VagosM Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Για σας θα ήθελα την βοήθεια σας στο παρελθών με βοηθήσατε πάρα και σας ευχαριστώ έχω μια εργασία έκανα τα περισσότερα αλλά δεν μπορώ να κάνω αυτό το κομμάτι και θα ήθελα την βοήθεια σας. http://tinypic.com/view.php?pic=2vnqq0m&s=8#.UwkWiPldUZM
bilakos10 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Η φωτογραφία μου εμφανίζεται πολύ μικρή, δοκίμασε να την ανεβάσεις με πλήρη ανάλυση.
turbox2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 τι ακριβώς θες να κάνεις δώσε πληροφοριες
VagosM Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) εδώ είναι η εκφώνηση http://tinypic.com/r/10nrdjt/8 Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2014 από VagosM
el02154 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα φίλε μου, σχετικά με τις απαντήσεις: α) Μέσω του παρόχου 789 γιατί αυτός διαφημίζει ποιο specific range IP διευθύνσεων β) Να διαφημίζει τις μισές διευθύνσεις προς κάθε μία πλευρά αλλά σε περίπτωση απότυχίας της μίας σύνδεσης θα υπήρχε πρόβλημα. γ) Να σπάσει π.χ. σε 2 /24 τα διαφημιζόμενα δίκτυα και πλέον προς κάθε πάροχο να διαφημίζει ένα από τα δύο /24 καθώς και το /23 που έχει . Έτσι όσο οι δύο συνδέσεις με τους παρόχους είναι ενεργές από κάθε σύνδεση θα φτάνει η κίνηση για το αντίστοιχο /24 που έχει διαφημίσει από εκείνη την πλευρά. Αν πέσει κάποια από τις δύο τότε όλη η κίνηση (λόγω του ότι εκτός από τα /24 διαφημίζονταν και το aggregate /23) θα περνάει από την ενεργή σύνδεση χωρίς να υπάρξει κάποιο πρόβλημα. Μια άλλη λυση που δεν θα δημιουργούσε πρόβλημα είναι να διαφημίζεις και από τις δύο πλευρές τα πιο specific δίκτυα αλλά με prepending σε κάθε πλευρά του αντίστοιχου /24 δικτύου για να μην είναι προτιμητέο παρά μόνο σε περίπτωση που μία από τις δύο συνδέσεις πέσει. Επίζω να βοήθησω. Θα το δω ποιο αναλυτικά όταν έχω χρόνο και αν έχω κάποια ιδέα θα ξαναγραψω. Βασικά δεν βρίσκω διαφορά στο ερώτημα β και γ. Από που την έχεις αυτή την ασκηση; Εννοώ είσαι σε κάποια σχολή και στην έβαλαν;
VagosM Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα φίλε μου, σχετικά με τις απαντήσεις: α) Μέσω του παρόχου 789 γιατί αυτός διαφημίζει ποιο specific range IP διευθύνσεων β) Να διαφημίζει τις μισές διευθύνσεις προς κάθε μία πλευρά αλλά σε περίπτωση απότυχίας της μίας σύνδεσης θα υπήρχε πρόβλημα. γ) Να σπάσει π.χ. σε 2 /24 τα διαφημιζόμενα δίκτυα και πλέον προς κάθε πάροχο να διαφημίζει ένα από τα δύο /24 καθώς και το /23 που έχει . Έτσι όσο οι δύο συνδέσεις με τους παρόχους είναι ενεργές από κάθε σύνδεση θα φτάνει η κίνηση για το αντίστοιχο /24 που έχει διαφημίσει από εκείνη την πλευρά. Αν πέσει κάποια από τις δύο τότε όλη η κίνηση (λόγω του ότι εκτός από τα /24 διαφημίζονταν και το aggregate /23) θα περνάει από την ενεργή σύνδεση χωρίς να υπάρξει κάποιο πρόβλημα. Μια άλλη λυση που δεν θα δημιουργούσε πρόβλημα είναι να διαφημίζεις και από τις δύο πλευρές τα πιο specific δίκτυα αλλά με prepending σε κάθε πλευρά του αντίστοιχου /24 δικτύου για να μην είναι προτιμητέο παρά μόνο σε περίπτωση που μία από τις δύο συνδέσεις πέσει. Επίζω να βοήθησω. Θα το δω ποιο αναλυτικά όταν έχω χρόνο και αν έχω κάποια ιδέα θα ξαναγραψω. Βασικά δεν βρίσκω διαφορά στο ερώτημα β και γ. Από που την έχεις αυτή την ασκηση; Εννοώ είσαι σε κάποια σχολή και στην έβαλαν; ναι απο εργασία είναι σε μάθημα επικοινωνίες & δίκτυα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα