Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν σε θέλει :P Απο το ελαττωματικό στο ελαττωματικό; :P Πίκρα...

Παρόμοιες είναι οι μητρικές με τις ΑΤΙ απλά πρόσεχε να είναι ακριβώς το ίδιο σχήμα, να έχει τις ίδιες εξόδους, να έχει ακριβώς τους ίδιους κονέκτορες και εκεί που έχει τα τσιπάκια να έχει βάση η ψήκτρα σου για να κάτσουν. Μετά πρέπει να δεις τι θερμοκρασίες έχει η ΑΤΙ κάρτα στο συγκεκριμένο μοντέλο, γιατί άμα είναι φούρνος και αυτή δεν γλυτώνεις και πολλά... Επεξεργαστή πάντως πρέπει να παίρνει άλλο η ΑΤΙ απο οτι είδα, μικρό το κακό βέβαια, άμα αποφασίσεις να πας εκεί επεξεργαστής βρίσκεται, αυτό είναι το λιγότερο.

Υ.Γ Καλά όταν αρχίσουν να σκάνε σαν τα ποπ κόρν τότε να δεις αυτός που τα αγόρασε πως θα χτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο :P :P

Καλά εαν είναι να μπλέκω τόσο καλύτερα να το δόσω κομμάτι κομμάτι στο  ebay σε καλές τιμές (οθόνες,ribbons,καπάκια).

Ειχα δει παντως refurbished μητρικες με nvidia στα 40kati ευρω απο κινα με free shipping...Kαι ειχε δωσει παρα πολλές.

Οι μητρικες με ατι ενοεις οτι θελουν αλλο επεξεργαστη μετα ? το σοκετ δεν θα ταιριαζει για τον intel centrino που εχει ?

Χρειαζομαι καποια αλλαγη στους λογαρισμους του ebay k paypal για να μπορω να πουλαω αντικειμενα? στην αρχη το ειχα σεταρει για προσωπικη χρηση αν θυμαμαι καλα :/ παιζει να το δοσω για ανταλλακτικα εδώ στην ελλάδα κάπου ?

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θέλει κάμποσο ψάξιμο άρα άμα δεν το παλεύεις ναι, κομμάτια... 

Αυτές που βλέπεις οι ανακατασκευασμένες δεν ξέρεις τι μπορεί να εννοεί ο άλλος επισκευή :/ Άμα δεν δίνει και κανένα χρόνο εγγύηση τι να την κάνεις;

Αυτή η μητρική η ΑΤΙ που είδα ναι, AMD έπαιρνε, οχι ιντέλ, τώρα αμα βρεις εσύ τίποτα άλλα τι να σου πω (πχ με GMA άμα βγαίνει).

Στο ebay δεν ξέρω να σου πω, άνοιξε θέμα παρακάτω στο νήμα του έντερνετ να σου απαντήσουν. Για εδώ Ελλάδα υπάρχουν διάφορα site για να δώσεις κομμάτια (insomnia, xe, ricardo και δεν ξέρω πόσα άλλα), το θέμα είναι το τρέξιμο στα ΕΛΤΑ κάθε τρεις και λίγο...  

• Like 1
Δημοσ.

Θέλει κάμποσο ψάξιμο άρα άμα δεν το παλεύεις ναι, κομμάτια... 

Αυτές που βλέπεις οι ανακατασκευασμένες δεν ξέρεις τι μπορεί να εννοεί ο άλλος επισκευή :/ Άμα δεν δίνει και κανένα χρόνο εγγύηση τι να την κάνεις;

Αυτή η μητρική η ΑΤΙ που είδα ναι, AMD έπαιρνε, οχι ιντέλ, τώρα αμα βρεις εσύ τίποτα άλλα τι να σου πω (πχ με GMA άμα βγαίνει).

Στο ebay δεν ξέρω να σου πω, άνοιξε θέμα παρακάτω στο νήμα του έντερνετ να σου απαντήσουν. Για εδώ Ελλάδα υπάρχουν διάφορα site για να δώσεις κομμάτια (insomnia, xe, ricardo και δεν ξέρω πόσα άλλα), το θέμα είναι το τρέξιμο στα ΕΛΤΑ κάθε τρεις και λίγο...  

