Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ενω εσυ που που δεν εισουν διπλα μου εχεις καλυτερη αντιληψη.

Η αντίληψη που έχω είναι προφανώς από αυτά που έγραψες. Νομίζω ότι δεν τα αδίκησα. Σε οποιαδήποτε περίπτωση επείγον περιστατικό είναι (έτσι το αντιλαμβάνομαι) αυτό όπου υπάρχει σοβαρός και άμεσος κίνδυνος για την υγεία. Το "ήπιε τόσο που αν τον σκουντούσες λίγο έπεφτε κάτω με τη μούρη" είμαι βέβαιος πως έχει γίνει στην ιστορία της ανθρωπότητας πολλές φορές αλλά παρόλα αυτά δε θρηνήσαμε θύματα.

ενω η κοπελα που πεθανε θα επρεπε να μην μπει καν στο νοσοκομειο γιατι δεν ηταν επειγον

Όπως θα μπορούσες να καταλάβεις διαβάζοντας προσεκτικά την προηγούμενη απάντησή μου, υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο "με βλέπει γιατρός", στο "κάνω εισαγωγή" και στο "με πάνε στα επείγοντα", την οποία μάλιστα γνωρίζω. Αν λοιπόν θέλεις να σχολιάσεις αυτά που είπα, ξεκίνα απο κει.

τα 10 λεπτα ειναι η διαφορα που ενας γιατρος ειναι στη θεση που εχει να αντιμετωπισει εναν ασθενη που ειναι λιποθυμος αλλα διαχειρισιμος και η φαση που αντιμετωπιζει εναν ασθενη που ειναι σε κωμα.

Αν θες να μελετησεις τη κατασταση που ο εγκεφαλος πεφτει σε κωμα, τι πρεπει ή τι απαιτειται να προηγηθεί και ποιες οι δυνατοτητες επαναφορας απο αυτο. Ειχα την ατυχία να χάσω εναν ανθρωπο στην οικογενεια μου απο το ποτο και αναγκαστηκα να τα μαθω. Γιατρος δεν ειμαι

Όσον αφορά στις ποινικές ευθύνες που βαραίνουν τους γιατρούς, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών επισημαίνει ότι "στο κορίτσι χορηγήθηκε αρχικά ορός γλυκόζης, χωρίς να ελεγχθούν τα επίπεδα στον οργανισμό του, η οποία προκάλεσε μεταβολική οξέωση, κατάσταση που προϋπήρχε λόγω της αιθανόλης που επιβάρυνε την καρδιακή λειτουργία και το εγκεφαλικό οίδημα".

Εγώ λοιπόν με τα ακόμα λιγότερα που ξέρω καταλαβάινω πως το πρόβλημα ήταν ότι δεν παρακολουθήθηκε σωστά η Στέλλα. Σε περίπτωση που εφαρμόζεις κάποια ιατρική διαδικασία η οποία έστω και με μικρή πιθανότητα μπορεί να επιφέρει σοβαρή βλάβη ή θάνατο, με το τόσο που με κόβει σκέφτομαι ότι οποιοσδήποτε ικανός γιατρός δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσει τίποτα σχετικό στην τύχη. Επομένως, αν το δεις αυστηρά:

1. Είτε ο γιατρός ήταν "ανίκανος" (θα μπορούσε άνετα αφού ειδικευόμενος)
  2. Είτε ήταν αμελής

Αυτά.

Δημοσ.

Η βασική κατηγορία ειναι η αποπλανηση ανηλίκου, παρασύροντας τη να πιει και ενω βρίσκεται σε κατάσταση μέθης την οδηγούν σε έρημο σημείο και προσπαθούν να κάνουν έρωτα μαζι της. ( δεν διευκρίνιζεται αν υπήρξε τελικα επαφή)

Αν τα παραπάνω δε στέκουν νομικά ίσως να παει κάποιος συνήγορος υπεράσπισης στα κοπελια.

Παρεμπιπτόντως δεν επιθυμώ να σαπισουν στη φυλακή.

Μονο να εφαρμοστεί ο νόμος.

2 ενήλικοι πανε και πίνουν με μια ανήλικοι. Έχουν την ευθύνη της. Τη συνοδεύουν να μπει στο μπαρ. Δεν επιτρέπεται να μπει μονη της. Αυτα αρκούν νομικά;

Οπα λάθος. Απ τα πολλα νομικά παρασυρθηκα και εγω.

Οι κατηγορίες που βαρύνουν τώρα τους δύο νεαρούς είναι αυτές της θανατηφόρας έκθεσης και του βιασμού, ενώ μαζί τους κατηγορούνται και δύο γιατροί για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Πηγή: google it

• Like 1
Δημοσ.

Ελπίζω να αντιλαμβάνεσαι την ειρωνεία στο post μου #56, καθώς και ποιον θεωρώ αποδέκτη αυτού, ώστε να μη με παρεξηγήσεις. :P

Ναι, κι εξάλλου το 5 πόντους απ' τον κώλο μου... ε, ας πούμε ότι έχω ισχυρή αρνητική άποψη γι' αυτό.

Από εκεί και πέρα, μη θεωρήσεις σε παρακαλώ πως θα λειτουργούσα -αν είχα την τύχη τους στα χέρια μου- ως πιστολάς vigilante. Αλλά σίγουρα θα επιθυμούσα τη φυλάκισή τους, θεωρώντας τους ως ηθικούς αυτουργούς εξ' αμελείας φόνου, ενώ θα απαιτούσα να εξεταστεί περαιτέρω η υπόθεση για απόπειρα βιασμού, ή αν θες κάτι περισσότερο πολιτικά ορθό, σεξουαλικής παρενόχλησης ή ασέλγειας. 

[...]

Καταλαβαίνεις λοιπόν τι ακριβώς διαχωρίζω. Σ' εκείνα τα μέρη έχουν μπλέξει έννοιες όπως η παράδοση, ή η τιμή, με τη τζάμπα μαγκιά και τη βία.

Ναι, δε θέλω να δικαιολογήσω τη "διαφορετικότητα" όπου αυτή σημαίνει ασυδοσία ή ακόμα χειρότερα. Και πριν 50 χρόνια αυτές τις έννοιες τις είχαν μπλεγμένες σε όλη την Ελλάδα, όπως και πολλές άλλες (ανύπαντρη μητέρα, νόμος 4000, κλπ κλπ). Το θέμα είναι πρώτον να αναγνωριστεί το πρόβλημα και δεύτερον να κινηθούμε προς τη διόρθωσή του. Η οποία (άλλη κουβέντα) δε μπορεί να γίνει απλά με επιβολή νόμων. Όπως λέει και το ανέκδοτο με το Δαλάι Λάμα, "change must come from within".

Άλλο καπέλο αυτό. Ωστόσο είναι διαφορετικό το να διαφωνείς με την ανέγερση Μουσουλμανικού Ναού (προσωπικά δε διαφωνώ by the way, έχω βέβαια κάποιες ενστάσεις σχετικά με το που και το πως) ξέρω 'γω και διαφορετικό να μαχαιρώνεις οικονομικούς μετανάστες, την ίδια στιγμή που μεγάλη μερίδα συντοπιτών σου σε αντιμετωπίζει ως ήρωα και μάγκα.

Πρακτικά είναι όντως διαφορετικό. Αλλά δείχνει πως ακόμα και στους τομείς που "είμαστε μια χαρά", όχι δεν είμαστε.

Συμφωνώ. Βέβαια δε θεωρώ την απαγόρευση πώλησης αλκοόλ σε ανηλίκους αποκλειστικά δείγμα συντηρητισμού. Έχει και μια βάση δυστυχώς.

Είναι δείγμα βλακείας. Το να επιτρέπεται το συναινετικό σεξ στα 15, η οδήγηση στα 16 αλλά η κατανάλωση αλκοόλ στα 18 (την ίδια ηλικία με την ψήφο και τη νομική ενηλικίωση) το θεωρώ ένα άσχημο αστείο.

Ξέρεις τι γίνεται όταν βάζεις τη νόμιμη πώληση αλκοόλ στα 18 και επιβάλλεις αυτό το νόμο; Αν δεν ξέρεις κάνε μια βόλτα στην Αγγλία να δεις. Με το που πατάνε τα 18 ποιός είδε το θεό και δεν τον φοβήθηκε. Τα παιδιά φταίνε που κάνουν σα στερημένα, ή αυτοί που τους επιβάλλουν τη στέρηση;

Οι ευθύνες τους όμως είναι σημαντικότατες και αν είχαν λειτουργήσει λιγότερο "αρπακόλα", η κοπέλα ίσως είχε σωθεί.

