Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα

Θα το εξηγήσω καλύτερα αυτο που θέλω :P

Λοιπόν εγω γράψει στο word ενα κείμενο ναι βγαίνει σε 2 σελίδες , αυτο που θέλω να κανω ειναι αν μπορώ να δώσω εκτύπωση και αυτοματα το πολυμηχάνημα να βγάλει αυτόματα μπρος πισω την σελίδα , δηλαδή το κείμενο 1 στην μπροστά και το κείμενο 2 στην πίσω.

Δεν ξέρω αν ειναι θέμα software ή hardware για αυτο ρωτάω , το πολυμηχάνημα ειναι μεγάλο που εχουμε στην υπηρεσία , συγκεκριμένα ειναι το konica minolta bizhub 250

Δημοσ.

Προφανώς το μηχάνημα υποστηρίζει εκτύπωση διπλής όψης, οπότε στο παράθυρο εκτύπωσης του Word άνοιξε τις Ιδιότητες του εκτυπωτή και ψάξε να βρεις εκεί τη σχετική ρύθμιση.

Δημοσ.

Για την ακρίβεια, αυτά τα μηχανήματα είναι modular. Βάζεις ότι θέλεις (ή όσο αντέχει η τζέπη σου). Αν έχει το μηχάνημα το duplex σύστημα θα πρέπει να το ενεργοποιήσεις ή να το δηλώσεις στις ρυθμίσεις της συσκευής. Βασικά Δοκίμασε να επιλέξεις διπλή όψη από τις ιδιότητες του εκτυπωτή να δεις αν στο δεχτεί.

Δημοσ.

duplex system εχει , δηλαδη μπορω να του βάλω 20 σελίδες στο μηχάνημα και να του πω κανε μπρος πισω σε ολες και το κανει αυτόματα , απο το word ομως οταν επιλέγω και καλα διπλής όψης μη αυτόματη (στην πρώτη καρτελα το εχει) δεν το κανει , εκτος και αν ειναι αλλου η επιλογή

Κομπλέ την βρήκα την επιλογή :)

Thanks

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...