Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δοκιμασε να κανεις disable κ μετα ξανα enable την συνδεση δικτυου κατω δεξια στην taskbar των windows

αν δεν δουλεψει αυτο κανε uninstall την καρτα δικτυου κ κανε επανεκκινηση για να σου βαλουν ξανα drivers τα win

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

δοκιμασε να κανεις disable κ μετα ξανα enable την συνδεση δικτυου κατω δεξια στην taskbar των windows

αν δεν δουλεψει αυτο κανε uninstall την καρτα δικτυου κ κανε επανεκκινηση για να σου βαλουν ξανα drivers τα win

Έκανα απενεργοποίηση της κάρτας και επανενεργοποίηση με αλλεπάλληλα reboot αλλά τίποτα.

Απεγκατέστησα τους drivers της κάρτας και έβαλα μετά  drivers προηγούμενης έκδοσης - που είχα φυλάξει για ενδεχόμενο format - αλλά πάλι τίποτα!

Δημοσ.

Έκανα απενεργοποίηση της κάρτας και επανενεργοποίηση με αλλεπάλληλα reboot αλλά τίποτα.

Απεγκατέστησα τους drivers της κάρτας και έβαλα μετά  drivers προηγούμενης έκδοσης - που είχα φυλάξει για ενδεχόμενο format - αλλά πάλι τίποτα!

Κάνε scan με το TDSSKiller που είναι για πιο βαθιές μολύνσεις. Άμα πάλι δεν λυθεί το πρόβλημα κάνε scan με το Combofix.

Για το TDSSKiller όταν το τρέξεις, πάτησε change parameters και επέλεξε τα όλα. Κάνε επανεκκίνηση όπως σου ζητάει. Μετά κάνε πάλι την ίδια διαδικασία και πάτα scan.

To Combofix όταν το τρέξεις πρέπει πρώτα να απενεργοποιήσεις τη real time προστασία του antivirus. Ακολουθείς κανονικά τα βήματα και περιμένεις να τελειώσει.

Όταν τελειώσει θα εμφανιστεί ένα αρχείο που είναι στο σημειωματάριο. Ανέβασε το εδώ για να το ελέγξουμε και να σου πούμε άμα χρειάζεται κάτι παραπάνω να αφαιρεθεί.

Δημοσ.

Φίλε thomas ένα πραγματικά μεγάλο ευχαριστώ και σε εσένα αλλά και σε όλους τους άλλους φίλους που ασχολήθηκαν με το πρόβλημά μου. 

Για την ιστορία, ΔΕΝ κατάφερα να λύσω το πρόβλημα παρ'όλες τις συμβουλές σας, ΔΕΝ κατάφερα να περάσω ιστοσελίδες στο opera και τελικά έκανα format !!

Το πρόβλημα βέβαια τώρα λύθηκε και εύχομαι να μην ξανασυμβεί !

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

Δημοσ.

Αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα λίγες μέρες πριν.

Το έλυσα με τον εξής τρόπο

> chrome://settings/

> Δίκτυο

> Αλλαγή ρυθμίσεων διακομιστή μεσολάβησης

> Connections

> Lan Settings
> Στο Proxy είχε περαστεί κάτι,το έσβησα και έφτιαξε.

Δημοσ.

Παιδιά να κάνω μια ερώτηση αν ξέρετε:

Πως μπορώ να απενεργοποιήσω τις "πιο συχνές επισκέψεις" απ το chrome; Κάτι απενεργοποιούσες απ τα flags αλλά δεν θυμάμαι τι.

Δημοσ.

ωραια αλλα αν σου ξανασυμβει δεν θα ξερεις τι φταιει

μηπως ειχες κανενα περιεργο προσθετο στον κρομ?

Δεν υπήρχε κανένα απολύτως πρόσθετο στο chrome!!

Αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα λίγες μέρες πριν.

Το έλυσα με τον εξής τρόπο

> chrome://settings/

> Δίκτυο

> Αλλαγή ρυθμίσεων διακομιστή μεσολάβησης

> Connections

> Lan Settings

> Στο Proxy είχε περαστεί κάτι,το έσβησα και έφτιαξε.

Το Lan settings είναι σε αυτόματη ρύθμιση . Δεν ξέρω πως μπορεί να περαστεί κάτι. Σε εμένα πάντως δεν υπήρχε

• 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα σας. Χρησιμοποιώ αυτό το θρεντ ώστε να μην ανοίξω άλλο. Χθες κατά την περιήγησή μου με το google chrome, ο υπολογιστής μού έβγαλε μια ειδοποίηση που σε γενικές γραμμές μου ζητούσε να επιτραπεί ή να αποκλειστεί η πρόσβαση στο πρόγραμμα. Κατά λάθος πάτησα 'να αποκλειστεί η προσβαση'΄και πλέον το chrome δεν ανοίγει σελίδες. Αντιθέτως μου βγάζει την ένδειξη 'η πρόσβαση στο δίκτυο είναι αποκλεισμένη. Ελέγξτε τις ρυθμίσεις του τείχους προστασίας ή του antivirus'.

Είχε παρουσιαστεί και στο παρελθόν παρόμοιο πρόβλημα οπότε το μόνο που έκανα ήταν μία απεγκατάσταση και εκ νέου εγκατάσταση του chrome. To πρόβλημα λυνόταν. Ωστόσο αυτή τη φορά δεν λύθηκε. Σήμερα δοκίμασα να τικάρω και να ξε-τικάρω το chrome στο πλαίσιο 'ρυθμίσεις του τείχους προστασίας των windows και των προγραμμάτων που επιτρέπονται να επικοινωνούν' αλλά πάλι δε λύθηκε. Υποψιάζομαι οτι το πρόβλημα υπάρχει γιατί η πρόσβαση στο δίκτυο έχει αποκλειστεί από το firewall του mcaffee. Ωστόσο το mcaffe έχει λήξει εδώ και αρκετό καιρό και για να πω την αλήθεια, πηγαίνω στο μενού του αλλά δε βλέπω κάποια επιλογή για το τείχος προστασίας του και τα προγράμματα που μπορεί να έχει αποκλείσει.

(Τα άλλα browsers μπαίνουν κανονικά στο ίντερνετ)

Απολογούμαι για το μακρύ ποστ. Οποιαδήποτε συμβουλή καλοδεχούμενη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...