Το άσχημο είναι πως οι γιατροί τις περισσότερες φορές δίνουν το 200%. Στη συγκεκριμένη περίπτωση μπορεί να σταυρωθεί κάποιος γιατρός, αλλά σε άλλες που δεν τυγχάνουν τέτοιας δημοσιότητας ο ηθικός αυτουργός (ο υπουργός Υγείας και ο πρωθυπουργός δηλαδή) είναι κύριοι.

Πιστεύω ότι όπως και όλοι οι ευσυνήδητοι άνθρωποι, οι περισσότεροι γιατροί κάνουν όχι απλά ό,τι μπορούν αλλά ακόμα περισσότερα για τους ασθενείς τους. Απλά αυτά που μπορούν δεν είναι και πολλά.

Η βασική κατηγορία ειναι η αποπλανηση ανηλίκου, παρασύροντας τη να πιει και ενω βρίσκεται σε κατάσταση μέθης την οδηγούν σε έρημο σημείο και προσπαθούν να κάνουν έρωτα μαζι της. ( δεν διευκρίνιζεται αν υπήρξε τελικα επαφή)

Το ξέρεις ότι 16 χρονών κορίτσι δε θεωρείται ανήλικο για σεξουαλικά θέματα έτσι; Μάλλον όχι.

Παρεμπιπτόντως δεν επιθυμώ να σαπισουν στη φυλακή.

Μονο να εφαρμοστεί ο νόμος.

Μάθε πρώτα τι λέει ο νόμος λοιπόν.

Δημοσ.

Δεκτόν. 

Ευτυχώς που εγώ προσπαθώ να λειτουργώ και βάσει νόμου, διότι αν λειτουργούσα αποκλειστικά σύμφωνα με τα όσα ορίζει η προσωπική μου ηθική και λογική, θα είχα βγει τσάρκα με το δίκαννο στον ώμο.

μην γενικεύεις και μην τραβάς τα πράγματα στα άκρα. 

Δημοσ.

Ναι, δε θέλω να δικαιολογήσω τη "διαφορετικότητα" όπου αυτή σημαίνει ασυδοσία ή ακόμα χειρότερα. Και πριν 50 χρόνια αυτές τις έννοιες τις είχαν μπλεγμένες σε όλη την Ελλάδα, όπως και πολλές άλλες (ανύπαντρη μητέρα, νόμος 4000, κλπ κλπ). Το θέμα είναι πρώτον να αναγνωριστεί το πρόβλημα και δεύτερον να κινηθούμε προς τη διόρθωσή του. Η οποία (άλλη κουβέντα) δε μπορεί να γίνει απλά με επιβολή νόμων. Όπως λέει και το ανέκδοτο με το Δαλάι Λάμα, "change must come from within".

Οι νόμοι αποτελούν -IMHO- απλά ένα γενικότερο κοινωνικό και ηθικό framework, σαφώς και δεν πρέπει να θεωρούνται πανάκεια. Η δουλειά, νομίζω πως συμφωνείς, πρέπει να γίνει μέσω ουσιαστικής Παιδείας.

Εκεί εντοπίζω λοιπόν το πρόβλημα, στην έλλειψη δηλαδή Παιδείας. Αλλά όπως κι αν το δεις, προκειμένου να εφαρμοστεί αυτή η Παιδεία, χρειάζεται χρόνος. Κοινώς, ο μπουρτζόβλαχος που θεωρεί μαγκιά και φυσιολογικό το να πυροβολεί με ΑΚ υπό την επήρεια αλκοόλ και σε μέρος όπου έχει συγκεντρωθεί κόσμος, αμφιβάλω για το κατά πόσο είναι ικανός να αντιληφθεί έννοιες όπως αυτή του σεξισμού ή του ρατσισμού, πόσο μάλλον να αποβάλει αντίστοιχες αντιλήψεις.

Μέχρι να φτάσουν τα δισέγγονα τέτοιων τύπων, να καταλάβουν δέκα πράγματα, πρέπει η κοινωνία με κάποιο τρόπο να περιορίσει την επιρροή των προηγούμενων γενεών στη νοοτροπία τους. Εκεί κολλάει η αναγκαιότητα επιβολής νόμων.

Πρακτικά είναι όντως διαφορετικό. Αλλά δείχνει πως ακόμα και στους τομείς που "είμαστε μια χαρά", όχι δεν είμαστε.

Δεν είμαστε δυστυχώς.

Θα χρησιμοποιήσω τον εαυτό μου ως παράδειγμα: παρότι συχνά γράφω -όπως καλή ώρα εδώ- π.χ. περί δικαιοσύνης και Παιδείας, ομολογώ πως σε ουκ ολίγες περιπτώσεις, έχω εκφράσει σαφώς "κολλημένες", ή ακόμα και οπισθοδρομικές, απόψεις. Ακόμα και η επιθετική στάση μου στο παρόν thread, δείχνει πως η Παιδεία μου έχει "τρύπες". 

Το ότι όμως καταλήγω στην παραπάνω παραδοχή, δε σημαίνει πως οφείλω να δικαιολογήσω π.χ. αντιλήψεις σε φάση "τα 'θελε ο κώλος της", μόνο και μόνο επειδή " γενικότερα δεν είμαστε μια χαρά".

Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, δε λέω πως ισχυρίστηκες κάτι τέτοιο. Απλά πήρα "πάσα" απ' τα γραφόμενά σου για ένα περαιτέρω σχόλιο.

Είναι δείγμα βλακείας. Το να επιτρέπεται το συναινετικό σεξ στα 15, η οδήγηση στα 16 αλλά η κατανάλωση αλκοόλ στα 18 (την ίδια ηλικία με την ψήφο και τη νομική ενηλικίωση) το θεωρώ ένα άσχημο αστείο.

Επανερχόμαστε λοιπόν στα περί επιβολής νόμων. Ο συλλογισμός σου δεν είναι απαραίτητα λάθος, τυγχάνει όμως να προσεγγίζω τα παραπάνω παραδείγματα διαφορετικά:

1) Το συναινετικό σεξ καλώς επιτρέπεται στα 15, διότι όπως και να το δεις, πολλά πιτσιρίκια είναι σεξουαλικά ενεργά σ' αυτή την ηλικία. Πάντα ήταν, θα τολμήσω να πω. Η διαφορά του σήμερα με το παρελθόν, έγκειται στην αντίληψή μας γύρω από το θεσμό του Γάμου. Σπάνια πλέον θα παντρευτούν ένας 18χρονος με μια 15χρονη. Είναι όμως στη φύση τους το να ελκύονται σεξουαλικά. Ε, γιατί να τιμωρείται ο μεγαλύτερος ηλικιακά, ακόμα και αν ο μικρότερος συναίνεσε στην πράξη, σε περίπτωση π.χ. που ο στράβωσε κάποιος γονιός;

Από εκεί και πέρα η κοινωνία οφείλει, πέραν της αποποινικοποίησης μιας τέτοιας κατάστασης, να φροντίσει για τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση των μελών της. Να ξέρει π.χ. ο έφηβος πως να προφυλάξει τον εαυτό και το σύντροφό του από κάποιο ΣΜΝ, ή μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη. Να μάθουν οι εμπλεκόμενοι να σέβονται ο ένας τον άλλο.

2) Αντίστοιχα βλέπω και τη φάση με το μηχανάκι. Ένα κλασσικό 50ρι είναι σαφώς περισσότερο επικίνδυνο από π.χ. ποδήλατο, όχι πολύ περισσότερο όμως, με την προϋπόθεση βέβαια πως ο οδηγός λειτουργεί υπεύθυνα. Αν ο οδηγός τρομπάρει, μπορεί άνετα να προκαλέσει ατύχημα και με ποδήλατο στην τελική.

Στο κάτω κάτω, ο πιτσιρικάς δίνοντας για δίπλωμα έρχεται σε επαφή με τον Κ.Ο.Κ. Αν το κατώτατο ηλικιακό όριο οδήγησης μικρού κυβισμού μοτοσυκλετών ήταν π.χ. στα 21, απλά θα έβλεπες περισσότερους πιτσιρικάδες να κυκλοφορούν χωρίς δίπλωμα, χωρίς δηλαδή την απαραίτητη αυτή, παρότι περιορισμένη, επαφή με τον Κ.Ο.Κ.

3) Αντιμετωπίζω το νόμο περί κατανάλωσης αλκοόλ από ανηλίκους περισσότερο ως -υπό συνθήκες- περιοριστικό μέσο, παρά ως "καθαρή" απαγόρευση. Θεωρώ δηλαδή πως χρησιμοποιείται κυρίως προκειμένου να "φορτώσει" την ευθύνη ενός μεθυσμένου ανηλίκου σε ενήλικο άτομο (συνοδός, κηδεμόνας, μπάρμαν), καθώς και για να ελεγχθεί η κατανάλωση αλκοόλ σε συγκεκριμένους χώρους. Στο φινάλε είναι πρακτικά ανεφάρμοστος, οποιοσδήποτε πιτσιρικάς γουστάρει, απλά λιώνει με μπύρες απ' το περίπτερο.

Ξέρεις τι γίνεται όταν βάζεις τη νόμιμη πώληση αλκοόλ στα 18 και επιβάλλεις αυτό το νόμο; Αν δεν ξέρεις κάνε μια βόλτα στην Αγγλία να δεις. Με το που πατάνε τα 18 ποιός είδε το θεό και δεν τον φοβήθηκε. Τα παιδιά φταίνε που κάνουν σα στερημένα, ή αυτοί που τους επιβάλλουν τη στέρηση;

Μα δε διαφωνώ, δυσκολεύομαι όμως να σκεφτώ κάποια εναλλακτική, αλλά συνάμα ασφαλή, μέθοδο αντιμετώπισης του φαινομένου. 

Το άσχημο είναι πως οι γιατροί τις περισσότερες φορές δίνουν το 200%. Στη συγκεκριμένη περίπτωση μπορεί να σταυρωθεί κάποιος γιατρός, αλλά σε άλλες που δεν τυγχάνουν τέτοιας δημοσιότητας ο ηθικός αυτουργός (ο υπουργός Υγείας και ο πρωθυπουργός δηλαδή) είναι κύριοι.

Συμφωνώ απόλυτα.

Δημοσ.

Οι κατηγορίες ειναι ξεκάθαρες. Γράφοντας απο κινητο δεν μπορω να boldαρω ούτε να κάνω παράθεση απο άλλο σάιτ οπότε απλα αντιγράφω.

Κολλήσες τώρα εσυ στο ότι δεν υφίσταται αποπλανηση ανηλίκου. Οκ η κοπέλα ειναι 16. Δεν θεωρείται ανήλικη για σεξ. Θεωρείτε ανήλικη όμως για ποτό.

Τις άλλες κατηγορίες τις δεχόμαστε η έχουμε και εκεί ενστάσεις;

Ξανά οι κατηγορίες απο άλλο σάιτ τώρα.

Την ίδια ώρα παραπέμπει τους δύο νεαρούς φίλους της (23 και 17 ετών τότε) για θανατηφόρα έκθεση της ανήλικης και βιασμό κατά συναυτουργία, καθώς από τις καταθέσεις προέκυψε ότι είχαν προσπαθήσει να ασελγήσουν σε βάρος της, αφού προηγουμένως την υποχρέωσαν να καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Οκ; Είμαστε εντάξει με τον νομό; Μπορούμε τώρα να τους τιμωρησουμε η θα έχουμε Κανα δικηγόρο ακόμα να βρει κάτι περίεργο στην ιστορια;

Τι αποπλάνηση ανηλίκου στα 16. Αφού 15 ετών είναι η ηλικία συναίνεσης.

Υπήρξε συναίνεση; Αλλα λέει το κατηγορητήριο και αλλα δείχνουν οι κάμερες απο το μπαρ; Λες να άνοιγαν υπόθεση έτσι για πλάκα;
Δημοσ.

Τι αποπλάνηση ανηλίκου στα 16. Αφού 15 ετών είναι η ηλικία συναίνεσης.

Παρόλα αυτά ο βιασμός ανηλίκου, ακόμα και άνω των 15 θεωρείται ΠΟΛΥ μεγαλύτερο παράπτωμα από τον βιασμό ενηλίκου.

Δημοσ.

Παιδιά, δε λέω όχι, αλλά αν είναι βιασμός, είναι πρώτα βιασμός και μετά κοιτάμε νούμερα.

Επειδή ήταν 16 δεμπαναπεί ότι τους κρεμάμε, αυτό λέω, νόμιμα χώνανε αν ήταν συναινετικό.

Δημοσ.

Αυτο το να εισαι αλλη ηλικια ενηλικος να κανεις παιδι, αλλη να ψηφισεις, αλλη να πιεις, αλλη να βγαλεις διπλωμα, πραγματικα με ξεπερναει...

Δημοσ.

δεν θα ασχοληθω με τα νομικα αλλα απ οσο διαβαζω απο ανατολη μεχρι δυση υπαρχει μια ανεχεια...

googlarete βιασμος ή βιαστηκε και θα καταλαβετε οτι σχεδον καθε μερα υπαρχει απο κατι.

Προσωπικα περα απο το νομικο κομματι θεωρω τουλαχιστον αξιοθρηνητους-αρρωστους τυπους που χρησιμοποιουν διαφορες ουσιες για να τους "κατσουν".

Τι εννοω  με τα λεφτα και χρονο που δαπανησαν να παρουν φαρμακα-πρεζα-ποτα να μιλανε καθε μερα σε fb-τηλ.  θα μπορουσαν να πανε να σπρωξουν μια πορνη.Αλλα τους "εφτιαχνε" το παρανομο σκηνικο!δηλ.το ξερουν οτι ειναι παρανομο και αυτο τους ιντριγκαρει περισσοτερο απο την πραξη...

Δημοσ.

ναι.. μετανιώνω για μερικές που μου κολλούσαν και καλά πιομένες όπως αναφέρω, και αυτό επειδή δεν γουστάρω να μου κολάν. και ναι με το πήδημα πρώτα σκέφτομαι να ικανοποιήσω τον εαυτό μου και μετά έρχεται και της κοπέλας. τώρα αν εσύ δεν μπορείς να το καταλάβεις πρόβλημα σου. κάνε αγγαρείες στο μουνί της εβδομάδας.

Τραβα καμια μαλ@κια αν ειναι να ηρεμησεις..

Αν βλεπεις την γυναικα αγγαρια που πρεπει να την ικανοποιησεις..

Φανταζομαι εισαι απο αυτους που τελειωνουν και μετα μαπα το καρπουζι... Ετσι μαλλον οι γυναικες που θα δεις θα ειναι κακογ@μημενες να το πω ωμα..

Και ειναι χειροτερη μια κακογ@μημενη γυναικα απο μια μη γ@μη..... Νη

• Like 1
Δημοσ.

Παντως να προσπαθησαν να την βιασουν ή να την βιασαν και να την πηγαν μετα σε νοσοκομειο για να γινει καλα μου φαινεται λιγο απιθανο. Προφανως και θελανε να την πηδηξουν αφου ηταν ωραια η μακαριτισσα, προφανως κι αυτη τρωγοταν για να το σκασει απο το παραθυρο χωρις να το ξερουν οι γονεις της και εκατσε η στραβη με το ποτο. Ας αποφασισει το δικαστηριο που εχει ολα τα στοιχεια.

Δημοσ.

Τα στοιχεία απ τις κάμερες δείχνουν 3 τύπους ουσιαστικά να τραβάνε τη κοπέλα και να την υποβασταζουν

Εγώ διάβασα το αντίθετο, ότι κάποιες κάμερες την δείχνουν νηφάλια. Για ποιες ακριβώς κάμερες όμως αναφέρεσαι; Για να ξέρουμε και για τι πράγμα μιλάμε. Αν είναι πχ της εισόδου του νοσοκομείου τότε φυσιολογικό να την υποβαστάζουν.

@cthulhucarbide +1 σε όλα με μια μικρή επιφύλαξη για το "ώστε να μεθύσει και να τους κάτσει". Υποθέτω εννοείς να τους κάτσει επειδή της φαίνεται καλή ιδέα (άσχετα αν το άλλο πρωί το μετανιώσει) να προχωρήσει το μπαλαμούτι, όχι γιατί της βάζουν χέρι και δε μπορεί να αρθρώσει αντίρρηση.

Όπως όταν πας σε ένα πάρτυ και μια γκόμενα έχει πιει, και είναι αυξημένες 2 τάξεις μεγέθους οι πιθανότητες να θελήσει να πηδηχτεί. Αν σου κάτσει μια τέτοια γκόμενα σε πάρτυ είναι βιασμός; Αν ήταν, ο μισός πλυθησμός θα ήταν στην στενή τώρα

...σοβαρά τώρα.

σοβαρότατα. και εγώ με την κοπέλα μου πιθίκια απο τα ποτά και οι 2 πηδιόμασταν, ποιος δεν το εχει κάνει? πιωμένη ήταν όχι αναίσθητη, είμαι βιαστής δηλαδή?  
Ας παει το μεθυσμένο γκομενακι απο το παρτυ ή το κλαμπ που μολις εχεις πηδηξει να κανει μια καταγγελία για σεξουαλικη παρενόχληση και οτι την βιασες, θα σου πω εγω αν θα μπεις στην στενη ή όχι...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...