Liverpool89 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Τουφα τωρα μιλησες σωστα... Να το πω αυτο.. Πες το ετσι για να το καταλαβουν... Ολα τα υλικα εχουν πολλες ποικιλιες... Πχ τα φασολια.. Οπως και οι ντοματες/πατατες... Απλα καθενας μας αν δεν ειναι η δουλεια του ή δεν το ψαχνει λιγο καλο ειναι οι αλλοι να τον συμβουλευουμε ωστε την αλλη φορα να ξερει 5 πραγματα.. Οχι να του λεμε πηγε σε σκατοφαδικο, εφαγες σκατα, αρα εισαι σκατα... (Δεν λεω οτι το πες ετσι) Οπως εγω ειχα ρωτηση για την γκινες την μαυρη μπυρα που ειναι σε κουτακι γιατι ειχε μεσα την μπιλια.. Δεν ηξερα και νομιζα οτι κατι ξεχασαν μεσα.. Ρωτησα εδω σαν χαζος και οι αλλοι που ξερανε πιο καλα απο μενα μου ειπανε... Τωρα ξερω πως να την βαλω στο ποτηρι περιπου. Και ας με κοιταει ο φιλος μου ο αμπαλος και να με λεει τι κανεις και σε κοιτανε κιολας.. Λεω πιες το κατουρο σου και σκασε..
Toufas Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Εχω γραψει απειρα πραγματα εδω μεσα για αυτο το θεμα, και ολοι συνεχεια προσπαθουν να μου πουν οτι λεω μαλακιες και λενε τα ηλιθια "αστεια" για παπαροτριχες γοριλλα και ξυσμα απο κρεατολια αχινου... Εδω και χρονια γινεται το ιδιο.
.::NikoS::. Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Άλλο να λες παράδειγμα, ότι δεν μου αρέσει η τέχνη του Πικάσο για τον τάδε και δείνα λόγο, και να το δικαιολογείς, πχ προτιμώ τον ρεαλισμό και εποχή αναγέννησης, ωραία τοπία και πρόσωπα πχ, και άλλο να δηλώνεις ότι ο Πικάσο έριχνε πιτσιλιές και ζωγράφιζε όπως ζωγραφίζει ο 2χρονος ανιψιός σου. Στην πρώτη περίπτωση εκφράζεις υποκειμενικότητα και την δικαιολογείς, στην δεύτερη περίπτωση απλά αποδεικνύεις το πόσο άσχετος είσαι με το τι ήταν τέχνη, πού οδήγησε την τέχνη ο Πικάσο και το πόσο επηρέασε αυτήν και γενικά τον κόσμο του 20ου αιώνα. Αν και offtopic αν εσύ θεωρείς αυτό ή αυτό τέχνη δε με απασχολεί. Εγώ και όταν μου το δείξανε στο σχολείο (το δεύτερο) και προσπαθήσανε να με πείσουν ότι αυτός ο άνθρωπος είχε ταλέντο και μυαλό και έμπνευση και δε ξερω κι εγω τι αλλο, η αντιδραση μου ήταν τέτοια που η καθηγήτρια πήρε την έκθεση μου και έμεινε μαλάκας δείχνοντας την σε όλους τους καθηγητές. Εσύ μπορείς να θεωρείς τέχνη και αυτό ή αυτό . Δε θα σου πω όχι, πίστευε το, αλλά το ότι το πιστεύεις δε το κάνει αληθινό. Όπως εσύ μπορείς να λες εμένα άσχετο επειδή δεν θεωρώ τέχνη κάτι που έκανε ο Πικάσο, έτσι κι εγώ μπορώ να λέω ότι ο Πικάσο ήταν ένας ψυχολογικά άρρωστος που ζωγραφίζει διαμελισμένους ανθρωπους, παραπληγικά πρόσωπα προσπαθώντας να βγάλει τα προβλήματα του στον καμβά. Και ας μιλήσουμε ειλικρινά, αν ένας άνθρωπος έκανε τέτοια πράματα σήμερα θα τα θεωρούσε ο κόσμος τέχνη, ή θα τον κλείνανε σε ψυχιατρείο;
evabb Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Αν και offtopic αν εσύ θεωρείς αυτό ή αυτό τέχνη δε με απασχολεί. Εγώ και όταν μου το δείξανε στο σχολείο (το δεύτερο) και προσπαθήσανε να με πείσουν ότι αυτός ο άνθρωπος είχε ταλέντο και μυαλό και έμπνευση και δε ξερω κι εγω τι αλλο, η αντιδραση μου ήταν τέτοια που η καθηγήτρια πήρε την έκθεση μου και έμεινε μαλάκας δείχνοντας την σε όλους τους καθηγητές. Εσύ μπορείς να θεωρείς τέχνη και αυτό ή αυτό . Δε θα σου πω όχι, πίστευε το, αλλά το ότι το πιστεύεις δε το κάνει αληθινό. Όπως εσύ μπορείς να λες εμένα άσχετο επειδή δεν θεωρώ τέχνη κάτι που έκανε ο Πικάσο, έτσι κι εγώ μπορώ να λέω ότι ο Πικάσο ήταν ένας ψυχολογικά άρρωστος που ζωγραφίζει διαμελισμένους ανθρωπους, παραπληγικά πρόσωπα προσπαθώντας να βγάλει τα προβλήματα του στον καμβά. Και ας μιλήσουμε ειλικρινά, αν ένας άνθρωπος έκανε τέτοια πράματα σήμερα θα τα θεωρούσε ο κόσμος τέχνη, ή θα τον κλείνανε σε ψυχιατρείο; ο θεοι μιλας για την Guernica! το εχεις δει ποτε αυτο απο κοντα; 3
gigisoni Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Αν και offtopic αν εσύ θεωρείς αυτό ή αυτό τέχνη δε με απασχολεί. Εγώ και όταν μου το δείξανε στο σχολείο (το δεύτερο) και προσπαθήσανε να με πείσουν ότι αυτός ο άνθρωπος είχε ταλέντο και μυαλό και έμπνευση και δε ξερω κι εγω τι αλλο, η αντιδραση μου ήταν τέτοια που η καθηγήτρια πήρε την έκθεση μου και έμεινε μαλάκας δείχνοντας την σε όλους τους καθηγητές. Εσύ μπορείς να θεωρείς τέχνη και αυτό ή αυτό . Δε θα σου πω όχι, πίστευε το, αλλά το ότι το πιστεύεις δε το κάνει αληθινό. Όπως εσύ μπορείς να λες εμένα άσχετο επειδή δεν θεωρώ τέχνη κάτι που έκανε ο Πικάσο, έτσι κι εγώ μπορώ να λέω ότι ο Πικάσο ήταν ένας ψυχολογικά άρρωστος που ζωγραφίζει διαμελισμένους ανθρωπους, παραπληγικά πρόσωπα προσπαθώντας να βγάλει τα προβλήματα του στον καμβά. Και ας μιλήσουμε ειλικρινά, αν ένας άνθρωπος έκανε τέτοια πράματα σήμερα θα τα θεωρούσε ο κόσμος τέχνη, ή θα τον κλείνανε σε ψυχιατρείο; Καλά, μόνο που μου βγάζεις μαλακία την Γκουέρνικα, φτάνει. Δεν έχω ούτε τον χρόνο ούτε την όρεξη να ασχοληθώ. Ό,τι πεις, και ο γάιδαρος πετάει, εγώ θα σου αποδείξω ότι η γη δεν είναι επίπεδη; Βαριέμαι. 5
elvisjedi Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 ΟΥΑΟΥ! διαβασα ολα τα ποστ.......ας πω και εγω τη γνωμη μου... η γευση ειναι κατι τελειως σχετικο, τι αρεσει στον καθενα και πως, δεν γινεται να μας αρεσουν ολους τα γλυκοξυνα ή τα πικαντικα κτλ (αν ηταν ετσι ολοι θα πιναμε μετριο καφε.....) τωρα οσο αφορα τα γκουρμε πιστευω οτι ισχυει οτι ισχυει παντου, δηλαδη υπαρχουν καλα και γευστικα και υπαρχουν και τελειως μαπα...προσωπικα δεν μου αρεσουν καθολου τετοια μαγαζια (οχι λογο φαγητου απλα μου τι σπαει πολυ αυτη η περιποιηση λες και ειμαι ο βασιλιας του κοσμου, μολις αδειαζει το κρασι κ το νερο γεμισμα κτλ, προτιμω πιο λαϊκά μερη) το οτι το μαγαζι εχει επωνυμο σεφ κτλ δε μου λεει τιποτα... Και ενα παραδειγμα, προσφατα λογο δουλειας βρισκομουν στην Ν.μακρη και επειδη ειχαμε κατι συνεργατες θελαμε να τους παμε καπου καλα για φαγητο, ρωτησαμε και μας στειλανε σε αυτο....το φαγητο ηταν μετριο (κακο ως προς την τιμη του) αυτο ομως που ηταν τεραστια απογητευση (και αυτο που περιμενεις να ειναι σουπερ με τετοιο ονομα πισω απο το μαγαζι) ηταν τα γλυκα.....οτι χειροτερο εχω φαει ποτε μου και εγω αλλα και οι υπολοιποι που ηταν μαζι μου...απαισια, και οχι λογο υλικων (ηταν φρεσκοτατα) αλλα λογο γευσης, τεραστια απογοητευση (σημ. η δουλεια μου ειναι α΄ υλες ζαχαροπλαστικης και οι συνεργατες ηταν απο εργοστασιο του εξωτερικου οποτε μονο απαιδευτους ουρανισκους δεν τους λες).... οποτε καταληγουμε οτι ολα ειναι σχετικα, μπορει να πας για γκουρμε και να φας μαπα, μπορει να πας για γκουρμε και να το θυμασαι μια ζωη...σχετικα και θεμα γουστου ειναι ολα 1
evabb Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 τα γλυκα στο 90% των μεσων εστιατοριων ειναι κατεψυγμενα. μια αηδια και μιση οποτε δεν μου κανει εντυπωση. ασε που στα προκατ γλυκα δεν χρησιμοποιουν ποτε καλες πρωτες υλες αλλα τα τιγκαρουν στις τεχνιτες μυρωδιες.
