KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Εχω στα χερια μου ενα lg e500 και παρατηρησα δεν γυρνουσε το fan. Το βγαζω να δω μηπως ειναι μπουκωμενο απο σκονη αλλα μια χαρα και με το που ανοιξα το πλαστικο ο ελικας μπορουσε να βγει και εμενε μονο ο μηχανισμος..οριστε και η εικονα παρακατω που παραθετω. Μερικες φορες γυρνουσε το fan με μια βοηθεια του δαχτυλου μου και οταν γυρνουσε εκανε τρελο θορυβο. Πως να το εξηγησω ειναι σαν να μην πιανει καλα μεσα. Η ερωτηση ειναι η εξης. Υπαρχει τροπος επισκευης? Εκανα μια αναζητηση για ανταλλακτικο και ειδα οτι κανει 72 ευρω. Εγκεφαλικο με χτυπησε Αν θελετε ανεβαζω και βιντεο για να καταλαβετε τι εννοω.
Thanos1972 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 με το που το τραβηξες απλα βγηκε ετσι?δεν ειχε ασφαλεια? βαλε λιγο λαδακι μηχανης μεσα.τιποτα της singer.θα στρωσει λογικα απο τον θορυβο.
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Τιποτα σαν βουτυρο βγηκε εξω. Εννοεις να ριξω λαδακι εκει στην τρυπα και μετα να βαλω αυτο παλι μεσα?
Thanos1972 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 ρε συ με τοσα θεματα που ανοιγεις,τεχνικος και ετσι την εχεις δει? εαν ναι,δεν ξερω τιποτα με λαδωματος
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Χαχα οχι ρε συ σχετικα απο χομπυ το κανω και επειδη πιανουν τα χερια μου διαφοροι συγγενεις και φιλοι λενε σε εμενα και μετα μου κανουν χατηρια επειδη δεν τους χρεωνω Αυριο που θα εχω στα χερια μου λαδι μηχανης, θα το δοκιμασω
corsair04 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 η λυση με το λαδι μηχανης ειναι ημιμετρο σαφως και μπορει να διευκολινει την κατασταση αλλα θελει αλλαγη αμεσα θα προκαλεσει ζημια στο laptop εαν θες σου παραθετω το παρακαρω link http://m.ebay.com/itm/261407024075?nav=SEARCH
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Οοο κομπλε. Κανει για ολη την σειρα e500? Διοτι το λαπτοπ λεει e500-bla bla ακριβες μοντελο.
corsair04 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Στο εστειλα να το εχεις υποψιν θα το παρεις με το serial number που γραφει πανω το fan αλλιως εαν δε βρεις μετα με το μοντελο του υπολογιστη αλλα αποφυγε να το παρεις απο ελλαδα κλεβουν πολυ τα καταστηματα εδω
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Εγινε σευχαριστω και σενα για την βοηθεια!
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Goodmorning! Παλικαρια το λαδακι μηχανης βγηκε θαυματουργο γυρναει σαν πουλακι χαχα. Θα χρειαστει καποια στιγμη αλλαγη αλλα πεταει λεμε το ανεμιστηρι αθορυβο και κυλαει ρολοι. Καλα απο θερμοκρασιες δεν το συζηταω...απο 80αρια που εσκαγε η cpu και η mobo, τωρα ειναι 21 cpu και μητρικη 35 idle 1
.::NikoS::. Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Το ότι βγήκε ο έλικας εμένα δε μου κάνει εντύπωση, το έχω συναντήσει κι εγώ αυτό το σκηνικό. Και όταν το είδα έψαξα για ασφάλεια στο πίσω μέρος του έλικα και δεν υπήρχε ούτε καν τρυπούλα για να μπει. Οπότε υπέθεσα πως έτσι γίνεται, γιατί εξάλλου βιδώνει το μεταλικό καπάκι από πάνω και δεν μπορεί να πάει πουθενά.
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Νικο εχεις ενα point σε αυτο εχεις δικιο. Δεν ειχε πισω τρυπα (ο ελικας ) απλα εβαλα το λαδακι στον αξονα που ηταν ενσωματωμενος πανω του και voila!
Roger Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Αλκοολη πρωτα για να φυγουν οι σκονες και για να μην κανει λασπη το λαδι,και μετα λαδακι αφοβα. Φυσικα και δεν ειναι ημιμετρο,και απο το εργοστασιο λαδωμενο κατ'αυτον τον τροπο ερχεται.
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Οντως η αλκοολη πρωτα θα εκανε πιο καλη δουλεια για τις σκονες και για να μην λασπωσει το λαδι. Παντως και μονο λαδακι που εριξα 2 σταγονεσ μετρημενες, στην πενα βγηκε μια χαρα και με 0 θορυβο ρολοι λειτουργει το ατιμο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα