Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια το προβλημα μου ειναι εστιασμενο σε ένα σημείο.Έχω μητρική την Asus P5P41D η οποία συμφωνα με την εταιρεια δεχεται 8GB μνημη DDR2.Μεχρι τωρα είχα εγκατεστημενη 2Χ2GB(4gb) ddr2 pc6400 800 corsair dual ,στις δύο μπλε υποδοχές(υποψιν υπαρχουν 4 υποδοχές έναλλάξ μπλε-μαυρη).Όταν παω να βαλώ επιπλεον 2Χ2GB(4gb) στις μαυρες θυρες,πάλι ddr2 pc6400 800 corsair dual ,ο υπολογιστής φαινεται να λειτουργεί αλλα η οθονη είναι μαύρη και δεν ξεκινανε τα BIOS.Πειραματιζοντας διαπίστωσα ότι όταν βαζω μια των 2gb στην μπλε θυρα και μία στην μαύρη,πάλι δεν μπαινει στα bios.Οταν βάζω 2 μνημες μονο στις μαυρες θυρες ο υπολογιστης λειτουργεί κανονικά.Σα να μην μπορουν να συνυρπαξουν μνήμες στην μαυρη και μπλε ταυτοχρονα.Έχετε κατι να μου προτεινετε διοτι μου εχει σπασει τα νευρα,ευχαριστώ!!!

Δημοσ.

Αναβαθμιση bios,εκτος κι αν εχεις το τελευταιο.

Μετα check ενα ενα module σε ολες τις θεσεις.

Μηπως καποια μνημη εχει προβλημα.

Αν ολες δουλευεουν σωστα σε ολες τις θεσεις,αλλα εχεις προβλημα με το χρωμα στην θεση που μπαινουν,τοτε houston we have a problem.

Τις κουμπωνεις καλα;στα 800 Mhz δεν δικαιολογει να μην συνεργαζονται.Ειναι η χαμηλοτερη συχνοτητα της μητρικης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...