Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν λιγο καιρο ειχα κανει ενα θεμα σχετικα το πως ειχα πεσει θυμα απατης απο τα γνωστα survey, το πως μου τρωγανε καρτα του κινητου μου απο διαφορα μηνυματα τους. Ομως ποτε δεν πιστευα πως θα ξαναγινοταν καποια απατη παλι μεσω τηλεφωνου. Η δευτερη απατη ξενικησε ενα απογευμα οταν δεχτηκα μια κλιση απο ενα σταθερο τηλεφωνο στο κινητο μου. Νομιζοντας πως θα ειναι κανενας φιλος ή συγγενης ειπα να παρω πισω τηλεφωνο με το δικο μας σταθερο. Αφου πηρα τηλεφωνο αρχισε να μιλαει το ρομποτ και να λεει κατι για ανωνυμη εταιρια Βυρζιγιαννης(ή κατι παρομοιο) αν θυμαμαι καλα. Τελος παντον το πολυ να αφησα κατι δευτερα ανοιχτο το τηλεφωνο και το εκλεισα κατευθειαν. Την επομενη μερα παρατιρησα πως το τηλεφωνο του σταθερου μου ειχε παθει κατι, δεν δεχοταν κλησεις και ελεγε κατι το οποιο επισης δεν θυμαμαι γιατι δεν το εδωσα και σημασια. Για να μην γινομαι και κουραστικος μετα απο καμια εβδομαδα ηρθε ο λογαριασμος της WIND με τον ποσο τον 60 ευρω περιπου, απο τα οποια τα 24 ειναι κανονικο το μηνιαιο πακετο double play και τα υπολοιπα +34 περιπου  για το σταθερο. Δεν υπαρχει περιπτωση οικογενειακως να μιλησαμε τοσο πολυ γιατι σχεδον ποτε δεν το χρησημοποιουμε, ουτε να πηραμε καπου εξωτερικο.

Για αυτο καλα θα κανετε και εσεις να προσεχετε, στην αρχη σας περνουν τηλεφωνο στο κινητο για να τους παρετε απο το σταθερο σας στο σταθερο το δικο τους. Αν τυχει καταλαθος να τους πάρετε τηλεφωνο βεβαιώθειτε οτι πως εκεινη την ημερα το σταθερο λειτουργει σωστα και δεν βγαζει περιεργα εικονιδια.

• Like 1
Δημοσ.

το τηλ.ποιο ειναι?το googlares?

τι μανια εχετε να καλειτε αγνωστα τηλ?αν καποιος σας ψαχνει θα ξαναπαρει

τωρα τα περι περιεργα εικονιδια κτλ σε σχεση με μια κληση ειναι απλα placebo

• Like 4
Δημοσ.

Πριν λιγο καιρο ειχα κανει ενα θεμα σχετικα το πως ειχα πεσει θυμα απατης απο τα γνωστα survey, το πως μου τρωγανε καρτα του κινητου μου απο διαφορα μηνυματα τους. Ομως ποτε δεν πιστευα πως θα ξαναγινοταν καποια απατη παλι μεσω τηλεφωνου. Η δευτερη απατη ξενικησε ενα απογευμα οταν δεχτηκα μια κλιση απο ενα σταθερο τηλεφωνο στο κινητο μου. Νομιζοντας πως θα ειναι κανενας φιλος ή συγγενης ειπα να παρω πισω τηλεφωνο με το δικο μας σταθερο. Αφου πηρα τηλεφωνο αρχισε να μιλαει το ρομποτ και να λεει κατι για ανωνυμη εταιρια Βυρζιγιαννης(ή κατι παρομοιο) αν θυμαμαι καλα. Τελος παντον το πολυ να αφησα κατι δευτερα ανοιχτο το τηλεφωνο και το εκλεισα κατευθειαν. Την επομενη μερα παρατιρησα πως το τηλεφωνο του σταθερου μου ειχε παθει κατι, δεν δεχοταν κλησεις και ελεγε κατι το οποιο επισης δεν θυμαμαι γιατι δεν το εδωσα και σημασια. Για να μην γινομαι και κουραστικος μετα απο καμια εβδομαδα ηρθε ο λογαριασμος της WIND με τον ποσο τον 60 ευρω περιπου, απο τα οποια τα 24 ειναι κανονικο το μηνιαιο πακετο double play και τα υπολοιπα +34 περιπου  για το σταθερο. Δεν υπαρχει περιπτωση οικογενειακως να μιλησαμε τοσο πολυ γιατι σχεδον ποτε δεν το χρησημοποιουμε, ουτε να πηραμε καπου εξωτερικο.

Για αυτο καλα θα κανετε και εσεις να προσεχετε, στην αρχη σας περνουν τηλεφωνο στο κινητο για να τους παρετε απο το σταθερο σας στο σταθερο το δικο τους. Αν τυχει καταλαθος να τους πάρετε τηλεφωνο βεβαιώθειτε οτι πως εκεινη την ημερα το σταθερο λειτουργει σωστα και δεν βγαζει περιεργα εικονιδια.

Καλά, κάνε μια ερώτηση στη wind για να σε ενημερώσει πού έγιναν οι κλήσεις, γιατί να πάρει κάποιος τηλέφωνο κάπου, να το κλείσει αυτός και να μη διακοπεί η κλήση, λιγάκι δύσκολο. Είτε κανάν έφηβο έχεις που πήρε κανά τηλέφωνο στα γνωστά ροζ μαγαζιά, ή εσύ δεν έκλεισες το ακουστικό καλά.

Δημοσ.

Αν κάλεσες σε ελληνικό σταθερό δε γίνεται να χρεώθηκες 34€ σε λίγα δευτερόλεπτα! Δες τον αναλυτικό λογαριασμό τι έχεις χρεωθεί.

Δημοσ.

Βασικά για λίγα δευτερόλεπτα δεν γίνεται να χρεώθηκες 34€!! Οι ακριβές χρεώσεις τηλεφωνικών αριθμών αυξημένης χρέωσης, είναι 3,69€ το λεπτό! Δεν γίνεται να υπάρξει κλήση που θα σε χρεώσει 34€ για κάτι δευτερόλεπτα!

Δημοσ.

ΠΑΝΤΑ googlάρουμε το άγνωστο τηλέφωνο που μας κάλεσε (ακόμη και αν "μας θυμίζει κάτι") ΠΡΙΝ καλέσουμε πίσω!

• Like 4
Δημοσ.

οριστε και το νουμερο 2311807050

εψαξα και στο διαδυκτιο και βρηκα αυτο http://www.whocallsme.gr/el/master/lookup/2311807050

μια στημενη βλακια της Wind ειναι απο οσο διαβασα απο τα σχολια των ατομων.... δεν ξερω μαγκες το πρωτο πραγμα που θα κανω μολις ληξει το συμβολαιο ειναι τους στηλω στο διαολο αιδε μας εχουν εκνευρισει ολοι, ο καθενας κανει οτι θελει σε αυτη την χωρα

Δημοσ.

ενταξει ουτε μια στο μυριο δεν χρεωθηκες πολλα απο τετοιο τηλ.(σταθερο θεσ/κη)

επιπλεον αφου ηρθε ο λογαριασμος γιατι δεν βλεπεις που εκανες εξτρα χρεωσεις?

Δημοσ.
Σχετικά για το νούμερο 2311807050 είναι απλός ένα σταθερό που τεχνικά δεν γίνεται κάποιος να το χρησιμοποιήσει για να βγάλει λεφτά, άρα όντως ήταν μεγάλη γκάφα από μέρος μου που πίστευα αυτό το πράγμα, προφανώς όμως έβγαλα αυτό το συμπέρασμα διότι δεν μπορούσα αλλιώς να εξηγήσω αυτά τα extra 34 ευρώ που ήρθανε. Σχετικά με αυτό το τηλέφωνο από όσο διάβασα στο διαδίκτυο περνούν τηλέφωνο πολλούς ανθρώπους και συχνά δεν μιλάνε, δεν ξέρω ακριβώς τι παίζει, μερικοί λένε από καποια εταιρια είναι οι οποιοι κάνουν κάποιες προσφορες και βλακείες(διαφήμιση νομίζω).

Σχετικά τώρα με τα λεφτά τι έχει γίνει. Όλοι θα θυμάστε την tellasπου πριν πολλά χρονια ενσωματώθηκε με την Wind. Από τότες είχα είχα το internet στην Wind(Tellas) και το σταθερό στον ΟΤΕ. Έτσι μετά από πολλά χρονια ξεχωριστού πακέτου, και με την κρίση τώρα είπα λίγο να συμμαζέψω τα extra έξοδα και τον Οκτομβριο του 2013 ζήτησα από τον υπάλληλο του υποκαταστήματος να ανοίξει καινούριο πακέτο το Double Play και του ζήτησα να ακυρώσει το παλιό μονο που ο ηλίθιος δεν το έκανε και το άφησε έτσι με αποτέλεσμα να έρχονται λογαριασμοί από το παλιό πακέτο και οι λογαριασμοί από το καινούριο πακέτο. Εκεί που νόμιζα πως θα κάνω οικονομία μου βγήκε το ακριβώς αντίθετο. Με απλά λόγια στο ίδιο όνομα, στο ίδιο σπίτι ερχόταν λογαριασμοί με διαφορετικό κωδικό πελάτη, αλλα στην ουσία όλα ήταν ίδια, δηλαδή ήμουν υποχρεωμένος να πληρώνω διπλούς λογαριασμούς. Έτσι τέλος Νεομβρίου πήγα πάλι στο υποκατάστημα και ζήτησα την ακύρωση του παλιού λογαριασμού (που αρχικά πίστευα πως τα ντουβάρια το είχαν ακυρώσει). Τέλος θεωρώντας λήξαν το θέμα και πιστεύοντας πως η εταιρία αυτή θα διορθώσει το σφάλμα της πήγα ήρεμος σπίτι μου. Μετά από 1,5 μηνα ήρθε με το καινούριο λογαριασμό extra ποσο αυτό του παλιού λογαριασμού και τότε άρχισαν οι περίεργες σκέψεις μου περί απάτης. Έμμεσα όμως αν το καλοσκεφτεί κανεις ήταν μια απάτη και αυτή, γιατί πολύ απλά θα μπορούσε η εταιρία λόγο του δικού της λάθος να διορθώσει το θέμα αλλα η εταιρίες θέλουν το μέγιστο δυνατό κέρδος...

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

Κι εμένα με πήραν πολλές φορές μέσα στην ίδια μέρα. Κάποια στιγμή απάντησα αμέσως με το πρώτο κουδούνισμα και δεν μιλούσε κανείς για λίγα δευτερόλεπτα και μετά το έκλεισαν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μιας και το έφερε η κουβέντα, με πήραν πριν λίγες μέρες από ένα νούμερο 390492109500. Το σήκωσα γιατί δεν φαινόταν καλά ο αριθμός στα σκοτάδια. 

Τέλος πάντων, ήταν μία κοπέλα με ξένικη προφορά, αλλά καλά ελληνικά, που μου είπε ότι τηλεφωνεί από Ελβετία για μία έρευνα πάνω στις συνήθειες των Ελλήνων στο ξύρισμα. Τελικά κατέληξε σε προωθητική ενέργεια ξυριστικών προϊόντων μίας εταιρίας που εδρεύει στο Λουγκάνο της Ελβετίας, απ' ότι είπε. 

Τι πιστεύετε ότι παίζει; Το τηλέφωνο αυτό όντως ανήκει στην Ελβετία ή μήπως χρησιμοποιούν κάποιο είδος proxy για να σε ψαρώσουν; Προωθητική ενέργεια και να παίρνει τηλέφωνο από Ελβετία λίγο κουλό μου φαίνεται. Πάντως η τηλεφωνήτρια ήταν αρκετά ευγενική αν εξαιρέσεις τη μούφα για την έρευνα.

PS: Το έψαξα λίγο μέσω του συμβάντος, γιατί το νούμερο δεν έβγαζε τίποτε και βρήκα παρόμοια περιστατικά από άλλο νούμερο: http://www.tellows.gr/num/00390816536066

Τώρα τι σκατά είναι πάλι αυτό, ένας θεός ξέρει.

In other news, πιάσανε και αυτόν που έστελνε τα μηνύματα "Σε είδα στην καφετέρια...".

Επεξ/σία από Miracle Worker

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...