isim Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 ΟΥΑΟΥ! διαβασα ολα τα ποστ.......ας πω και εγω τη γνωμη μου... η γευση ειναι κατι τελειως σχετικο, τι αρεσει στον καθενα και πως, δεν γινεται να μας αρεσουν ολους τα γλυκοξυνα ή τα πικαντικα κτλ (αν ηταν ετσι ολοι θα πιναμε μετριο καφε.....) τωρα οσο αφορα τα γκουρμε πιστευω οτι ισχυει οτι ισχυει παντου, δηλαδη υπαρχουν καλα και γευστικα και υπαρχουν και τελειως μαπα...προσωπικα δεν μου αρεσουν καθολου τετοια μαγαζια (οχι λογο φαγητου απλα μου τι σπαει πολυ αυτη η περιποιηση λες και ειμαι ο βασιλιας του κοσμου, μολις αδειαζει το κρασι κ το νερο γεμισμα κτλ, προτιμω πιο λαϊκά μερη) το οτι το μαγαζι εχει επωνυμο σεφ κτλ δε μου λεει τιποτα... Και ενα παραδειγμα, προσφατα λογο δουλειας βρισκομουν στην Ν.μακρη και επειδη ειχαμε κατι συνεργατες θελαμε να τους παμε καπου καλα για φαγητο, ρωτησαμε και μας στειλανε σε αυτο....το φαγητο ηταν μετριο (κακο ως προς την τιμη του) αυτο ομως που ηταν τεραστια απογητευση (και αυτο που περιμενεις να ειναι σουπερ με τετοιο ονομα πισω απο το μαγαζι) ηταν τα γλυκα.....οτι χειροτερο εχω φαει ποτε μου και εγω αλλα και οι υπολοιποι που ηταν μαζι μου...απαισια, και οχι λογο υλικων (ηταν φρεσκοτατα) αλλα λογο γευσης, τεραστια απογοητευση (σημ. η δουλεια μου ειναι α΄ υλες ζαχαροπλαστικης και οι συνεργατες ηταν απο εργοστασιο του εξωτερικου οποτε μονο απαιδευτους ουρανισκους δεν τους λες).... οποτε καταληγουμε οτι ολα ειναι σχετικα, μπορει να πας για γκουρμε και να φας μαπα, μπορει να πας για γκουρμε και να το θυμασαι μια ζωη...σχετικα και θεμα γουστου ειναι ολα Σ'αυτη την μαλακια εχω παει και εγω λογω της κοπελας μου. Δεν αξιζει με τιποτα τα λεφτα που δινεις και απο γευση χαλια!!!Χιλιες φορες το ζαχαροπλαστειο της γειτονιας
nicoc89 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 θα σου πω σοβαρά την άποψη μου, πάρτη λοιπόν ωμή στο spoilerΕλπίζω να μην παρεξηγηθούν αυτά που θα γράψω , ξαναλέω ειναι δικιά μου άποψη , ακούτε γκαντέμιδες που θα με καταραστείτε? (οκ ας κάνουμε κ λίγη πλάκα ,χεχε). Για εμένα τέτοια φαγητά ειναι καθαρά αυτοκαταστροφική μαζοχιστική ανωμαλία της βιασμένης ψυχοσύνθεσης του ατόμουΜια κραυγή αγωνίας στον κόσμο της κοπρολαγνείας απο άτομα που νιώθουν μόνοι , τόσο μόνοι που θα άραζαν και με μια κουράδα , αρκεί να τους έδειχνε την παραμικρή σημασία . και θα γράψω εδώ την γνώμη μου σε ποιο soft έκδοση "τα σκατά σου-> το μεσημεριανό μου" , μια έκφραση που ακούστηκε απο κάποιον που το όνομα του μου διαφεύγει τώρα.Με λίγα λόγια αν σου αρέσει να φας κάτι τέτοιο πας , αν δεν σου αρέσει δεν πας, απλά κ ωραία.Αν σου αρέσει τότε δικαιολογείται η τιμή/ποσότητα , αν πάλι όχι και 1 euro να έκανε θα ήταν ενα πεταμένο euro . γιαυτό καλύτερα να κάνουμε πράγματα που μας αρέσουν κ όχι πράγματα που αρέσουν σε άλλους για τον Α-Β λόγο, θες για λόγους ψώνιου , να πουν οτι έφαγαν εκεί ή απλά επειδή τους αρέσουν τόσο άσχημες για εσένα γεύσεις . άλλοστε αυτό που σου φάνηκε τόσο αηδία μπορεί για άλλους να είναι υπέροχο για αυτούς δεν έχεις καλό γούστο.Όλα σε αυτή τη ζωή ειναι υποκειμενικά , ακόμα κ η αντίληψη της πραγματικότητας. 1
.::NikoS::. Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 ο θεοι μιλας για την Guernica! το εχεις δει ποτε αυτο απο κοντα; θα πρεπε; Και όχι έβαλα κι άλλο παράδειγμα, μπορεί να τσαντίστηκα όταν έμαθα για την Γκουέρνικα αλλά και τα άλλα "έργα" του δεν απέχουν και πολύ. Καλά, μόνο που μου βγάζεις μαλακία την Γκουέρνικα, φτάνει. Δεν έχω ούτε τον χρόνο ούτε την όρεξη να ασχοληθώ. Ό,τι πεις, και ο γάιδαρος πετάει, εγώ θα σου αποδείξω ότι η γη δεν είναι επίπεδη; Βαριέμαι. Και το 99% πιστεύουν ότι υπάρχει Θεός, το κάνει όμως αυτό αληθινό και υπαρκτό; Ή μήπως μπορείς να το αποδείξεις; Έτσι λοιπόν δεν κάνει τέχνη έναν πίνακα επειδή ο περισσότερος κόσμος το πιστεύει. Είτε μπορείς να το αποδείξεις είτε όχι, θα έχεις τα δικά σου επιχειρήματα κι εγώ τα δίκα μου. Τα κρατάμε για την πάρτυ μας καλύτερα γιατί εκτος του ότι βαριέσαι, είναι και offtopic. 1
evabb Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 θα πρεπε; Και όχι έβαλα κι άλλο παράδειγμα, μπορεί να τσαντίστηκα όταν έμαθα για την Γκουέρνικα αλλά και τα άλλα "έργα" του δεν απέχουν και πολύ. Και το 99% πιστεύουν ότι υπάρχει Θεός, το κάνει όμως αυτό αληθινό και υπαρκτό; Ή μήπως μπορείς να το αποδείξεις; Έτσι λοιπόν δεν κάνει τέχνη έναν πίνακα επειδή ο περισσότερος κόσμος το πιστεύει. Είτε μπορείς να το αποδείξεις είτε όχι, θα έχεις τα δικά σου επιχειρήματα κι εγώ τα δίκα μου. Τα κρατάμε για την πάρτυ μας καλύτερα γιατί εκτος του ότι βαριέσαι, είναι και offtopic. ναι θα πρεπε ειδικα αν εκφερεις γνωμη γι αυτο. 2
gigisoni Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 θα πρεπε; Και όχι έβαλα κι άλλο παράδειγμα, μπορεί να τσαντίστηκα όταν έμαθα για την Γκουέρνικα αλλά και τα άλλα "έργα" του δεν απέχουν και πολύ. Και το 99% πιστεύουν ότι υπάρχει Θεός, το κάνει όμως αυτό αληθινό και υπαρκτό; Ή μήπως μπορείς να το αποδείξεις; Έτσι λοιπόν δεν κάνει τέχνη έναν πίνακα επειδή ο περισσότερος κόσμος το πιστεύει. Είτε μπορείς να το αποδείξεις είτε όχι, θα έχεις τα δικά σου επιχειρήματα κι εγώ τα δίκα μου. Τα κρατάμε για την πάρτυ μας καλύτερα γιατί εκτος του ότι βαριέσαι, είναι και offtopic. Ρε φίλε, δεν έχεις ιδέα από ιστορία της τέχνης, τι το πιέζεις; Αν τόσο επιμένεις, δυο βδομάδες πριν το Πάσχα θα είμαι Ελλάδα, ποσα πληρώνεις να σου μάθω 2-3 πραγματάκια. Στο τζάμπα μέσα από φόρουμ, βαριέμαι. Προς το παρόν δεν έχεις δώσει κανένα επιχείρημα, το μόνο που έχεις πει είναι ότι ο Πικάσο πιτσίλιζε τους πίνακες και ο ανιψιός σου ζωγραφίζει το ίδιο καλά. Αν νομίζεις ότι αυτό είναι επιχειρηματολογία, εκτός από μαθήματα τέχνης χρειάζεσαι και μαθήματα σωστής αγόρευσης. 1
.::NikoS::. Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 ναι θα πρεπε ειδικα αν εκφερεις γνωμη γι αυτο. καλά μου φαίνεται ότι έχεις τις στραβές σου επειδή ο topic starter σου έθιξε το επάγγελμα αλλά τώρα τι να σου πω; Απο τη στιγμή που μου το δείξανε και μου το εξηγήσανε και μου αναλύσανε το τι απεικόνιζε θεωρώ πως μπορώ να το κρίνω. Τι θα αλλάξει αν το δω απο κοντά; Το ότι είναι μεγάλο; Το ίδιο σχέδιο θα απεικονίζει. @gigisoni Δε ζήτησα μαθήματα ούτε έχω όρεξη κι εγώ να λέω γιατί δεν εκτιμάω την Γκουέρνικα και την κάθε Γκουέρνικα μέσω του φόρουμ. Αλλά σιγά μη σε πλήρωνα κιόλας για να με μάθεις ιστορία.... Αν είναι δυνατόν τι άλλο θα ακούσουμε.
evabb Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 καλά μου φαίνεται ότι έχεις τις στραβές σου επειδή ο topic starter σου έθιξε το επάγγελμα αλλά τώρα τι να σου πω; Απο τη στιγμή που μου το δείξανε και μου το εξηγήσανε και μου αναλύσανε το τι απεικόνιζε θεωρώ πως μπορώ να το κρίνω. Τι θα αλλάξει αν το δω απο κοντά; Το ότι είναι μεγάλο; Το ίδιο σχέδιο θα απεικονίζει. @gigisoni Δε ζήτησα μαθήματα ούτε έχω όρεξη κι εγώ να λέω γιατί δεν εκτιμάω την Γκουέρνικα και την κάθε Γκουέρνικα μέσω του φόρουμ. Αλλά σιγά μη σε πλήρωνα κιόλας για να με μάθεις ιστορία.... Αν είναι δυνατόν τι άλλο θα ακούσουμε. δεν εχω νομιζω οτι μου εχει απευθηνει ποτε τον λογο ο topic starter. με την ιδια λογικη δεν εχει νοημα να ταξιδεψεις σε ενα μερος, αρκει να διαβασεις γι αυτο σε ενα περιοδικο και να δεις μερικες φωτογραφιες. 1
gigisoni Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 καλά μου φαίνεται ότι έχεις τις στραβές σου επειδή ο topic starter σου έθιξε το επάγγελμα αλλά τώρα τι να σου πω; Απο τη στιγμή που μου το δείξανε και μου το εξηγήσανε και μου αναλύσανε το τι απεικόνιζε θεωρώ πως μπορώ να το κρίνω. Τι θα αλλάξει αν το δω απο κοντά; Το ότι είναι μεγάλο; Το ίδιο σχέδιο θα απεικονίζει. @gigisoni Δε ζήτησα μαθήματα ούτε έχω όρεξη κι εγώ να λέω γιατί δεν εκτιμάω την Γκουέρνικα και την κάθε Γκουέρνικα μέσω του φόρουμ. Αλλά σιγά μη σε πλήρωνα κιόλας για να με μάθεις ιστορία.... Αν είναι δυνατόν τι άλλο θα ακούσουμε. Γιατί έχεις δώσει κανένα επιχείρημα μέχρι τώρα γιατί η Γκουέρνικα είναι μαλακία; Το μόνο που λες είναι ότι δεν σου αρέσει και σου υπενθυμίζω, αυτό δεν είναι επιχείρημα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα