katarasg Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα σε ολουσ σας!!Παρακαλω οποιον μπορει και ξερει να βαλει ενα χερι να δει τι παιζει!Παρακατω ειναι 2 screenshot τπου υπολογιστη!Στο ενα φαινεται οτι η cpu ψηνει αυγα και στο αλλο οτι δουλει πιο normal (an είναι normal) αυτα τα νουμερα!!Βαλτε ενα χερι παιδια!!Τυχαριστω εκ των προτερων!!
Xristaras12 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 κατεβασε και το HWinfo πιστευω οτι οτι το προγραμμα στο δεξι screenshot μετραει τρομερα λαθος
SPANK Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Ε προφανώς το δεξιά ειναι λάθος βεβαια αν δεις κατω αριστερά που λεει cpu temperature λεει 28 βαθμούς και το hwinfo 26 , οποτε μια χαρά σε κόβω. Ρίξε μια ματια και στο bios αν δεν βαριέσαι
katarasg Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Παιδια ευχαριστω πολυ !!Ειδα κ στο βιος πανω κατω στους 29 βαθμουσ!Εχω τον υπολογιστη 2 χρονια!Να αλλαξω παστα?
Xristaras12 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 οχι φιλε μου δεν υπαρχει λογος.Παστα αλλαζεις αμα χρειαστει.Θεωρω οτι ειναι νωρις ακομα.
SPANK Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δεν νομίζω οτι υπάρχει λογος αλλαγής πάστας με τετοια θερμοκρασία , απλα να το κρατάς καθαρό απο σκόνες
Hyphen Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Παιδια ευχαριστω πολυ !!Ειδα κ στο βιος πανω κατω στους 29 βαθμουσ!Εχω τον υπολογιστη 2 χρονια!Να αλλαξω παστα? Οπως στα λενε τα παιδια ειναι. Εχω και εγω 2500k στις ιδιες παταει.
katarasg Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Μετα απο καθαρισμο που εκανα περασα 2 φορεσ windows 7 και παρατηρω καθυστερησεις!Υπαρχει καποιο αλλο διαγνωστικο?Ανεβαζω και screenshot apo hwinfo!Γιατι αυτες οι καθυστερησεις?ολοι οι drivers ειναι απο μαμα!!
katarasg Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Και ενα screenshot apo sentinel!!
katarasg Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Φίλε εισαι μια χαρά άψογος Ευχαριστω παρα πολυ Spank!!Πωσ μπορω να διαπιστωσω οτι to pc λειτουργει αψογα?Εχω κολλησει με το αργο bootαρισμα!!Εχω περασει 3 φορεσ λειτουργικο απο ολους τουσ θειους της οικογενειασ!Αυτο που μου μενει ειναι να μπω στο bios γιατι καποια στιγμη ειχα κανει fail - safe defaults !Ξερεισ πως μπορω να το πειραξω?
SPANK Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Βασικά μπες στο bios και δες αν εχεις γυρισμένο τον δίσκο σε ahci και αν οχι δες στην υπογραφή μου πως να το κάνεις , το ahci θα σου δώσει ποιο γρήγορο χρόνο στο boot
katarasg Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Βασικά μπες στο bios και δες αν εχεις γυρισμένο τον δίσκο σε ahci και αν οχι δες στην υπογραφή μου πως να το κάνεις , το ahci θα σου δώσει ποιο γρήγορο χρόνο στο boot Το εχω δει αυτο που λεσ απο το topic ths υπογραφης σου!Μολισ παω να κατεβασω τουσ drivers ths ιντελ apo to mobo απο την gigabyte μου λεει οτι " can not run on this platform" καπωσ ετσι!!
SPANK Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Α δεν θα ειναι συμβατοί οι drivers μαλλον , πες windows και μητρική μηπως βρούμε κατι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα