paylidis Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 υδροχλωρικό οξύ είναι το κέζαπ είναι επικίνδυνο και θέλει τα απαραίτητα μέτρα προστασίας . τι κανονικότητας (Ν) ειναι το κεζάπ; Just curiosity... εχω ένα πεντόλιτρο 2Ν αλλα δεν εχει χρειαστεί ποτέ να κανω τετοια επέμβαση μιας και την κρατάω πάντα καθαρή με ξύδι ή βιακαλ και ρολι... και μια-δύο φορες τη βδομάδα χλωρίνη... Κάντο για να γλυτώσεις απο τις μαυρίλες!
evabb Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Eκτος απο τον πραγματικα σοβαρο τροπο, δηλαδη να το αναλαβει μια γυναικα...τι αλλες εναλλακτικες λυσεις υπαρχουν ? Γκουγκλαρω και βγαινουν διαφορα καθαριστικα , απο λαιτ μεχρι extreme και πιο οικολογικες λυσεις οπως ξυδι κλπ. Πως καθαριζετε την λεκανη της τουαλετας σας ? Και με τι..τεχνικη ? Για δωστε τα φωτα σας οριστε; 4
paylidis Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 οριστε; Βασικά αυτη ειναι η καλύτερη λύση εδω που τα λεμε απο το να κανει χημείο την τουαλέτα του... 1
bluesattack Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 μηπως θελετε και κανα σκλαβο; Μια υπευθυνη με γνωσεις για το νοικοκυριο επαγγελματιας , καλα που πηγε το μυαλο σου ?
paylidis Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 μηπως θελετε και κανα σκλαβο; σκλάβα οχι σκλάβο... (Δε μας αρέζει το χαμαμ...) 3
Gtr34 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 τι κανονικότητας (Ν) ειναι το κεζάπ; Just curiosity... εχω ένα πεντόλιτρο 2Ν αλλα δεν εχει χρειαστεί ποτέ να κανω τετοια επέμβαση μιας και την κρατάω πάντα καθαρή με ξύδι ή βιακαλ και ρολι... και μια-δύο φορες τη βδομάδα χλωρίνη... Κάντο για να γλυτώσεις απο τις μαυρίλες! Δεν το ξερω αυτό
frabalas Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Βρες υδραυλικό να στην αλλάξει με καινούργια. 3
juventinos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δοκίμασε με χλωρίνη. Ρίξε κάμποση και μετα απο λίγη ώρα τράβα καζανάκι. Δεν ξέρω πόση μαυρίλα έχει...
phanispal Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δεν ξέρω αν το κάνουν όλοι, εγώ πάντως στις δύσκολες περιπτώσεις, φορώντας γάντια, βγάζω μ' ένα σφουγγάρι όλο το νερό απ' τον πυθμένα, και ρίχνω υδροχλωρικό οξύ, αυτό στο πορτοκαλί μπουκάλι. Το αφήνω για κάποιες ώρες, συνήθως τη νύχτα, και όταν ξυπνάω το πρωί απλά τραβάω καζανάκι και τρίβω ελάχιστα. Γίνεται σαν καινούρια.
PCharon Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Χλωρίνη αρχηγέ. Ρίχνεις λίγη χλωρίνη το βράδυ, κλείνεις το καπάκι να μη βρωμίσει ο τόπος χλώριο. Πας το πρωί τραβάς το καζανάκι κι έτοιμο. Μπορείς να επαναλάβεις. Επειδή κάτω από τη βρωμιά πιάνει και άλατα, αφού ολοκληρώσεις με τη χλωρίνη ας ρίξεις κι ένα τριψιματάκι με μια βούρτσα. Με οξέα θα προτεινα να μη παλεύουμε, είναι πολύ επικίνδυνα για χημικό έγκαυμα, έχουν αναθυμιάσεις όταν διαλύουν τη βρωμιά και στο νερό διαλύονται και χάνουν τη δύναμή τους. Είχα δοκιμάσει ακουαφόρτε μια φορά, κολοκύθια, τίποτα μπροστά στη χλωρίνη και με έκαψαν και κάτι σταγονίδια που πετάχτηκαν. Αν κι έχουν βελτιώσει τρομερά το καπάκι (!) της φιάλης ώστε να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος κατά τη χρήση και πάλι είναι υψηλός ο κίνδυνος.
arc Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Εμπειρία και γνώσεις αποκτηθείσες στη διάρκεια της θητείας και μάλιστα από γυναίκα λοχαγό (Γνώμονας η αποτελεσματικότητα και οχι η οικολογική συνείδηση): Για το εσωτερικό της λεκάνης μπόλικη χλωρίνη (παχύρευστη ή κανονική) αργά το βράδυ και 1-2 καζανάκια το πρωι, πριν την πρωινή χρήση Για το μαύρο εντός του νερου, δυο μπουκαλάκια υδρ/κό οξύ (το πορτοκαλί) αργά το βράδυ και 1-2 καζανάκια το πρωί, πριν την πρωινή χρήση. Μετά την πρωινή χρήση, λίγο απορρυπαντικό με αρωματικό (π.χ. πεύκο) για το sensation Τα παρακάτω τα έμαθα αργότερα στο σπίτι μου. Κάτω από το χείλος θέλει κάτι που να διασπά τα άλατα (τύπου viacal) και τρίψιμο. Πάντα προστασία (γάντια, αερισμός, κλπ) και πολύ προσοχή στις πιτσιλιές. 3 1
Silverage Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Μια απορία ρε παίδες.Γιατί οι λεκάνες έχουν αυτό το χείλος;Έτσι για παίδεμα;
Skylined Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Νομίζω ότι το bleach που χρησιμοποιώ είναι η χλωρίνη που λένε τα παιδιά. Όσο πιο συμπυκνωμένη και παχύρευστη τόσο καλύτερα. Σε λίγη ώρα ή ώρες ανάλογα με τη βρώμα κάνει την τουαλέτα λαμπίκο. Το χρησιμοποιώ και στο νηπτήρα ενώ στη μπανιέρα κάνει μισή δουλειά και εκεί χρησιμοποιώ σόδα μαγειρέματος, bicarbonate of soda όχι baking που με λίγο τρίψιμο την κάνει άσπρη. Το τελευταίο συστατικό ασπρίζει και τα δόντια αλλά δεν κάνει να το χρησιμοποιείς συχνά.
L0rd Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Αν ειναι δικο σου το σπιτι, κανε οτι θελεις αν δεν ειναι και εισαι νοικαρης, μην ριξεις Κεζαπ και αν ριξεις κοιτα μην αστοχησεις. Μια ηλ***α νοικαρισα που ειχα εριξε Κεζαπ στο πάτωμα του μπανιου που ειναι μάρμαρο. Πλεον μαλλον ελαφρόπετρα θα το ελεγα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα