Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω στα χερια μου ενα lg e500 και παρατηρησα δεν γυρνουσε το fan. Το βγαζω να δω μηπως ειναι μπουκωμενο απο σκονη αλλα μια χαρα και με το που ανοιξα το πλαστικο ο ελικας μπορουσε να βγει και εμενε μονο ο μηχανισμος..οριστε και η εικονα παρακατω που παραθετω. Μερικες φορες γυρνουσε το fan με μια βοηθεια του δαχτυλου μου και οταν γυρνουσε εκανε τρελο θορυβο. Πως να το εξηγησω ειναι σαν να μην πιανει καλα μεσα. Η ερωτηση ειναι η εξης. Υπαρχει τροπος επισκευης? Εκανα μια αναζητηση για ανταλλακτικο και ειδα οτι κανει 72 ευρω. Εγκεφαλικο με χτυπησε :P Αν θελετε ανεβαζω και βιντεο για να καταλαβετε τι εννοω.

post-220782-0-89439900-1393531079_thumb.jpg

Δημοσ.

με το που το τραβηξες απλα βγηκε ετσι?δεν ειχε ασφαλεια?

βαλε λιγο λαδακι μηχανης μεσα.τιποτα της singer.θα στρωσει λογικα απο τον θορυβο.

Δημοσ.

Χαχα οχι ρε συ σχετικα απο χομπυ το κανω και επειδη πιανουν τα χερια μου διαφοροι συγγενεις και φιλοι λενε σε εμενα και μετα μου κανουν χατηρια επειδη δεν τους χρεωνω :P Αυριο που θα εχω στα χερια μου λαδι μηχανης, θα το δοκιμασω :)

Δημοσ.

η λυση με το λαδι μηχανης ειναι ημιμετρο σαφως και μπορει να διευκολινει την κατασταση αλλα θελει αλλαγη αμεσα θα προκαλεσει ζημια στο laptop εαν θες σου παραθετω το παρακαρω link http://m.ebay.com/itm/261407024075?nav=SEARCH

Δημοσ.

Στο εστειλα να το εχεις υποψιν θα το παρεις με το serial number που γραφει πανω το fan αλλιως εαν δε βρεις μετα με το μοντελο του υπολογιστη αλλα αποφυγε να το παρεις απο ελλαδα κλεβουν πολυ τα καταστηματα εδω

Δημοσ.

Goodmorning! Παλικαρια το λαδακι μηχανης βγηκε θαυματουργο γυρναει σαν πουλακι χαχα. Θα χρειαστει καποια στιγμη αλλαγη αλλα πεταει λεμε το ανεμιστηρι αθορυβο και κυλαει ρολοι. Καλα απο θερμοκρασιες δεν το συζηταω...απο 80αρια που εσκαγε η cpu και η mobo, τωρα ειναι 21 cpu και μητρικη 35 idle :D

• Like 1
Δημοσ.

Το ότι βγήκε ο έλικας εμένα δε μου κάνει εντύπωση, το έχω συναντήσει κι εγώ αυτό το σκηνικό. Και όταν το είδα έψαξα για ασφάλεια στο πίσω μέρος του έλικα και δεν υπήρχε ούτε καν τρυπούλα για να μπει. Οπότε υπέθεσα πως έτσι γίνεται, γιατί εξάλλου βιδώνει το μεταλικό καπάκι από πάνω και δεν μπορεί να πάει πουθενά.

Δημοσ.

Νικο εχεις ενα point σε αυτο εχεις δικιο. Δεν ειχε πισω τρυπα (ο ελικας :P) απλα εβαλα το λαδακι στον αξονα που ηταν ενσωματωμενος πανω του και voila!

Δημοσ.

Αλκοολη πρωτα για να φυγουν οι  σκονες και για να μην κανει λασπη το λαδι,και μετα λαδακι αφοβα.

Φυσικα και δεν ειναι ημιμετρο,και απο το εργοστασιο λαδωμενο κατ'αυτον τον τροπο ερχεται.

Δημοσ.

Οντως η αλκοολη πρωτα θα εκανε πιο καλη δουλεια για τις σκονες και για να μην λασπωσει το λαδι. Παντως και μονο λαδακι που εριξα 2 σταγονεσ μετρημενες, στην πενα βγηκε μια χαρα και με 0 θορυβο ρολοι λειτουργει το ατιμο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...