Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

Λόγω της περιόδου που διανύουμε (απόκριες, τυρινής, κλπ-κλπ) όπου επιτάσσεται το καλό φαϊ προσπαθώ να ανακαλύψω τα καλά μαγαζιά-στέκια που υπάρχουν στην Ανατολική Αττική (από Αγία Παρασκευή έως και Ν. Μάκρη-Μαραθώνα) ελληνικά και πολυεθνικά εστιατόρια value-for-value αλλά σε κάποια από αυτά που έχω πάει δεν έχω μείνει ευχαριστημένος...

Μπορείτε να δώσετε τις προτάσεις σας?

Ευχαριστώ

Δημοσ.

tην τυρινης ποιος το γιοραταζει?επρεπε να το googlarw για να βρω τι σημαινει... 3η βδομαδα απο τριωδιο.

υπαρχουν σιτε με γνωμες... http://www.ask4food.gr www.qubo.gr http://www.athensmenu.gr

mainstream ειναι το αργεντινικο στο μαραθωνα και τα καλυβια

Να είσαι καλά... για το Μαραθώνα το αργεντίνικο έχουν ακουστεί διάφορα

• Super Moderators
Δημοσ.

Αν θες αυθεντική ινδική κουζίνα (και όταν γράφω αυθεντική εννοώ παντελώς αυθεντική ινδική), μπορείς να επισκεφτείς το Taj Mahal επί της Λεωφ. Μαραθώνος. Ερχόμενος από Αθήνα, 2-3 χλμ μετά την Νέα Μάκρη στο δεξί σου χέρι - απ' ότι βλέπω στον γούγλη είναι στη Λεωφόρο Μαραθώνος 325. Προσωπικά έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος κάθε φορά που έχω πάει. 

Συμπαθέστατο κινέζικο (όχι όμως πολύ μεγάλη ποικιλία) έχει στη Ραφήνα, στο Kung Fu, απέναντι από το Lidl. Πολύ καλές τιμές, συνήθως τρως και πίνεις μια μπύρα με 10 ευρώ το άτομο. Κάθε Κυριακή έχει μπουφέ με 10 ευρώ (εκτός ποτών φυσικά).

Επίσης συμπαθέστατο κρασομεζεδάδικο έχει στο 26ο χλμ της Λεωφ. Μαραθώνος, στην Α' είσοδο του Νέου Βουτζά - Συνουσίες λέγεται, είναι ανοικτό μόνο τα βράδια ενώ πολλές Κυριακές μεσημέρι έχει χαλαρή live μπουζουκοκιθαροκατάασταση (unplugged γιατί το κατάστημα είναι πολύ μικρό). 

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ...Για εμάς που μένουμε σχετικά αραιοκατοικημένα από τους υπόλοιπους δημότες Αττικής χρήσιμο είναι να γνωρίζουμε πού μπορούμε να περάσουμε καλά και ποιοτικά χωρίς να μας φύγει μία περιουσία στο φαγητό...

Περιμένουμε και άλλες προτάσεις...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...