Fotis13 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Ετσι δωσε...δεν μπα να πληρωνεις την εκπαιδευση της εταιρειας. Δε μπα να μειωνονται οι μισθοι και να αυξανεται η ανεργια (αυτο κολλαει στον εξυπνακια προηγουμενως ποιος σε αναγκαζει να πας). Τι σε νοιαζει εσενα? Λιγο γλυψιμο, λιγο γαβ γαβ, λιγο ειρωνια και το βγαλες το ψωμακι σου. rikos να την διωξουμε ρε φιλε καλυτερα να μην προσλαβει κανεναν τι λες ? Εδω ειμαστε Ελλαδα δεν σηκωνουμε πολλα πολλα ,τι και αν στον υπολοιπο κοσμο υπαρχει η ιδια διαδικασια απο την συγκεκριμενη εταιρεια και οχι μονο στα @@ μας . Εμεις θα το λυσουμε το προβλημα της ανεργιας με το να τους βαλουμε ολους στο Δημοσιο σιγα το δυσκολο ,καταργουμε και με ενα σχεδιο νομου τα μνημονια και ειμαστε παλι παραδεισος. 2
Moderators Spect~ Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Να ρωτήσω εγώ. Όσοι από εσάς πήρατε πτυχίο δεν πληρωσατε; ενοίκια,σημειώσεις,φαγητά,μεταφορικά κτλ. Αυτή ή εταιρεία γιατί να σας εκπαίδευσή τσάμπα; η Ράιαν αιρ δεν νομίζω να σε αναγκάζει να παρακολουθήσεις το συγκεκριμένο πρόγραμμα αν έχεις ήδη πιστοποίηση από κάπου πού είναι αναγνωρισμένο ότι έχεις εκπαιδευτή στη δουλειά αυτη. (Την όποια πιστοποίηση άν Την έχεις προφανώς και έχεις πληρώσει για αυτη) 2
rikos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 rikos να την διωξουμε ρε φιλε καλυτερα να μην προσλαβει κανεναν τι λες ? Εδω ειμαστε Ελλαδα δεν σηκωνουμε πολλα πολλα ,τι και αν στον υπολοιπο κοσμο υπαρχει η ιδια διαδικασια απο την συγκεκριμενη εταιρεια και οχι μονο στα @@ μας . Εμεις θα το λυσουμε το προβλημα της ανεργιας με το να τους βαλουμε ολους στο Δημοσιο σιγα το δυσκολο ,καταργουμε και με ενα σχεδιο νομου τα μνημονια και ειμαστε παλι παραδεισος. Εισαι μεσα στο μυαλο μου ομως. Εχεις καταλαβει επακριβως τι εννοω. Βασικά εχω βαρεθει να σου την λεω εσενα. Πρεπει να βρω καινουργιο πετ.
Timonkaipumpa Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Πληρώνει κανείς την RyanAir για να έχει λόγο στο τι κάνει αυτή η εταιρία και να το κατακρίνει έτσι; Εάν κάποιου δεν του αρέσει, ας μην ξανά-ψωνίσει από αυτή την εταιρία και ας μην πάει για να εκπαιδευτεί. Η εταιρία έχει ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να εφαρμόσει ΟΠΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ θέλει για τις προσλήψεις της. Το ίδιο παράλογο σκεπτικό, δυστυχώς, εφαρμόζεται συχνά στην Ελλάδα... π.χ... Δεν φταίμε εμείς που χρωστάμε, οι άλλοι που μας δώσανε δάνεια ενώ θα έπρεπε να υπολογίσουν εάν εμείς μπορούμε να τα ξεπληρώσουμε. 1
Cossutius. Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Τι και αν στον υπολοιπο κοσμο αντιδράνε το ιδιο και το θεωρουν απαράδεκτο ως κινηση...ε Φωτη??? Μάλλον δεν διάβασες το άρθρο...πάλι. Δεν φταίμε εμείς που χρωστάμε, οι άλλοι που μας δώσανε δάνεια ενώ θα έπρεπε να υπολογίσουν εάν εμείς μπορούμε να τα ξεπληρώσουμε. Η Ελλάδα ειναι η μονη χωρα στον κόσμο που για ολα φταίμε..."εμεις". Δεν υπάρχει πολιτικη ευθύνη. Τη στιγμη που παγκοσμίως η ευθύνη βαραίνει καθαρά τη διοικηση του κράτους, στην Ελλάδα έχουμε τον γνωστο διαμοιρασμό. Παγκόσμια πρωτοτυπία πραγματικά. Ακόμα και αν κάποιος δεν ψήφισε ποτέ επειδή ξέρω γω ειναι 18, φταιει γιατι ψηφίσαν οι γονείς του. Ακομα και αν δεν έχει κυβερνησει το κομμα που ψηφίσαν.. Όσοι από εσάς πήρατε πτυχίο δεν πληρωσατε; Πλήρωσες κάπου δίδακτρα στην Ελλάδα? Σε δημόσιο πανεπιστήμιο?Γιατι αυτά ειναι το θέμα μας... Η εκάστοτε εταιρία, βλέπει το βιογραφικό του κάθε υποψηφιου, αξιολογει το προφιλ, τον καλει σε συνεντευξη και εφόσον θεωρει οτι της κάνει, τον εκπαιδεύει. Αυτό ισχύει παντου. Αν στα πλαίσια της κρίσης, της ανεργίας κτλ΄, κάποιες εταιρίες αποφασίζουν να δωσουν την ευκαιρία της εργασίας μόνο σε υποψηφιους που έχουν τα χρηματα να παρακολουθησουν την εκπαιδευση...κάνένα προβλημα. Μια εκπαίδευση παρεμπιπτόντως που θα ειναι άχρηστη αλλού. Δε θα ειναι οπως ένα πανεπιστήμιο που σου δινει τουλάχιστον ένα πτυχιο.
rikos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Πληρώνει κανείς την RyanAir για να έχει λόγο στο τι κάνει αυτή η εταιρία και να το κατακρίνει έτσι; Εάν κάποιου δεν του αρέσει, ας μην ξανά-ψωνίσει από αυτή την εταιρία και ας μην πάει για να εκπαιδευτεί. Η εταιρία έχει ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να εφαρμόσει ΟΠΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ θέλει για τις προσλήψεις της. Το ίδιο παράλογο σκεπτικό, δυστυχώς, εφαρμόζεται συχνά στην Ελλάδα... π.χ... Δεν φταίμε εμείς που χρωστάμε, οι άλλοι που μας δώσανε δάνεια ενώ θα έπρεπε να υπολογίσουν εάν εμείς μπορούμε να τα ξεπληρώσουμε. Μπραβο. Διοτι ειναι γνωστο οχι μονο ειναι εφικτοτατο να συννενοηθουν ολοι οι εργαζομενοι και να μην πανε να δουλεψουν αλλα και η αγορα θα τους τιμωρησει με το να αγοραζουμε εισητήρια μονο απο αλλες εταιρειες. Μην ξεχναμε εξαλλου οτι η αυτη αυτορυθμιζεται και οτι σε βαθος χρονου αμα την αφησεις ελευθερη ολα θα δουλεψουν υπερ του εργαζομενου. Αμην.
Porg Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Να ρωτήσω εγώ Ρε φίλε μη μπλέκεις, ο άλλος απτη πρώτη απάντηση αρχίσε τα άλματα λογικής ανάμεσα στην ανάπτυξη στην Ελλάδα και τη πρακτική που ακολουθεί μια ευρωπαϊκή εταιρία χρόνια τώρα! ευτυχώς εκανε ρεπορτάζ το σταρ και αποκαλυφθηκε η συνωμοσία Γενικα να ξερεις στο μπλα μπλα Μπορεί να είναι άσχετοι με το αντικείμενο αλλά τα ξέρουν όλα! 1
Timonkaipumpa Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Εάν έχεις δει έστω και μία εταιρία να κλείνει χωρίς να έχει γίνει κακοδιαχείριση από τους ιδιοκτήτες, μπορείς να μου πεις γιατί έκλεισε; Μήπως γιατί δεν πουλούσε; Και δεν πουλούσε επειδή κάποιο αόρατο χέρι έκοψε την σύνδεσή της με την αγορά;
gatokoritso Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 εχω μια απορια:εστω οτι καποιος γουσταρει πολυ να γινει αεροσυνοδος περασει τις συνεντεξεις και παει και δωσει το παραδακι.αν λεω αν η ryanair δεν τον παρει μπορει αυτη την εκπαιδευση που πληρωσε να τη χρησιμοποιησει για να δοκιμασει τη τυχη του σε αλλες εταιριες?
Timonkaipumpa Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Αυτό είναι θέμα της εταιρίας που παρέχει την εκπαίδευση. Δεν είναι θέμα της Ryan.
Cossutius. Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Παρακαλείτε ο πεφωτισμένος και γνωστης της παγκοσμιας αγοράς να μας θέσει τα επιχειρήματα του στο γιατι πρέπει η άποψή μου να συμβαδίζει με την πρωτόγνωρη για τα Ελληνικά (αλλά και τα Ευρωπαικά απ ότι λενε οι Βρετανοι), κριτήρια πρόσληψης μια εταιρίας. αν λεω αν η ryanair δεν τον παρει μπορει αυτη την εκπαιδευση που πληρωσε να τη χρησιμοποιησει για να δοκιμασει τη τυχη του σε αλλες εταιριες? Αν η εκάστοτε αεροπορικη εταιρία έχει την ιδια νοοτροπία χλωμο. Ας πουμε ενας υποψηφιος, μπορει να έχει τελειώσει πιλότος σε κάποια σχολή, να έχει εργαστει 5 χρόνια σε αεροπορικη εταιρία. Η Ryanair δεν ενδιαφέρεται για την αξια του και τον υποχρεωνει να παρακολουθησει το σεμινάριο της συνεργαζόμενης εταιρείας εφόσον θέλει να εργασθεί εκει. Δεν θα κάτσουν να δουν το βιογραφικό του. Τουλάχιστον αυτο μας λένε τα άρθρα εως τωρα. Τώρα εαν ισχύει κάτι άλλο για τους έμπειρους δε το γνωρίζουμε, η αν το γνωριζει κάποιος ας μας δωσει λινκ.
Timonkaipumpa Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Επίσης, νομίζω ότι από αυτό το thread μάθαμε πως είναι το ίδιο να εκπαιδεύεται κάποιος υπάλληλος γραφείου με έναν αεροσυνοδό.. Και τους δύο μπορείς να τους εκπαιδεύσεις στην δουλειά. Στην τελική εάν ο αεροσυνοδός κάνει κάποιο λάθος δεν τρέχει τίποτα... ο πελάτης, και κατά την ώρα που εργάζεται ο ΑΕΡΟσυνοδός, θα ανοίξει την πόρτα και θα φύγει... όπως συνήθως συμβαίνει με έναν υπάλληλο γραφείου. Seems legit! 2
forgotten Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 παντως σε προσληψη μου σε τομεα διαφορετικο απο τις σπουδες μου με σπουδαζουν με πληρη υποτροφια και μετεπειτα εργοδοτηση με συμβολαιο οτι δεν θα φυγω πριν συμπληρωσω ενα αριθμο ετων ,φυσικα αυτο γινοταν ως τωρα ,η ryanair μαλλον θελει να πρωτοπορησει και να μειωσει το κοστος .. 1
rikos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Επίσης, νομίζω ότι από αυτό το thread μάθαμε πως είναι το ίδιο να εκπαιδεύεται κάποιος υπάλληλος γραφείου με έναν αεροσυνοδό.. Και τους δύο μπορείς να τους εκπαιδεύσεις στην δουλειά. Στην τελική εάν ο αεροσυνοδός κάνει κάποιο λάθος δεν τρέχει τίποτα... ο πελάτης, και κατά την ώρα που εργάζεται ο ΑΕΡΟσυνοδός, θα ανοίξει την πόρτα και θα φύγει... όπως συνήθως συμβαίνει με έναν υπάλληλο γραφείου. Seems legit! Τι θελει να πει εδω ο ποιητης? Οτι οι επιβατες πεφτουν απο το αεροπλανο οποτεδηποτε κανουν καποιο λαθος οι αεροσυνοδοι? Μμμμμαλιστα. Εάν έχεις δει έστω και μία εταιρία να κλείνει χωρίς να έχει γίνει κακοδιαχείριση από τους ιδιοκτήτες, μπορείς να μου πεις γιατί έκλεισε; Μήπως γιατί δεν πουλούσε; Και δεν πουλούσε επειδή κάποιο αόρατο χέρι έκοψε την σύνδεσή της με την αγορά; Ξεχασες να πεις αμην στο τελος. Ετσι τελειωνουν ολες οι θρησκοληπτες προτασεις. Μην σπας την παραδοση.
Moderators Spect~ Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Πλήρωσες κάπου δίδακτρα στην Ελλάδα? Σε δημόσιο πανεπιστήμιο?Γιατι αυτά ειναι το θέμα μας... Η εκάστοτε εταιρία, βλέπει το βιογραφικό του κάθε υποψηφιου, αξιολογει το προφιλ, τον καλει σε συνεντευξη και εφόσον θεωρει οτι της κάνει, τον εκπαιδεύει. Αυτό ισχύει παντου. Αν στα πλαίσια της κρίσης, της ανεργίας κτλ΄, κάποιες εταιρίες αποφασίζουν να δωσουν την ευκαιρία της εργασίας μόνο σε υποψηφιους που έχουν τα χρηματα να παρακολουθησουν την εκπαιδευση...κάνένα προβλημα. Μια εκπαίδευση παρεμπιπτόντως που θα ειναι άχρηστη αλλού. Δε θα ειναι οπως ένα πανεπιστήμιο που σου δινει τουλάχιστον ένα πτυχιο. εστειλε καποιος βιογραφικο με προυπηρεσια και "πτυχιο" αεροσυνοδου και ειπαν οχι? οι σημειωσεις που με αναγκασε η σχολη να βγαλω, υλικα (κομπιουτερακι, διαβητη κτλ) ,το ιντερνετ που επρεπε να πληρωνω για διαφορες εργασιες, βιβλια που καποιοι αγορασαν γιατι δεν ειχε η σχολη να τους τα δωσει και τα ειχαν αναγκη κτλ τα πληρωσα! οποτε ναι πληρωσα για τη σχολη!! (και αν θες μπορεις να το πας και ενα βημα πισω να δεις και το σχολειο ποσο δωρεαν ειναι) ρικος θελει να πει οτι ενας αεροσυνοδος πρεπει να ειναι εκπαιδευμενος απο πριν διοτι θα κλιθει να διαχειριστει διαφορες καταστασεις στις οποιες πρεπει να ξερει απο πριν πως να τις διαχειριστει γιατι παιζονται ζωες!! σε αντιθεση με δουλεια γραφειου που δεν κινδευει κανεις!! και επισης αν ειναι ετσι ας καταργησουμε τις σχολες και να εκπαιδευομαστε ολοι στην δουλεια που θελουμε οοταν μας προσλαβουν.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις