rus Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Γνωριζετε καποιο site που να μπορεις δωρεαν να στελνεις sms απ το pc σε κινητο?
parasaser Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 ψηλέ παλιά χρησιμοποιούσα αυτό. μια χαρά έκανα την δουλειά μου. πάντως με ένα απλό ψάξιμο υπάρχουν πολλά.
CheOnWeb Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Κάποτε χρησιμοποιούσα το site του ΟΤΕ. Νομίζω ισχύει ακόμη, αρκεί να έχεις πάροχο ΟΤΕ.
adi32 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 αν εχεις cosmote αυτο http://mail.mycosmos.gr/MyCosmos/login.aspx?
mafiozoss Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα τσέκαρε αυτά τα 2 που χρησιμοποιώ εγώ Txtme.gr Freesmstree.com
rus Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 ψηλέ παλιά χρησιμοποιούσα αυτό. μια χαρά έκανα την δουλειά μου. πάντως με ένα απλό ψάξιμο υπάρχουν πολλά. To Txtme.gr που προτεινες εσυ και αλλοι δυο φιλοι απαιτει εγγραφη με κινητο(δεν εχω). Υπαρχουν πολλα, ποια δουλευουν ομως? Ειχα βρει ενα ξενο σαιτ τις προαλλες, πότε εστελνε και πότε δεν εστελνε, δηλαδη δεν ησουν σιγουρος εαν πηγε το μυνημα σου στο προορισμο του. Κάποτε χρησιμοποιούσα το site του ΟΤΕ. Νομίζω ισχύει ακόμη, αρκεί να έχεις πάροχο ΟΤΕ. αν εχεις cosmote αυτο http://mail.mycosmos.gr/MyCosmos/login.aspx? Εχω Wind, η οποια σου επετρεπε να στελνεις 5 μυνηματα την ημερα, ξαφνικα ομως διεκοψε αυτη τη παροχη. Freesmstree.com Αυτο λεει οτι ειναι προσωρινα απενεργοποιημενο λογω καταχρησης. Κατι αλλο που να δουλευει?
bomberb17 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Δημοσ. 17 Απριλίου 2014 Τώρα που έκλεισε το txtme ξέρει κάποιος κανένα εναλλακτικο; (όχι τύπου mycosmos, να βγάζει τον αριθμό του κινητού ως αποστολέα και όχι κάτι άλλο)
sv2evs Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 έχουμε καμιά πληροφορία ως προς το γιατί έκλεισε το txtme.gr ;
rus Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 έχουμε καμιά πληροφορία ως προς το γιατί έκλεισε το txtme.gr ; Ποιο χρησιμη θα ηταν πληροφορια για το αν υπαρχει καποιο site που να μπορουμε να στειλουμε sms απο pc σε κινητο
lambros Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Connx,forthnet αν εχεις ιντερνετ Απο αυτους. Αν εχεις cosmote απο www.mycosmos.gr Sent from my LT30p using Insomnia
rus Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Connx,forthnet αν εχεις ιντερνετ Απο αυτους. Αν εχεις cosmote απο www.mycosmos.gr αμα εχεις forthnet στελνεις 50 μηνυματα το μηνα Αν εχεις Wind?
alan2 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Αν εχεις cosmote απο www.mycosmos.gr Sent from my LT30p using Insomnia Εχω cosmote -κάρτα και δεν μου στέλνει κωδικό για να το χρησιμοποιήσω.
tornado Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Ηθελα να στειλω σε γαλλικο κινητο αλλα τελικα στελνει και σε ελλαδα.... http://www.24sms.net/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα