zoranb Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Το μικρό μάτι της κουζίνας (που λείτουργεί με γκάζι) όταν το ανάβω πρέπει να κρατάω πατημένο το κουμπί για αρκετό διάστημα ώστε να μπορεί να βγάζει φλόγα χώρις να χρειάζεται να το πατάω. Μου δίνεται η αίσθηση πως όταν ζεστένεται το κουμπί κατα κάποιο τρόπο, μετά δεν χρειάζεται να το κρατάω πατημένο, ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει ώστε να διορθωθεί αυτό;
Cryptic Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Το αέριο θέλει χρόνο για να φτάσει στο μάτι, και στον σωλήνα παραμένει αποθηκευμένη μια ποσότητα του αερίου. Μπορείς να βάλεις πιο κοντό σωλήνα. (αστιεύομαι, εφόσον σου φαίνεται παράξενο αυτό το φαινόμενο, καλύτερα να μη το πειράξεις)
zoranb Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Thanx Cryptic αλλά δεν είναι αυτό γιατί παλιά δούλευε κανονικά το κουμπί, αλλά και στα υπόλοιπα μάτια το αντίστοιχο κουμπί δουλεύει μια χαρά!
Cryptic Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Τότε μάλλον χάλασε το κουμπί. Προτείνω να αλλάξεις την κουζίνα
veteranos123 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Τότε μάλλον χάλασε το κουμπί. Προτείνω να αλλάξεις την κουζίνα Πονάει κεφάλι, κόψει κεφάλι? 1
Tenshi Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Ασε την κουζίνα ήσυχη. Τόση δουλειά για να έρθει το σπίτι στα ίσια του,αμαρτία να γίνει *πούφ*... 3
zoranb Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Μα εγώ την έχω φτιάξει αυτή την κουζίνα, απλώς τους διακόπτες τους προμηθεύτηκα από άλλους, τους παλιοερασιτέχνες! 2
paylidis Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Μα εγώ την έχω φτιάξει αυτή την κουζίνα, απλώς τους διακόπτες τους προμηθεύτηκα από άλλους, τους παλιοερασιτέχνες! Self sarcasm. Για αυτο αγαπάμε θέματα zoranb 1
leftermann Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 το πρόβλημα δεν είναι στον διακόπτη. Κοντά στον καυστήρα, κοντά στην φωτιά δηλαδή, έχει έναν αισθητήρα θερμότητας (θερμοστοιχείο νομίζω το λένε). Χρησιμεύει σαν ασφάλεια για την περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο σβήσει η φλόγα, οπότε κόβει την παροχή αερίου. Δηλαδή, όσο καίει, αυτό είναι ζεστό, όλα καλά, αν σβήσει η φωτιά αυτό καταλαβαίνει την πτώση της θερμοκρασίας και κόβει την παροχή αερίου. Κρατώντας πατημένο το κουμπί απλά ακυρώνεις αυτόν τον μηχανισμό, μέχρι να ζεσταθεί το θερμοστοιχείο. Προφανώς, για κάποιον λόγο, το συγκεκριμένο αργεί να ζεσταθεί. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα