gino007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Τα λεει ολα ο τιτλος ιδια ακριβως τιμη εχουν ποιο να παρω ομως ειναι διλημμα :/
gino007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 *να αιτιολογητε το λογο που προτεινετε καποιο κινητο, ευχαριστω
parasaser Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 βασικά από τεχνολογικής πλευράς το z είναι καλύτερο, οπότε κινήσου προς τα εκεί.
Fronimitis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Θες το πενακι;Θες ενα καλο σερβις αν χρειαστει(χτυπα ξυλο);Θες 5,5" οθονη;Θες Samoled;Θες να εχεις την δυνατοτητα να βγαζεις το καπακι και να αλλαζεις μπαταρια;Θες να παιξεις με custom roms,kernels,mods κτλ. ; Αν ναι τοτε πας για note 2.Αν οχι παρε το Sony.
gino007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 πιστευω οτι και το xperia z εχει τεραστια υποστηριξη ομως απο roms kernels κτλ τωρα το πενακι ειναι ενα μεγαλο συν αλλα θελω να το μοστραρω και λιγο το κινητο και με το note 2 δε νομιζω να μπορω να το κανω αυτο σε τετοιο βαθμο
Fronimitis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Ε παρε το Ζ.Αφου αυτο θες. Να σου πω την αληθεια εμενα στο Ζ δεν μου αρεσει η οθονη του.Επισης με χαλανε τα τεραστια bezels του αλλα οκ γουστα ειναι αυτα. Αφου σ'αρεσει τσιμπα το.
Fronimitis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δεν ειπα οτι δεν εχει καλη.Ειπα οτι εμενα δεν μ'αρεσει. Βασικα ειναι αναλογα την παρτιδα.Εχει καποια μοντελα που τα χρωματα φαινονται σαν ξεβαμμενα. Εχει τυχει να δω Ζ με ξεβαμμενα χρωματα και Ζ με πιο καλη οθονη. Μη με ρωτησεις ομως πως το ξεχωριζουμε,δεν εχω ιδεα...
kataramenos32 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 δεν εχει καλη οθονη το z? Βασικα οχι δεν εχει καλη οθονη.Δεν ειναι μονο τα χρωματα που ξεθωριαζουν ειναι και οι αθλιες γωνιες θεασης που αν δεν το βλεπεις ευθεια ακριβως φαινοντα ολα χαλια.Ημουν στο ιδιο διλλημα το καλοκαιρι και επειδη δεν ημουν σε θεση να κανω λαθος αγορα μετα απο πολυ ψαξιμο επελεξα Note 2 χωρις να εχω μετανιωσει απο τοτε.Επισης για σονυ η καμερα του δεν αξιζει καθολου.Απο την αλλη εχει πιο δυνατο socket αλλα για μενα overall δεν αξιζει.Τωρα οσο για τη μοστρα δεν υπαρχει περιπτωση να το βγαλεις εξω και να μην εντυπωσιασει η μεγαλη οθονη του
gino007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Χμμ σκεφτομαι ομως οτι το note εχει μονο hd :/
stamatinho Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 <p>Χμμ σκεφτομαι ομως οτι το note εχει μονο hd :/</p> Α αμα εχει hd μη το παρεις,θα βλεπεις ολο πιξελ.Ρε φιλε για 5.5 οθονη μιλαμε. Το z παντως θα σε εντυπωσιασει με τα ξεπλυμενα χρωματα που εχει. Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App
gino007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δωσε μου μια πιο αντικειμενικη αποψη γιατι ξερω οτι εχεις το note 2 xD Μη φανταστειτε οτι το κινητο το θελω για επαγγελματικη χρηση 18 χρονων ειμαι
Fronimitis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Παρε το Ζ οπως σου ειπα.Αφου κανει μπαμ οτι το γουσταρεις πολυ παρτο.
stamatinho Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Δωσε μου μια πιο αντικειμενικη αποψη γιατι ξερω οτι εχεις το note 2 xD Μη φανταστειτε οτι το κινητο το θελω για επαγγελματικη χρηση 18 χρονων ειμαι Οκ θα σου δωσω.Αν θες s pen λειτουργιες και γουσταρεις τα phablet και της amoled οθονες τις sammy παρτο.Αν θες lcd και κατι πιο μικρο σε μεγεθος παρε z.Τα hd και full hd δεν θα τα σχολιασω γιατι δεν τα παιρνω στα σοβαρα σε τετοια μεγεθη οθονης.Δες τα και απο κοντα φυσικα.Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα