Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι να αρχίσω το κάπνισμα (ή άτμισμα όπως λένε πολλοί) με ηλεκτρονικό τσιγάρο όχι από μόδα αλλά από ανάγκη. Καπνίζω 2-2.5 πακέτα camel σκληρό (10-0,8-10) εδώ και 4 χρόνια. Λατρεύω το κάπνισμα αλλά ήδη έχω αρχίσει να σαπίζω, οπότε θέλω μια μέση λύση, να μην σταματήσω την αγαπήμενη μου συνήθεια αλλά και να "μετριάσω" τις επιπτώσεις. Οπότε:

1) αξίζει να κάνω αυτή την αλλαγή; Θα με καλύπτει από θέμα "ικανοποίησης" και γεύσης η θα είναι "ψεύτικος" καπνός;

2) είναι ασφαλές στην λειτουργία του;

3) είναι πιο υγιεινό από το κανονικό τσιγάρο για τον χρήστη αλλά και για τους υπόλοιπους τριγύρω;

4) από τιμή; Όχι στην αγορά αλλά σε μηνίαια βάση κατανάλωσης. Σε τσιγάρα μου φεύγουν 220-250€ το μήνα

5) σε κλειστούς χώρους (καφετέριες, μπαρ, κλαμπ κτλ), σε τρένο, σε κτελ, σε αεροδρόμια και σε Μέσα Μαζικής Μεταφοράς ισχύει ότι δεν υπάρχει κάποια απαγόρευση και επιτρέπεται;

Δημοσ.

Στα γρήγορα:

1) Καθαρά υποκειμενικό αυτό. Το σημαντικό είναι να ψάξεις να βρεις το υγρό (τη γεύση) που θα σου αρέσει χωρίς να απογοητευτείς από την πρώτη δοκιμή.

2) Ναι, δεδομένου πως αγοράζεις επώνυμα καταστήματα. 

3) Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα έρευνες, απέχει χιλιόμετρα από το κανονικό.

4) http://www.youtube.com/watch?v=KprPlQ2_AzY

5) Εξαρτάται από πολλά, σε καφετέριες και μπαρ δεν είχα ποτέ πρόβλημα, then again κάπνιζαν όλοι κανονικά παρά την απαγόρευση. Σε ΜΜΜ το αποφεύγω, γενικά ατμίζω σχεδόν όπου επιτρέπεται και το κάπνισμα.

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπον βρηκα ενα ωραιο συνδιασμο μαζι με mod στα 60 ευρω κοντα.

Απο Κινα.

Το εχει παρει κανεις?

http://www.fasttech.com/products/1376500

http://www.fasttech.com/products/1141100

http://www.fasttech.com/products/1319800

Eπισης αληθευει οτι αν δε βαλουν ξεχωριστα τις μπαταριες θα μεινει στασιμο το πακετο?

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γεια σας παιδια ειαμι 16 ετων  ! προσφατα ειχα βγει με μια παρεα και πηγε ενα παιδι και πηρε ηλεκτρονικο τσιγαρο απο καλο μαγαζι χωρις νικοτινη!Εγω προσωπικα κανονικα τσιγαρα εχω καπνισει για πρωτη φορα πριν κανα δημηνο περιπου 10 και απλα καταλαβα οτι αν συνεχιζα θα εθιζομουν ...  οποτε και δεν ξαναεκανα..τωρα π δοκιμασα ηλεκτρικο με γευση χωρις νικοτινη Σκεφτομαι μηπως ξεκινησω αλλα δεν ξερω γιατι συνηθως κανουν οσοι ειναι καπνιστες και εγω δεν ειμαι ! 

1) τι λετε ?

2) χωρις νικοτινη τι προβληματα  μπορει να μ προκαλεσει και τι επικυνδινοτητες εχει ?

Δημοσ.

θα σου έλεγα να μη το ξεκινήσεις, αλλά δεν είμαι πατέρας σου αυτό είναι δική του ευθύνη. 
κανείς δε μπορεί να πει με σιγουριά τις επιπτώσεις του ητ μετά απο μακροχρόνια χρήση μιας και είναι σχετικά νέο μαραφέτι. 

Δημοσ.

ναι το ξερω ... απλα ουσιαστικα το περνω για να κανω την πλακα μμ ..[ξερω γω κυκλακια κτλπ] και για την γευση ετσι για την φαση ... 

Δημοσ.

ναι το ξερω ... απλα ουσιαστικα το περνω για να κανω την πλακα μμ ..[ξερω γω κυκλακια κτλπ] και για την γευση ετσι για την φαση ... 

Η αποψη μου ειναι να μην αρχισεις τιποτα!!

Για "πλακα" δεν παιζουμε με την υγεια μας. Με ή χωρις νικοτηνη παλι υπαρχει περιπτωση να σου ερεθιζει το λαιμο, να εχεις καποια αλεργια στα λαδακια ή στις γευσεις και δεν συμαζευεται. Μεινε μακρια απο ολες αυτες τις βλακειες.

Το ηλεκτρονικο απευθυνεται μονο σε καπνιστες.

• Like 1
Δημοσ.

Καλύτερα μην το κάνεις.

1334.gif

• Like 1
Δημοσ.

κατι για δηλητηριασεις ακουγονται τελευταια απο τις αμπουλες νικοτινης.. οποτε τερμα το ασφαλες καπνισμα,,

Δημοσ.

κατι για δηλητηριασεις ακουγονται τελευταια απο τις αμπουλες νικοτινης.. οποτε τερμα το ασφαλες καπνισμα,,

Διάβασες κάτι παραπάνω από τον τίτλο; Αυτή η είδηση όπως δόθηκε στο κοινό μόνο παραπληροφόρηση μπορεί να θεωρηθεί (και υποθέτω σκόπιμη). Αναφέρεται σε κατάποση από μικρά παιδιά του υγρού και άρα δηλητηρίαση από την νικοτίνη. 

Το ίδιο μπορείς να πάθεις κι εσύ αν κολλήσεις τριάντα patch νικοτίνης στον εαυτό σου. 

• Like 1
Δημοσ.

και επισης ανεφερα οτι το υγρο π παιρνω ΔΕΝ εχει νικοτινη οποτε δν φοβαμαι την νικοτινη για διλιτιριασεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...