Ωραιος..Θα το ψαξω αυτο αν ειναι να το κομματιασω και τελος. Τουλαχιστον εχω τα ελτα διπλα μου :D

Στον ινσόμνια ενοείς να τα βαλω στις αγγελίες έτσι ? 

Δημοσ.

Όπως βολεύεσαι. Στα κομμάτια βγάζεις και ένα Α κέρδος, άμα το δώσεις ολόκληρο λίγα πράγματα... 

Αφού έχεις δίπλα ΕΛΤΑ go for it, μια χαρά θα είσαι :P

Ναι, αγγελία, έχει στα λάπτοπ υποκατηγορία ανταλλακτικά, βάλε εκεί κομμάτι κομμάτι και οτι είναι να φύγει θα φύγει (και οτι είναι να μείνει θα μείνει :P). Απλά γράψε κωδικούς ανταλλακτικών εκεί για να μπορούν να τα βρουν εύκολα.

• Like 1
Δημοσ.

Όπως βολεύεσαι. Στα κομμάτια βγάζεις και ένα Α κέρδος, άμα το δώσεις ολόκληρο λίγα πράγματα... 

Αφού έχεις δίπλα ΕΛΤΑ go for it, μια χαρά θα είσαι :P

Ναι, αγγελία, έχει στα λάπτοπ υποκατηγορία ανταλλακτικά, βάλε εκεί κομμάτι κομμάτι και οτι είναι να φύγει θα φύγει (και οτι είναι να μείνει θα μείνει :P). Απλά γράψε κωδικούς ανταλλακτικών εκεί για να μπορούν να τα βρουν εύκολα.

Ευχαριστώ φίλε ;) Περιμένω τον επεξεργαστη για το vpc όπου να 'ναι, επομένως θα τα πούμε για να μην κανω καμία στραβή  ;)

Δημοσ.

Τίποτις, όταν φτάσει ο i3 βλέπουμε. Πάντως άλλη φορά τον επεξεργαστή μην τον βγάζεις :P Δεν χρειάζεται να βγαίνει στα λάπτοπ παρα μόνο όταν τον αλλάζεις :P Πάστα βρες πάντως καλή να βάλεις :P (ceramique μου αρέσει / εχω συνηθίσει γιατί απλώνει εύκολα) τώρα αμα έχεις άλλη πρόχειρη όλες καλές είναι, απλά δεν θέλει να κολυμπάει ο επεξεργαστής στην πάστα :P

• Like 1
Δημοσ.

Τίποτις, όταν φτάσει ο i3 βλέπουμε. Πάντως άλλη φορά τον επεξεργαστή μην τον βγάζεις :P Δεν χρειάζεται να βγαίνει στα λάπτοπ παρα μόνο όταν τον αλλάζεις :P Πάστα βρες πάντως καλή να βάλεις :P (ceramique μου αρέσει / εχω συνηθίσει γιατί απλώνει εύκολα) τώρα αμα έχεις άλλη πρόχειρη όλες καλές είναι, απλά δεν θέλει να κολυμπάει ο επεξεργαστής στην πάστα

Αστα ξερω..Εκανα τη βλακια να βγαζω μαζι με την ψυκτρα τον επεξεργαστη οπως ηταν κολλημενος πανω στην ψυκτρα..Δεν ηθελα να χαλασω ο άσχετος την εργοστασιακη παστα ! Μετα εψαξα και εμαθα οτι ειναι αθλιες οι δικες τους και θελουν αλλαγη..Νόμιζα ο,τι ειναι κ ακριβες αλλα ενταξει..Βρηκα στο eshop με 4-5 ευρω και πηρα αμεσως..Πηρα την MX-2 (8γραμμαριων) γιατι εχει καλυτερα νουμερα σε σχεση με την silver 5 / ceramique και δεν ειναι ηλεκτικα αγωγιμη..Πηρα και τα καθαριστικα παστας 2 μπουκαλακια απο 30ml=60ml 6ευρω και αναρωτιεμαι ποτε θα τελειωσουν ! Εξαιρετικο αποτελεσμα με 2-3 σταγονες..Καθαρισα τον παλιό ι3 από περιέργεια :P Αλήθεια έχει σημασία το πανί που καθαρίζεις τον επεξεργαστή ? Εγω το καθαρισα με μπατονέτες :/

Δημοσ.

Ναι, η εργοστασιακιά πάστα είναι για τα πανηγύρια.... Δεν κάνει τίποτα... Και ειδικά αμα ψηθεί λίγο πάει σφαίρα για αλλαγή.

Την διαφορά παστών δεν μπορώ να σου πω οτι θα την καταλάβεις σε λάπτοπ :P Στα λάπτοπ πιο πολύ σημασία παίζει να κάνεις λεπτή στρώση και λεία, κάθε λάπτοπ βέβαια βλέπεις τι ζητάει αλλά οτι και να βάλεις πάνω κάτω τα ίδια αποτελέσματα θα έχεις*... Αρκεί να είναι καθαρός ο ανεμιστήρας και η ψήκτρα.

Τα καθαριστικά που πήρες μπορούσες να τα αντικαταστήσεις και με οινόπνευμα αλλά αφού τα πήρες δεν πειράζει, καλά είναι. 

Το πανί οχι, δεν έχει σημασία, απλά μην πάρεις τίποτα μάλλινο που με το τρίψιμο "φορτίζεται" και ακουμπήσεις απο κάτω και πάθει τίποτα ο επεξεργαστής (σενάριο ταινίας επιστημονικής φαντασίας μου ακούγεται βέβαια αυτό αλλά κράτα μια πισινή). Και εγώ με βαμβάκι τους καθαρίζω, γυαλί γίνονται :P Και η μπατονέτα βολεύει αλλά "μπουκώνει" :P Καλύτερα καθάριζε τους όταν είναι μέσα στο σόκετ μόνο που να μην μπορούν να κουνηθούν / πέσουν και γίνει καμιά ζημιά.

*Εξαιρούνται οι κινέζικες πάστες, αυτές είναι νερό :P 

• Like 1
Δημοσ.

Ναι, η εργοστασιακιά πάστα είναι για τα πανηγύρια.... Δεν κάνει τίποτα... Και ειδικά αμα ψηθεί λίγο πάει σφαίρα για αλλαγή.

Την διαφορά παστών δεν μπορώ να σου πω οτι θα την καταλάβεις σε λάπτοπ :P Στα λάπτοπ πιο πολύ σημασία παίζει να κάνεις λεπτή στρώση και λεία, κάθε λάπτοπ βέβαια βλέπεις τι ζητάει αλλά οτι και να βάλεις πάνω κάτω τα ίδια αποτελέσματα θα έχεις*... Αρκεί να είναι καθαρός ο ανεμιστήρας και η ψήκτρα.

Τα καθαριστικά που πήρες μπορούσες να τα αντικαταστήσεις και με οινόπνευμα αλλά αφού τα πήρες δεν πειράζει, καλά είναι. 

Το πανί οχι, δεν έχει σημασία, απλά μην πάρεις τίποτα μάλλινο που με το τρίψιμο "φορτίζεται" και ακουμπήσεις απο κάτω και πάθει τίποτα ο επεξεργαστής (σενάριο ταινίας επιστημονικής φαντασίας μου ακούγεται βέβαια αυτό αλλά κράτα μια πισινή). Και εγώ με βαμβάκι τους καθαρίζω, γυαλί γίνονται :P Και η μπατονέτα βολεύει αλλά "μπουκώνει" :P Καλύτερα καθάριζε τους όταν είναι μέσα στο σόκετ μόνο που να μην μπορούν να κουνηθούν / πέσουν και γίνει καμιά ζημιά.*Εξαιρούνται οι κινέζικες πάστες, αυτές είναι νερό :P

Δεν λες πως δεν αγόρασα καμια κινεζικη να τρεχω ! Οσο δεν εισαι ψαγμενος κινδυνευεις να την πατησεις ανα πάσα στιγμη..Καλα που ο κοσμος ρωταει στα φορουμ πλεον και βοηθαμε ο καθενας με τον τροπο του και την εμπειρια του...Το καθαρο οινοπνευμα διαβασα οτι κανει μια χαρά,αλλα ειναι μονο για να καθαριζει την παστα..το 2ο φυαλιδιο που εχει η arctic ειναι ειδικο και προετοιμαζει την επιφανεια για να στρωσει και δεσει σωστα η δική της παστα της φυσικα :P Το vpc-ea  παντως ηταν ο,τι καλυτερο αγορασα από windows. Δεδομενου οτι το χρησιμοποιουσα απροσεκτα παντα,και ο,τι μου το εριξαν απο το τραπεζι 1μετρο υψος,ειμαι υπερ ευχαριστημενος..Ενα ραγισμα στο πλαστικο καπακι της βασης μονο,και πεταχτηκε το tray του optical drive. Πριν κανενα 3 μηνο το drive αρχισε να παραδίνει πνεύμα :P

Δημοσ.

E ναι, δεν γίνεται με 1€ να πάρεις καλή πάστα και μάλιστα ποσότητα :P Έχουν και οι κινέζικες τις χρήσεις τους αλλά όχι σε λάπτοπ :P 

Αυτά τα υγρά που βγάζουν οι εταιρίες είναι για να πουλάνε :P Άμα σε βολεύει οκ, αλλά και χωρίς αυτό μια χαρά θα είσαι.

Τα Vaio πιο παλιά είχαν ακόμα καλύτερη ποιότητα, τώρα τελευταία να φανταστείς έχουν χαλάσει λίγο (ή πολύ :P).... Καλά δίσκοι μνήμες drives μπαταρίες είναι εύκολο να αλλάξουν δεν θα έλεγα οτι είναι σοβαρές ζημιές (όπως μια σκασμένη μητρική πχ) αλλά και πάλι αμα δεν το δουλεύει και σκάσει κάτι δεν πάει καλά....

Τι να κάνεις, τώρα που θα μπει ο επεξεργαστής θα δείξουν όλα :P 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

E ναι, δεν γίνεται με 1€ να πάρεις καλή πάστα και μάλιστα ποσότητα :P Έχουν και οι κινέζικες τις χρήσεις τους αλλά όχι σε λάπτοπ :P

Αυτά τα υγρά που βγάζουν οι εταιρίες είναι για να πουλάνε :P Άμα σε βολεύει οκ, αλλά και χωρίς αυτό μια χαρά θα είσαι.

Τα Vaio πιο παλιά είχαν ακόμα καλύτερη ποιότητα, τώρα τελευταία να φανταστείς έχουν χαλάσει λίγο (ή πολύ :P).... Καλά δίσκοι μνήμες drives μπαταρίες είναι εύκολο να αλλάξουν δεν θα έλεγα οτι είναι σοβαρές ζημιές (όπως μια σκασμένη μητρική πχ) αλλά και πάλι αμα δεν το δουλεύει και σκάσει κάτι δεν πάει καλά....

Τι να κάνεις, τώρα που θα μπει ο επεξεργαστής θα δείξουν όλα :P

Σωστά αλλά με αγχώνεις ! Για να λες θα δειξουν ολα υπαρχει μια ανασφαλεια :P Εγω θελω να πιστευω οτι ηταν ο επεξεργαστης το θεμα,και με τον νεο θα αναψει ! Moνο που κατι με απογοητευει τωρα που το σκεφτομαι..Το λαπτοπ δεν θα επρεπε να δειχνει οτι φορτιζει η μπαταρια τουλαχιστον οταν βαζω το ρευμα ? Δεν αναβει κανενα λαμπάκι :o Γίνεται να το προκάλεσε αυτο ο επεξεργαστης με σπασμενο πιν ?

Τα vaio ξερω ποσο σκυλια ηταν και ποσο καλη ποιοτητα..Τυχαινει να εχει η συγγενης μου ενα FJ3S series αποδειχθηκε σκυλί..Το εχει από το 2006. Θυμαμαι κατι διαφημιστικα φυλλαδια των vaio στις εφημεριδες,κακα τα ψεματα ηταν πανακριβα..Παντα 1000αρικο και βαλε..Λογικο να ειναι σκυλια..Τωρα θελεις το κοστος,θελεις η ποιοτητα γενικα εκαναν πολλες υποχωρησεις και εχασαν...Δεν ηταν η παλια καλη σονυ με ονομα στα λαπτοπ..Χώρια που εκεινη την περιοδο εκανε εξαιρετικη δουλεια με τα exclusive programms της..Δεν ξερω εαν ειχες vaio αλλα ειχα και εχω γερο κολλημα με κατι easy to use προγραμματα για επαγγελματικό media create.. Ειδικά το Click to DVD/BD. 

