Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Πανω στο rooter εχω 2 repeater σινδεδεμενα. Το ενα ενσυρματο . Το αλλο με wifi. To ενσιρματο ειναι σε υπογειο , ετσι το wifi δεν το βλεπει καθολου. Στον οροφο που ειμαι ολα ειναι οκ. Το προβλημα ειναι οτι σταματα να λειτουργει το ενσυρματο repeater . Παλια μονο το ενσιρματο ειχα. Τωρα συνδεσα κ το ασιρματο κ κανει προβλημα στο ενσιρματο.

Δημοσ.

Καλησπερα. Πανω στο rooter εχω 2 repeater σινδεδεμενα. Το ενα ενσυρματο . Το αλλο με wifi. To ενσιρματο ειναι σε υπογειο , ετσι το wifi δεν το βλεπει καθολου. Στον οροφο που ειμαι ολα ειναι οκ. Το προβλημα ειναι οτι σταματα να λειτουργει το ενσυρματο repeater . Παλια μονο το ενσιρματο ειχα. Τωρα συνδεσα κ το ασιρματο κ κανει προβλημα στο ενσιρματο.

το καθενα θα πρεπει να εχει διαφορετικη Ip απο το αλλο.θα πρεπει να υπαρχει μονο ενας dhcp ο οποιος θα ειναι στο αρχικο adsl router.και ο dhcp να μην δινει τις Ip που εχουν τα 2 Repeater.ολα να ειναι στο ιδιο δικτυο πχ 192.168.1.χ

Δημοσ.

Απενεργοποιησα το DHCP μονο του ασυρματου repeater και λειτουργει κανονικα τωρα!!

αυτο σου γραφω πιο πανω οτι ο μονος dhcp που θα ειναι ανοιχτος θα ειναι μονο του adsl router.απλα αν το adsl router σου ειναι πχ 192.168.1.254 καλο θα ηταν να μπεις στο Repeater και να βαλεις Ip πχ 192.168.1.253 οποτε να ειναι στο ιδιο δικτυο για να εχειςπροσβαση και στα 2 ρουτερ οποιαδηποτε στιγμη επισης το σεταρεις με Universal repeater οχι σκετο Repeater αν ειναι tp lnk.κανονικα ο dhcp θα πρεπε να ειχε κλεισει μονος του οταν το κανεις Repeater>επισης καλο ειναι σε ολες τις συσκευες να εχεις τα τελευταια firmware.

Και εφοσον εχεις 2 Repeater θα πρεπει και στα 2 να ειναι κλειστος ο dhcp οπως επισης να τα βαλεις και τα 3 στο ιδιο δικτυο

πχ 192.168.1.254 adsl router

192.168.1.253 ασυρματο repeater

192.168.1.252 ενσυρματο repeater οπως το λες εσυ (κοινως access point).

Δημοσ.

Απενεργοποιω και στα δυο το DHCP και δεν λειτουργει κανενα. Αλλαξα ip του wifi repeater σε 192.168.10.253 . Thomson router v7 , geetek wifi repeater και TP-LINK

Δημοσ.

to thomson εχει Ip 192.168.1.254 ή 192.168.10.254? το tp link ποιο μοντελο ειναι?το εχεις σαν universal repeater?στο thomson στο wireless βαλε καρφωτα καναλι και εννοειται ο dhcp να ειναι ανοιχτος.

Δημοσ.

Εχω thomson TG585 v7, 192.168.10.254 .
Εχω GEETEK wifi repeater everywhere.του εβαλα ip address 192.168.10.253. Απενεργοποιησα το DHCP. Ποιο καναλι να βαλω στο thomson? το εχω στο αυτοματο και βαζει channel 1. Το tp link δεν ξερω αν ειναι universal . Model no, TL- WR740N

Δημοσ.

βγαλε το αυτοματο καναλι απο το thomson και βαλε οποιο θες απο το 11 και κατω.το ιδιο θα βαλεις αντιστοιχως και στα repeaters

Δημοσ.

ολα θα ειναι στο ιδιο ip range με διαφορετικες Ip ομως μεταξυ τους.dhcp θα εχει ανοιχτο μονο το ρουτερ που μοιραζει ιντερνετ.επισης το ρουτερ που θα συνδεθει πανω του το repeater θα εχει σταθερο καναλι στο ασυρματο και το ιδιο θα εχει και το repeater που θα συνδεθει πανω του.εννοειται οτι κλειδωμα και κωδικος του ασυρματου θα ειναι ιδιος και στο ρουτερ και στο repeater

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

αν το ρουτερ το χρησιμοποιησει σαν ρουτερ τοτε δεν μπορει να τα εχει ολα στο ιδιο δικτυο διοτι το ρουτερ θα κανει δικο του nat.η θα πρεπει να κανει bridge το Thomson η να παιξει με την lan του ρουτερ αντι για την wan /internet.αναλογως τι θελει να κανει.εχει να κανει πως τα συνδεει.το thomson ειναι το κεντρικο ρουτερ 192.168.10.254.

το repeater παιρνει απο το Thomson η απο το ρουτερ?το ρουτερ το εχεις πανω στο Thomson απλα για να δινει ασυρματα ιντερνετ σε καποιο αλλο σημειο του σπιτιου?αν ναι τοτε το καλωδιο απο το Thomson βαλτο σε μια Lan του ρουτερ.δωσε στο ρουτερ 192.168.10.253 και κλεισε τον dhcp.στο thomson Καναλι 1 στο Repeater αν παιρνει απ οτο Thomson καναλι 1 και στο router καναλι 6.dhcp ανοιχτος μονο στο thomson.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, πηρα κ εγω ενα repeater απο μια προσφορά του e-shop, το μοντελο WNP-RP-002-W, το θεμα ειναι οταν βαζω την διευθυνση του για να μπω στις ρυθμισεις (http://192.168.10.1/) ζηταει κωδικο και password. Δεν τα αναφερει πουθενα ομως στο βιβλιαρακι, δοκιμασα οτι δικο μ ειχα αλλα κ παλι δεν συνδεεται. Τι κανω?

Επεξ/σία από lamaison
Δημοσ.

μπορει να τα γραφει απο κατω τα στοιχεια.δεν γινεται να μην τα αναφερει καπου.

.Καλησπέρα, πηρα κ εγω ενα repeater απο μια προσφορά του e-shop, το μοντελο WNP-RP-002-W, το θεμα ειναι οταν βαζω την διευθυνση του για να μπω στις ρυθμισεις (http://192.168.10.1/) ζηταει κωδικο και password. Δεν τα αναφερει πουθενα ομως στο βιβλιαρακι, δοκιμασα οτι δικο μ ειχα αλλα κ παλι δεν συνδεεται. Τι κανω?

Δημοσ.

μπορει να τα γραφει απο κατω τα στοιχεια.δεν γινεται να μην τα αναφερει καπου.

καλημερα. εχεις δικιο, τα ειχε σε ενα μικρο αυτοκολλητο.

το θεμα π εχω τωρα ειαι πως αφου μπαινω στις ρυθμισεις του και το βαζω στο repeater mode, βγαζει κατω το ρουτερ μ και ζηταει να βαλω το κωδικο. Βαζω το κωδικο του ρουτερ, τον wpa που χρησιμοποιουν κ οι αλλοι η/υ για να συνδεθουν ομως δεν το βλεπω να δουλευει. στο δωματιο μ πχ εχω 3/5 μπαρες σηματος. με το repeater στο ιδιο δωματιο πιανω παλι το ιδιο.

φταιει κατι στη ρυθμιση. τι ομως?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...