Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γραψε ακριβως απο τι αποτελειται το συστημα.

Δεν ειναι το ιδιο τα 400W ενος deer/tuvlo-x με ενος corsair/coolermaster   

Ειναι το μοντελο Dell optiplex 9010 mini tower , εβαλα την nvidia GT 640 , 2x4G RAM kingston blue hyper DDR3 , την μητρικη δεν μπορεσα να την αναγνωρισω περα απο το γεγονος οτι γραφει πανω DELL , cpu intel i3 -3240 3,4Ghz ,με σκληρο δισκο 500 GB  και εχει και 2 fan   στο κουτι , θα ψαξω μηπως βρω και παραπαανω στοιχεια

Η αλλαγη μονο του τροφοδοτικου (εφοσον αγορασω καινουργιο ) ειναι ευκολη? και μεχρι τωρα δεν εχω καποιο προβλημα , απλα μου φανηκαν λιγα τα watt=275.... 

Δημοσ.

Θεωρώ ότι είσαι εντάξει. Το PSU σου δίνει Max 240W (όπερ 20Α) στην +12V που νομίζω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να τα πιάνεις με το σύστημά σου. Και άσε τι λένε τα διάφορα PSU calculators, τα οποία υπερβάλουν στις εκτιμήσεις ώστε να καλύψουν τις περιπτώσεις των ανώνυμων τροφοδοτικών.

Οπότε θα σου έλεγα να μην ξεκινήσεις με αγορά νέου. Ότι και να'ναι το PSU σου έχει προδιαγραφές της DELL. Οπότε να πάρει φωτιά δεν παίζει με την καμία. Δούλεψε το σύστημά σου και αν δεις αστάθειες, μπλε οθόνες, freezarismata κλπ τότε παίρνεις καινούριο ;)

Δημοσ.

Θεωρώ ότι είσαι εντάξει. Το PSU σου δίνει Max 240W (όπερ 20Α) στην +12V που νομίζω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να τα πιάνεις με το σύστημά σου. Και άσε τι λένε τα διάφορα PSU calculators, τα οποία υπερβάλουν στις εκτιμήσεις ώστε να καλύψουν τις περιπτώσεις των ανώνυμων τροφοδοτικών.

Οπότε θα σου έλεγα να μην ξεκινήσεις με αγορά νέου. Ότι και να'ναι το PSU σου έχει προδιαγραφές της DELL. Οπότε να πάρει φωτιά δεν παίζει με την καμία. Δούλεψε το σύστημά σου και αν δεις αστάθειες, μπλε οθόνες, freezarismata κλπ τότε παίρνεις καινούριο ;)

To μονο που εχει γινει ειναι να κολλησει game σε γραφικα Extra αλλα δεν νομιζω οτι εννοεις αυτο ετσι?

Δημοσ.

Το game στρεσάρει το PC σου όσο τίποτα. Αν το κόλλημα που σου έκανε επαναλαμβάνεται (και δεν ήταν κάτι τυχαίο), τότε ΝΑΙ θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ένοχο το PSU σου. Σε αυτήν την περίπτωση δανείσου από κάποιον φίλο ένα καλύτερο να τσεκάρεις αν όντως φταίει αυτό (γιατί οι λόγοι που μπορεί να σου κολλάει ένα game είναι παααααρα πολλοί) και μετά προχωράς σε αντικατάσταση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...