πως στην Ελλάδα η ιδιοκτησία δεν προστατεύεται επαρκώς αντίθετα για κάποιο περίεργο λόγο προστατεύονται οι ενοικιαστές. Και 6 μήνες ενοίκια μέσα να έχει βάλει ο άλλος πάλι δύσκολα τον βγάζεις έξω. Τέλος πάντων για αρχή γύρνα τη ΔΕΗ στο όνομα του και όχι μη φορτωθείς αυτά που χρωστάει. Για να διστάζεις να το κάνεις ίσως δεν έχει καταθέσει συμφωνητικό/συμβόλαιο ή κάτι παρόμοιο (το ζητάνε τώρα αν πάς να κάνεις αλλαγή ονόματος)? Διευθέτησε αυτά αρχικά και βλέπεις πως θα τον ξεφορτωθείς. Δεν το έκανα με την γνώση μου δυστυχώς δεν ήξερα ότι η μητέρα μου που χώρισε τον πατέρα μου εδώ και τόσα χρόνια δεν είχε κάνει την αλλαγή το έμαθα μετ το θάνατό της μάνας μου και τόσο καιρό περίμενα να ανοίξει η διαθήκη. Το συμβόλαιο έληξε τον Αύγουστο του 2013 και τώρα θα κάνουμε αναδρομικό. Πληρώνεις για να γυρίσεις το ρολόι στο όνομα σου. Ναι δίνεις 40 περίπου ευρώ + ότι λεφτά πάρει ο ηλεκτρολόγος για το σχέδιο
gigisoni Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Γιατί μου θυμίζει παρόμοιο θέμα η συζήτηση; Θέμα πριν από ένα χρόνο, από άλλο χρήστη όμως; Το μόνο που δεν μας έχεις πει ακόμα είναι ότι είναι γιατρός ο τύπος, κατά τ'άλλα, τα ίδια. Μητέρα πέθανε, κληρονομιά το σπίτι, δύο αδέρφια, πατέρας στο νοσοκομείο, χωρισμένοι οι γονείς, νοικιάζεις άλλο σπίτι με τον αδερφό σου, ήθελε ο ενοικιαστής μείωση από τα 300 στα 200, ΔΕΗ στο όνομα του πατέρα σου, γραπτά που δεν έχουν πολλές φορές συνοχή και με ορθογραφικά.... Πολλές οι συμπτώσεις για να είναι διαφορετική η περίπτωση...
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Ναι με τον αδερφό μου είμαι από ότι κατάλαβα το ρολόι είναι στο όνομα του πατέρα μου άρα εμείς μπορούμε να το παρουμε χωρίς να πληρώσουμε σωστά ? Ενας από τους δυο μπορει να το παρει και όχι και οι δυο μαζι .Με απλη θεωρημενη εξουσιοδοτηση από τον αλλον ότι δεχεται να παρει το ρολοι στο ονομα του. 30 ευρώ νομίζω είναι για να πάρεις το ρολόι στο όνομα σου. Ποτέ μη νοικιάζεις σπίτι από εδώ και πέρα με τη ΔΕΗ στο όνομα σου παλιότερα το κάναμε για λόγους διευκόλυνσης αλλά ήταν αλλιώς τότε δεν κινδύνευες για φέσι όσο σήμερα. Γενικά να ξέρεις πως στην Ελλάδα η ιδιοκτησία δεν προστατεύεται επαρκώς αντίθετα για κάποιο περίεργο λόγο προστατεύονται οι ενοικιαστές. Και 6 μήνες ενοίκια μέσα να έχει βάλει ο άλλος πάλι δύσκολα τον βγάζεις έξω. Τέλος πάντων για αρχή γύρνα τη ΔΕΗ στο όνομα του και όχι μη φορτωθείς αυτά που χρωστάει. Για να διστάζεις να το κάνεις ίσως δεν έχει καταθέσει συμφωνητικό/συμβόλαιο ή κάτι παρόμοιο (το ζητάνε τώρα αν πάς να κάνεις αλλαγή ονόματος)? Διευθέτησε αυτά αρχικά και βλέπεις πως θα τον ξεφορτωθείς. Η εγγυηση εχει σχεση με τα τετραγωνικα και είναι περιπου 0,65 ευρω ανα τετραγωνικο εκτοε και ζητήσεις κοινωνικο τιμολογιο (εισοδημα μεχρι 12.000 ευρω ) οποτε είναι 20 ευρω σε 6 δοσεις . Δεν το έκανα με την γνώση μου δυστυχώς δεν ήξερα ότι η μητέρα μου που χώρισε τον πατέρα μου εδώ και τόσα χρόνια δεν είχε κάνει την αλλαγή το έμαθα μετ το θάνατό της μάνας μου και τόσο καιρό περίμενα να ανοίξει η διαθήκη. Το συμβόλαιο έληξε τον Αύγουστο του 2013 και τώρα θα κάνουμε αναδρομικό. Ναι δίνεις 40 περίπου ευρώ + ότι λεφτά πάρει ο ηλεκτρολόγος για το σχέδιο ΟΙ τιμες για το πιστοποιητικο αν εχει ληξει (14 χρονια από την προσκομιση του τελευταιου στη ΔΕΗ) είναι ελευθερες .Χθες βρηκα για φιλο με 55 ευρω . Υπ οψιν ότι αν δεν εχει ρελε διαφυγης πρεπει να βαλει ο ηλεκτρολόγος και υπολογισε αλλα 70-80 ευρω
frabalas Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δεν μπορει να κοψει το ρευμα όταν και δεν είναι στο ονομα του και καποιος μςνει μεσα και δεν το κοβει η ΔΕΗ λογω χρεους Τόχω κόψει δυό-τρεις φορές,εμπιστέψου αυτό που σου λέω.Λέω απλά ότι τη κοπάνησε,ιδίως άμα έχει φεσώσει κανα δυο δίμηνα τη ΔΕΗ. Για να παιχτεί conflict και να σε τρέχουνε,πρέπει να βάλει δικηγόρους κλπ..αν ήταν να πληρώνει διαδικαστικά,θα πλήρωνε και το νοίκι,απλό. Ξέρω ότι άμα του κόβεις το ρεύμα είναι σαν να τον "πνίγεις".Άμα κάθεται τσιμπούρι και σου ρουφάει το αίμα (εφορία-ΕΕΤΗΔΕ-ρεύμα),είναι αλλοιώς;
pournaras Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Ναι δίνεις 40 περίπου ευρώ + ότι λεφτά πάρει ο ηλεκτρολόγος για το σχέδιο Τα οποια θα παρεις πισω μεσω του πατερα σου. Αυτα τα λεφτα ειναι εγγυηση, αρα ο πατερας σου οταν το εκανε στο ονομα του, πληρωσε (ισως τοτε λιγοτερα). Οτι πληρωσε θα του επιστραφουν οταν κανει διακοπη (ή στη δικη σου περιπτβση, θα αφαιρεθουν απο το χρεος), και στη συνεχεια με τη δικη σου εναρξη θα πληρωθει η νεα εγγυηση.
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Τα οποια θα παρεις πισω μεσω του πατερα σου. Αυτα τα λεφτα ειναι εγγυηση, αρα ο πατερας σου οταν το εκανε στο ονομα του, πληρωσε (ισως τοτε λιγοτερα). Οτι πληρωσε θα του επιστραφουν οταν κανει διακοπη (ή στη δικη σου περιπτβση, θα αφαιρεθουν απο το χρεος), και στη συνεχεια με τη δικη σου εναρξη θα πληρωθει η νεα εγγυηση. Σιγουρα πολύ πολύ λιγοτερα !!!
Anorymous Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 ΟΙ τιμες για το πιστοποιητικο αν εχει ληξει (14 χρονια από την προσκομιση του τελευταιου στη ΔΕΗ) είναι ελευθερες .Χθες βρηκα για φιλο με 55 ευρω . Υπ οψιν ότι αν δεν εχει ρελε διαφυγης πρεπει να βαλει ο ηλεκτρολόγος και υπολογισε αλλα 70-80 ευρω Οχι εχει, να σε ρωτησω εγω μενω Αθηνα αλλα εχω αρκετους γνωστους λογω σπουδων που ειναι ηλεκτρολογοι μηχανικοι και μπορουν να μου το κανουν τσαμπα απλα δεν εχω ασχοληθει. Μπορει ενας εκτος αθηνας να το κανει ή πρεπει να ειναι απο αθηνα ? Τα οποια θα παρεις πισω μεσω του πατερα σου. Αυτα τα λεφτα ειναι εγγυηση, αρα ο πατερας σου οταν το εκανε στο ονομα του, πληρωσε (ισως τοτε λιγοτερα). Οτι πληρωσε θα του επιστραφουν οταν κανει διακοπη (ή στη δικη σου περιπτβση, θα αφαιρεθουν απο το χρεος), και στη συνεχεια με τη δικη σου εναρξη θα πληρωθει η νεα εγγυηση. Ναι ok δεν είναι τρελά τα λεφτά , άμα τελικά δεχθεί να το πάρει στο όνομα του ο ενοικιαστής τότε φυσικά θα τα πληρώσει αυτός. Εν το μεταξύ όλοι οι γνωστοί μου μεγαλύτερης ηλικίας 50 και πάνω δηλαδή μου λένε άμα πάρει την ΔΕΗ στο όνομα του να τον αφήσω μέσα γιατί δύσκολα λέει θα βρω νέο και θέλω και έξτρα λεφτά για πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης κλπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα