Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολύ καλησπέρα σας,

Εχθές παρατήρησα ότι στο μηχανάκι γίνεται το εξής πολύ περίεργο:

Αν έχω κλειστά τα φώτα θέσης και πορείας το πίσω φανάρι ανάβει όταν πατάω το φρένο.

Από την άλλη όταν ανοίγω τα φώτα πορείας ή θέσης ούτε ανάβει κανονικά ούτε όταν πατάω φρένο.

Τι μπορεί να φταίει ρε παιδιά;

Δημοσ.

Αμα ειναι μηχανακι 20ετιας πολλα μπορουν να φταινε...Αρχικα μπορεις να δοκιμασεις τα καλωδια, βαλε ενα καινουριο εστω και εξωτερικα που να δινει ρευμα μεχρι πισω, μπας και εχει διαβρωθει το παλιο και παει ολη η ισχυς μπροστα. Εναλλακτικα δοκιμασε πισω μια λαμπα LED,τραβαει πολυ λιγοτερο ρευμα, εγω εβαλα στο scooter και σωθηκα...

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Μήπως ξέρεις από που φεύγουν όλα αυτά; Εννοώ τι είναι αυτό που δίνει το ρεύμα; Φαντάζομαι είναι στα 12V

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Μήπως ξέρεις από που φεύγουν όλα αυτά; Εννοώ τι είναι αυτό που δίνει το ρεύμα; Φαντάζομαι είναι στα 12V

Πες μας μοντέλο, έτος και μάρκα, μήπως και σου βρώ σχέδια του ηλεκτρικού. Βέβαια αν το παπί είναι μετάχειρο, σε επαρχία, το έχει αναλάβει ο "μάγκας-πατέντας" μάστορας που τα έμαθε βλέποντας τον παλιότερο, και έχει πειράξει τα πάντα στα καλώδια δε μπορώ να σε βοηθήσω. Η μπαταρία σου σε τι κατάσταση είναι; Ανάβουν τα φώτα(όχι τα πορείας) με σβηστό τον κινητήρα; Μοντέλο κ χρονολογία όπωσδήποτε.

Δημοσ.

Πολύ καλησπέρα σου,

Στο επαρχία έπεσες μέσα. Τα άλλα όχι.

Η μπαταρία είναι κομπλέ πιστεύω. Δεν τρεμοπαίζουν τα φώτα όταν είναι στο ρελαντί το μηχανάκι. Είναι κανονικά.

Σε μισό λεπτά σου φέρνω και τα άλλα στοιχεία που μου ζήτησες.

kenbo kb125-7e είναι το μηχανάκι

Έκδοση πρώτης άδειας λέει για το 2009..δεν ξέρω αν είναι σωστό αυτό

είναι ολόιδιο με αυτό http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1860508/

Δημοσ.

Κινέζικο, μάλιστα δυστυχώς δε μπορώ να σε βοηθήσω γιατί αυτά είναι υβρίδια μισά με σχέδιο χόντα κι άλλα μισά κινέζικα. Μπορεί αν συμβαίνουν 1002, πρέπει να το πας σε ηλεκτρολόγο. Αυτό σου το έκανε από την αρχή ή τώρα στο έβγαλε; Μεταχειρισμένο το πήρες ή καινούριο; Γιατί αν είναι μεταχειρισμένο, στανταρ έχουν πέσει πατέντες πάνω.

Δημοσ.

Τώρα το έβγαλε. Δεν πρέπει να είναι καιρό. Μεταχειρισμένο το πήρα αλλά ήταν κυριλέ ο άνθρωπος. Δεν νομίζω να είχαν κάνει τίποτα τρελά.

Δημοσ.

Τώρα το έβγαλε. Δεν πρέπει να είναι καιρό. Μεταχειρισμένο το πήρα αλλά ήταν κυριλέ ο άνθρωπος. Δεν νομίζω να είχαν κάνει τίποτα τρελά.

Δε χρειάζεται να γίνουν τρελά, το πιο απλό να σου πω μιας και είσαι επαρχία, πήγε κάποιο ποντίκι και μάσησε τα καλώδια. Βγάλε πλαστικά κ ποδιές (τα πάντα) και κοίταξε σε τι κατάσταση βρίσκονται η πλεξούδα κ τα καλώδια. ΠΡΙΝ από αυτό όμως τσέκαρε τη κατάσταση του πίσω φαναριού στις επαφές με τη λάμπα. Αν έχει σκόνες, σκουριές κτλ. καθαριστικό επαφών και καλό τρίψιμο με σφουγάρι γυαλόχαρτο ψιλό.

Δημοσ.

Δε χρειάζεται να γίνουν τρελά, το πιο απλό να σου πω μιας και είσαι επαρχία, πήγε κάποιο ποντίκι και μάσησε τα καλώδια. Βγάλε πλαστικά κ ποδιές (τα πάντα) και κοίταξε σε τι κατάσταση βρίσκονται η πλεξούδα κ τα καλώδια. ΠΡΙΝ από αυτό όμως τσέκαρε τη κατάσταση του πίσω φαναριού στις επαφές με τη λάμπα. Αν έχει σκόνες, σκουριές κτλ. καθαριστικό επαφών και καλό τρίψιμο με σφουγάρι γυαλόχαρτο ψιλό.

Τελικά το βρήκα το πρόβλημα. Είχαν βγει τα καλώδια από το ντοί :SSSS

Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια σου !!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...