Επεξ/σία από ramarg
Δημοσ.

Δεν τα εμπιστεύομαι τα λάπτοπ :P Άμα δεν πάρει μπροστά και να περάσει stress test δεν το χαρακτηρίζω καλό :P :p :P Ποδαράκι κομμένο πάντως είναι θέμα, έχει πιθανότητες να είναι απο αυτό. BTW κοίτα όταν σου έρθει ο άλλος μην έχει μείνει το ποδαράκι μέσα σε καμία τρύπα και στραβώσει και ο καινούργιος :P

Ναι, ωραία ήταν τα vaio κάποτε... Με τις ωραίες οθόνες και σκυλιά γενικά (αρκεί να μην είχαν καμία nvidia κάρτα γραφικών :P ), ακριβά αλλά καλά. Τώρα....... Βράσε ρύζι.....

Αυτά τα προγράμματα δεν τα ξέρω, οχι... Συνήθως κάνω καθαρές εγκαταστάσεις και όχι απο το εργοστασιακό image άρα όπου ήταν πήγαν άκλαυτα :P

Δημοσ.

Δεν τα εμπιστεύομαι τα λάπτοπ :P Άμα δεν πάρει μπροστά και να περάσει stress test δεν το χαρακτηρίζω καλό :P :P :P Ποδαράκι κομμένο πάντως είναι θέμα, έχει πιθανότητες να είναι απο αυτό. BTW κοίτα όταν σου έρθει ο άλλος μην έχει μείνει το ποδαράκι μέσα σε καμία τρύπα και στραβώσει και ο καινούργιος :P

Ναι, ωραία ήταν τα vaio κάποτε... Με τις ωραίες οθόνες και σκυλιά γενικά (αρκεί να μην είχαν καμία nvidia κάρτα γραφικών :P ), ακριβά αλλά καλά. Τώρα....... Βράσε ρύζι.....

Αυτά τα προγράμματα δεν τα ξέρω, οχι... Συνήθως κάνω καθαρές εγκαταστάσεις και όχι απο το εργοστασιακό image άρα όπου ήταν πήγαν άκλαυτα :P

Όπως και να 'χει περιμενω και βλεπουμε μετα ραμ όπως ειπες.. Ο επεξεργαστης δεν ειχε κανενα κομμενο πιν..Ενα λυγισμενο κι αυτο εσπασε στα χερια μου..Καλου κακου θα κοιταξω παντως το σλοτ. Δεν ηξερα παντως ο,τι περνανε ολα απο τον επεξεργαστη ακόμα και οταν ειναι κλειστός,όπως η φορτιση ας πουμε.. 

Εαν εχεις vaio δεν χρειαζεται να κρατησεις το προεγκατεστημενο image..Εμενα το click to dvd δεν το ειχε καν μεσα,αλλα καταφερα να το περασω.Εαν θελεις στο στελνω με καποιο download link.  :P.Ποια σειρα είχες και ποια windows εχει μεσα ?

Δημοσ.

Α, πάλι καλά, γιατί άμα έμενε μέσα ήθελε μανούβρα για να το βγάλεις :P

Δεν περνάνε όλα απο τον επεξεργαστή ακριβώς, αλλά αμα δεν δουλεύει αυτός σωστά μπροστά δεν παίρνει το σύστημα :P Νομίζω το κύκλωμα φόρτισης - τροφοδοσίας είναι μόνο του και πάει και λίγο στο northbridge, ο επεξεργαστής δεν κάνει κάτι. Όλα θα δείξουν βέβαια.... Μακάρι να είναι απο εκεί γιατί υπάρχει τρέξιμο :P

Μπα, πάει αυτό το vaio, 8400 είχε... Βασιλεύει τώρα ανα την Ελλάδα (κομμάτια - Αγγελίες και σουτάρισμα), Ένα VGN ήταν απο οτι θυμάμαι, Vista είχε και έφαγε στρυφογυριστό φορμάτ σε 7ρια, προγράμματα της εταιρίας τίποτα, μόνο οι συντομεύσεις του πληκτρολογίου.

Το recovery για τα Vista? Φυσικά και το φόρμαρα :P Να φύγουν και να μην τα ξαναδώ :P

Τώρα έχω ένα παλιό Vaio, ενα VGN-FS (315E?), πολύ παλιό... Φαντάσου το κάλυμμα της οθόνης δεν είναι πλαστικό, κάτι μεταλλικό είναι, να το φάει κανένας στο κεφάλι πάει.... :P

Το πρόγραμμα μπα, δεν χρειάζεται, ευχαριστώ πάντως. Τα CD τα έχω ελαττώσει ~ εξαλείψει :P

• Like 1
Δημοσ.

Α, πάλι καλά, γιατί άμα έμενε μέσα ήθελε μανούβρα για να το βγάλεις :P

Δεν περνάνε όλα απο τον επεξεργαστή ακριβώς, αλλά αμα δεν δουλεύει αυτός σωστά μπροστά δεν παίρνει το σύστημα :P Νομίζω το κύκλωμα φόρτισης - τροφοδοσίας είναι μόνο του και πάει και λίγο στο northbridge, ο επεξεργαστής δεν κάνει κάτι. Όλα θα δείξουν βέβαια.... Μακάρι να είναι απο εκεί γιατί υπάρχει τρέξιμο :P

Μπα, πάει αυτό το vaio, 8400 είχε... Βασιλεύει τώρα ανα την Ελλάδα (κομμάτια - Αγγελίες και σουτάρισμα), Ένα VGN ήταν απο οτι θυμάμαι, Vista είχε και έφαγε στρυφογυριστό φορμάτ σε 7ρια, προγράμματα της εταιρίας τίποτα, μόνο οι συντομεύσεις του πληκτρολογίου.

Το recovery για τα Vista? Φυσικά και το φόρμαρα :P Να φύγουν και να μην τα ξαναδώ :P

Τώρα έχω ένα παλιό Vaio, ενα VGN-FS (315E?), πολύ παλιό... Φαντάσου το κάλυμμα της οθόνης δεν είναι πλαστικό, κάτι μεταλλικό είναι, να το φάει κανένας στο κεφάλι πάει.... :P

Το πρόγραμμα μπα, δεν χρειάζεται, ευχαριστώ πάντως. Τα CD τα έχω ελαττώσει ~ εξαλείψει :P

Xαχα τα vaio της εποχης ηταν ασηκωτα ! Γερό κατασκεύασμα ! Όπου πεφτει κανει ζημια,κατι σαν το νοκια 3310 ! 

8400 ? Ατυχία στο φουλ !...Πάντα είχα τις χειρότερες εντυπώσεις για τις nvidia :S αυτη η εταιρια μαζι με την amd όλο με υπερθερμανση ειχαν να κανουν..ειδικα σε οτι αφορα τα λαπτοπ..

Καλά cd δεν γραφω ουτε και εγω,dvd ελαχιστα,αλλά τώρα θα ξεκινησω bluray...Εχουν πεσει πολυ οι τιμες στα 25αρια,οτι πρεπει για ενα backup με δυσευρετα αρχεια. Τη χρονια με τα vista η γκίνια της microsoft ξεπέρασε και το κραχ του χρηματηστηριου ! Το κραξιμο που εφαγε την εκανε να πατησει και λιγο εδαφος μετα την επιτυχια των xp..ίσως εαν δεν την κραζαμε να μην βλέπαμε το καταπληκτικό αποτελεσμα των 7 που για εμενα εξελισσονται σε νεα xp ! θα αρνουνται να πεθανουν..πολυ γερο ελαφρυ λειτουργικο με τα γνωστα θεματα φυσικα των windows...τα 8 ουτε να τα αγγιξω χωρις start button και με εναρξη windows phone homescreen..στα 8.1 δεν δοκίμασα να δω τι παιζει ακόμα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...