zax21 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα Το pc μου έχει φάει σκάλωμα και δεν μπορώ να κάνω κάτι οπότε θα απευθυνθώ σε κάποιο τεχνικό και εδώ θέλω τη βοήθεια σας γιατί δεν ξέρω κάποιον "έμπιστο" και δεν θέλω να καταφύγω σε τυχαία επιλογή μέσω Google, επίσης θα προτιμούσα σε πρώτη φάση να μπορεί να έρθει σπίτι μπας και κανει τπτ Ευχαριστώ 1
WalkerSW Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Έχεις ανοιξει θέμα που να περιγράφεις αναλυτικα το πρόβλημα σου και δεν βρέθηκε λύση?
zax21 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Ναιwww.insomnia.gr/topic/519540-vga-led-error-asus-crosshair-formula-z/#entry53004880
mikelamar Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Δε μας λες και τι εχει!!! Sent from my iPhone using Insomnia
mobilakis Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 πρωτα απο ολα ο τυπας στο tomshardaware λεει να δοκιμασεις μια αλλη καρτα γραφικων μηπως ειναι ασυμβατοτητα...μετα λεει να βγαλεις τις καρτες μνημης και να αφησεις μονο μια...ενα slot δηλαδη...μετα ισως να χρειαζετε να κανεις update sto bios...για κοιτα να δεις μπορεις να κανεις update στο βιος της καρτας?δες λιγο και το bios της μητρικης....δωσε μας περισσοτερες πληροφοριες...δεν γινεται αλλιως μπορω να σου λεω κατεβατα ολοκληρα...εαν εχεις facetime η skype...μπορει να σε βοηθησω
zax21 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Φίλε μου τα έκανα όλα δεν, το έχω στείλει μάστορα περιμένω νεκροψία
nikos903 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Βγάλε την μητρική και το τροφοδοτικό απο το κουτί. Βάλε την μητρική απάνω σε μια επιφάνεια απο ξύλο ή κάτι μη αγώγιμο (όχι κουβέρτες και αγώγιμα γιατί θα σου μείνει στο χέρι). Βγάλε την ψήκτρα και τον επεξεργαστή και ξαναβάλε τα έτσι ώστε να είσαι σίγουρος οτι πατάνε καλά (δες τα πινάκια στον επεξεργαστή να είναι καλά). Βάλε μια μνήμη απάνω. Βάλε την κάρτα γραφικών (στην πρώτη θέση). Βάλε το τροφοδοτικό κοντά στην μητρική και σύνδεσε το 8πιν απάνω αριστερά στην μητρική, σύνδεσε και το 24πιν στην μέση δεξιά. Άμα η κάρτα γραφικών σου έχει φισάκι για ρεύμα βάλε και εκεί. Σύνδεσε την οθόνη στην κάρτα γραφικών, βάλε ρεύμα στο τροφοδοτικό. Πάτα το κουμπί απάνω δεξιά το κόκκινο για να πάρει μπρος. Υ.Γ Άμα δεν πάρει με την πρώτη βάλε και ένα 4pin (mollex) απο το τροφοδοτικό στον κονέκτορα που έχει δίπλα στην πρώτη κάρτα γραφικών πίσω απο τα jack ήχου. Υ.Γ2 Απο νωρίς βγάλε την μπαταρία απάνω απο την μητρική (αυτήν την στρογγυλή) και το ρεύμα. Μόνο όταν έχεις κάνει όλα τα παραπάνω να τα γυρίσεις και να τα συνδέσεις. Υ.Γ3 Πες μας μοντέλο επεξεργαστή, μνημών, τροφοδοτικού, κάρτας γραφικών. 1
zax21 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Τα έχω κάνει όλα, fx8350, Gel pro 1666 2x8, cool master silver pro 1000w, 7950 bios 925
nikos903 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Με το directkey τίποτα ε; Δεν μπαίνει. Ο διακόπτης του fast boot είναι off ε; Το jumper απάνω δεξιά το LN2_MODE δοκίμασε να το βάλεις σε enabled. Πάτα μια και το memOK just in case. Τα Q-LED ανάβουν είπες στην κάρτα γραφικών ε; Ποια ήταν η δεύτερη κάρτα που δοκίμασες; Q-code έχεις είπες FF ε; Άρα δεν σου λέει και κάτι... Πιστεύω έχεις βγάλει ήδη όλα τα περιφερειακά απάνω απο την μητρική ε; Όλα βγάλσιμο εκτός μητρικής - μνήμης - επεξεργαστή/ψήκτρας - κάρτα γραφικών και τροφοδοσίες αυτών, ΌΛΑ τα άλλα έξω, όλα, άδειο το κουτί και έξω οι κονέκτορες. Το bios update απο την ειδική θύρα το έκανες είπες; Edit: Την φωτογραφία τώρα που την βλέπω 2 led ανάβουν, dram και cpu :/ Για βγάλε μια πιο καθαρή ή σιγούρεψε το.
zax21 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Όλα μόνο μπουκάλι στα μπουζούκια δεν του άνοιξα! Μπας και φιλοτιμηθεί
nikos903 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Ποια ψήκτρα έχεις; Βγάλε τον επεξεργαστή τελείως, κάνε πως το βάζεις μπρος, κλείσε το ρεύμα, βάλε τον επεξεργαστή απάνω με την στόκ ψήκτρα του και πάτα να δεις αμα πάρει. Μνήμη μια μόνο στο slot 1. Εν τέλει ποιο λαμπάκι ανάβει;
zax21 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Τα έχω κάνει και η ram μια μια σε όλα τα σλοτ, σοκετ υδροψιξης έχω, vga led
nikos903 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Εγγύηση 7 χρόνια δεν έχουν αυτές; Άμα δεν έχεις άλλο τροφοδοτικό και επεξεργαστή και δεν γίνεται να τσεκάρεις με άλλη ψήκτρα μάλλον ήρθε η ώρα να κάνεις χρήση αυτής....
zax21 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 3 αλλά δεν με καλύπτει γιατί έχω βγάλει τη Mobo ψυχτρα για υδροψυξη
nikos903 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 3; Παραπάνω ήταν παλιότερα... Γιατί δεν σε καλύπτει; Έχεις πετάξει τις παλιές ψήκτρες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα