zio10 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Καλημέρα σε όλους, σκέφτομαι σιγά σιγά να αλλάξω την τηλεόρασή μου (έχω μια 40" samsung fhd, δεν θυμάμαι ακριβώς μοντέλο). Η απόσταση είναι κάτι λιγότερο από 3 μέτρα, η χρήση που κάνω είναι κατά βάση gaming (Xbox 360 και προσεχώς ελπίζω ps4 ή Xbox one) και παρακολούθηση αγώνων (δεν βλέπω σχεδόν καθόλου ταινίες, σειρές, τηλεόραση γενικά) βλέπω κάποιες 50" στα +- 500€ και θέλω να ρωτήσω αν αξίζουν για τη χρήση που τις θέλω ή να κάνω υπομονή και να πάω σε κάτι ακριβότερο. Επίσης, led ή plasma θα δω σοβαρή διαφορά στη χρήση που κάνω? Ας πούμε, http://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/124251-toshiba-50l2333dg και http://www.plaisio.gr/thleoraseis/tv/tileoraseis/LG-PLASMA-50-50PN6500.htm λένε τίποτα ή να μείνω με τη 40" και να πάρω μια καλύτερη όταν μπορέσω?
corsair04 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 καλήμερα εγώ κατά την γνώμη μου θα περίμενα να πάρω καλή smarttv και 3D αλλά από της δυο για μένα η lg
zio10 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 καλήμερα εγώ κατά την γνώμη μου θα περίμενα να πάρω καλή smarttv και 3D αλλά από της δυο για μένα η lg Smart tv λειτουργίες δεν με ενδιαφέρουν, όπως και το 3d αφού δεν βλέπω ταινίες. Μόνο παιχνίδια σε 3d αλλά δεν έχω παίξει και δεν ξέρω τι γίνεται. Ευχαριστώ για τη γνώμη πάντως! Η lg είναι plasma, έχουν κάποιο σοβαρό μειονέκτημα για τη χρήση που θέλω να της κάνω?
kostas_dr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Βαριά χρήση gaming + φθηνές plasma = 2
zio10 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Ευχαριστώ kostas_dr. Σε τι υστερούνε οι plasma για τέτοια χρήση? Για την φθηνή led που έβαλα τι λες?
Ntinaras Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 http://www.plaisio.gr/thleoraseis/tv/tileoraseis/LG-PLASMA-50-50PN6500.htm κοιτα τι παιρνεις εδω... 1
zio10 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 http://www.plaisio.gr/thleoraseis/tv/tileoraseis/LG-PLASMA-50-50PN6500.htm κοιτα τι παιρνεις εδω... Την έχω βάλει στο πρώτο ποστ αυτή Ntinaras. Είναι plasma και καλύτερα να μην την πάρω για gaming απότι είπε ο Kostas_dr. Εγώ δεν έχω παίξει ποτέ σε plasma οπότε δεν έχω προσωπική άποψη.
angel2525 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 γνωμη μου οχι plasma εφοσον η κυρια χρηση ειναι gaming. αν ελεγες ταινιες αποκλιστικα και λιγο gaming τοτε σιγουρα πας για πλασμα. δυστηχως η αποσταση σου παραπεμπει στο μεγεθος που κοιτας και το budget σου δεν σε βοηθα στην επιλογη μιας καλης led εκτος αν πεσεις σε ιντσες. γενικα εχε στο νου σου οτι οι πλασμα εχουν μεγαλυτερη καταναλωση και υπαρχει πιθανοτητα για burn in (εφοσον θα παιζεις πολλες ωρες). 3
kostas_dr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Για την φθηνή led που έβαλα τι λες? Πολύ καλή τιμή για 50αρα. Για να πας σε κάποια καλή samsung στις 50", η τιμή ανεβαίνει κατά πολύ. 1
zio10 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 angel2525 δεν καίγομαι να πάρω tv εδώ και τώρα. Υπάρχει η 40" και μια χαρά βολεύομαι. Πιο πολύ έτσι εγκυκλοπαιδικά θέλω να δω για ποια χρήση είναι κατάλληλες αυτές οι φτηνές 50" Πολύ καλή τιμή για 50αρα. Για να πας σε κάποια καλή samsung στις 50", η τιμή ανεβαίνει κατά πολύ. Οπότε αν είναι να ανέβω σε χρήματα, είναι προτιμότερο να τα δώσω σε καλύτερη tv στις ίδιες ίντσες ή σε μεγαλύτερη τηλεόραση? (θυμίζω ότι δεν με ενδιαφέρει να είναι smart και δεν βλέπω ταινίες, μόνο αθλητικά και παιχνίδια από κονσόλα)
kostas_dr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Οπότε αν είναι να ανέβω σε χρήματα, είναι προτιμότερο να τα δώσω σε καλύτερη tv στις ίδιες ίντσες ή σε μεγαλύτερη τηλεόραση? Μεγαλύτερη απο 50"; Μου φαίνεται μάλλον υπερβολικό. Απ' την άλλη, δεν ξέρω τι lag έχει η Toshiba και αν είναι η καλύτερη επιλογή για gaming, αλλά δεν μπορείς να τα' χεις όλα. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Αφού δεν καίγεσαι, δεν περιμένεις το Μουντιάλ;Όλο και καμιά προσφορά θα υπάρξει.
zio10 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Αφού δεν καίγεσαι, δεν περιμένεις το Μουντιάλ;Όλο και καμιά προσφορά θα υπάρξει. Λογικά έχεις δίκιο, σίγουρα θα κάνουν προσφορές εκείνη την περίοδο. Οκ μου είπατε πιο πάνω ότι καλύτερα να μην πάρω plasma, αλλά αν θα μπορούσατε να μου πείτε συγκεκριμένα τους λόγους που δεν κάνει για gaming ή αν κάποιος παίζει σε plasma να μου πει τι προβλήματα αντιμετωπίζει γιατί βλέπω κάτι τέτοια http://www.public.gr/product/sound-and-vision/tv/tileoraseis/tileorasi-lg-60pn6500-60-plasma-full-hd/prod4183225pp/ και αρχίζω να σκέφτομαι αλλιώς
kostas_dr Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Υπάρχει ο κίνδυνος του burn-in. Σε κάθε περίπτωση καλό είναι να την στρώσεις πρώτα (αν τελικά αποφασίσεις να πας σε πλασμα). 1
zio10 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Υπάρχει ο κίνδυνος του burn-in. Σε κάθε περίπτωση καλό είναι να την στρώσεις πρώτα (αν τελικά αποφασίσεις να πας σε πλασμα). Ευχαριστώ kostas_dr, διάβασα λίγο και είδα ότι υπάρχει ο κίνδυνος αυτός οπότε είναι ρίσκο. Είδα ότι μπορεί να συμβεί ακόμα κι αν τη στρώσεις και πιστεύω θα είναι μεγάλο ξενέρωμα να μείνουν "στάμπες". Απλά είδα δίπλα δίπλα μια 50" και μια 60" και έχουν πολύ μεγάλη διαφορά! Θα δούμε, ίσως το καλοκαιράκι μπορείς να βρεις 60" led στα 800-900€ (όνειρα μάλλον)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα