Alithinos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 το καλύτερο θα ήταν καταρχάς να αυξήσεις τη ram σου. αν την αυξήσεις εως 4gb,κράτα τα 32bit windows. αν σκοπεύεις να την αυξήσεις παραπέρα από 4gb,βάλε 64bit windows. Αυτό που λεν τα νούμερα,είναι πως στο πρώτο pc οι επιδόσεις περιορίζονται τόσο από τον επεξεργαστή όσο και από τη ραμ,γιατί όπως βλέπεις χτυπάν κορυφή οι γραμμές. Αφού έχεις bottleneck λόγο ram,αυτό σημαίνει πως δεν χωράν να φορτώσουν όλα τα δεδομένα ταυτόχρονα,και πως άρα αρκετά συχνά ο υπολογιστής θα 'παγώνει' καθώς θα προσπαθεί να φορτώσει νέα δεδομένα από το δίσκο στη ram,που πριν δεν ήταν σε αυτή. Άμα βάλεις περισσότερη ραμ,θα είναι περισσότερα πράγματα φορτωμένα στη μνήμη απ το αρχικό loading,και έτσι δεν θα υπάρχουν ενδοιάμεσα loadings όπου θα παγώνει το pc.
Occultist Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Βασικά και με 4gb ακριβώς, θέλει 64 bit OS για να τα χρησιμοποιεί όλα. Με 32bit θα βλέπει μέχρι 2,2-2,3gb...
mastoras007 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 το καλύτερο θα ήταν καταρχάς να αυξήσεις τη ram σου. αν την αυξήσεις εως 4gb,κράτα τα 32bit windows. αν σκοπεύεις να την αυξήσεις παραπέρα από 4gb,βάλε 64bit windows. Αυτό που λεν τα νούμερα,είναι πως στο πρώτο pc οι επιδόσεις περιορίζονται τόσο από τον επεξεργαστή όσο και από τη ραμ,γιατί όπως βλέπεις χτυπάν κορυφή οι γραμμές. Αφού έχεις bottleneck λόγο ram,αυτό σημαίνει πως δεν χωράν να φορτώσουν όλα τα δεδομένα ταυτόχρονα,και πως άρα αρκετά συχνά ο υπολογιστής θα 'παγώνει' καθώς θα προσπαθεί να φορτώσει νέα δεδομένα από το δίσκο στη ram,που πριν δεν ήταν σε αυτή. Άμα βάλεις περισσότερη ραμ,θα είναι περισσότερα πράγματα φορτωμένα στη μνήμη απ το αρχικό loading,και έτσι δεν θα υπάρχουν ενδοιάμεσα loadings όπου θα παγώνει το pc. Εισαι σίγουρος? ολοι μου λένε το ανάποδο οτι άν θέλω να βλέπω και τα 4 πρέπει να βάλω 64bit Ακόμα περιμένω να έρθουν παρεπιτόντος
mastoras007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Καλησπέρα, Για να κλείσει αυτο το θέμα.Εχω βάλει της ραμ και εχω δει τεράστια διαφορά στα PC πααρα πολλές και μικρές διαφορές κατα την λειτουργεία δέν μπορείς να το δείς βαίβαια με 2 λεπτά στον υπολογιστή αλλά γενικά το σύστημα αποκρίνετε γρήγορότερα και κάποιοα pc τα οποία πολλές φορές κρασάραν λόγου τού φόρτου των διεργασιών τώρα πλέων δέν κρασάρουν. οπότε η απάντηση είναι οτι ΝΑΙ επιπλέων ράμ αποδίδει καλύτερα το pc.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα