farcry2 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 γεια σας παιδια της τελευταιες ημερες μου κολλαει το mozzila μου γραφει δεν ανταποκρινετε του εχω κανει σκαναρισμα αλλα δεν μου εβγαλε τιποτα τη μπορει να ειναι εχω 4 gb ram 1333mhz
makfil Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Το πιθανότερο είναι τα πολλά παράθυρα και η μνήμη. Με αρκετά περισσότερη μνήμη (που δεν τη βλέπουν, όμως, τα win 7 32) είχα πολλά παγώματα και γύρισα στον chrome που τον είχα μόνο για τις μεταφράσεις και έλυσα το πρόβλημα.
makfil Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Για 64 έχεις λίγη μνήμη (έχω 12GB για τα 64) και μάλλον το πρόβλημα οφείλεται στα πολλά παράθυρα. Δοκίμασε με άλλο browser.
haris_216 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Πάντως αυτός ο Mozila (τον χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια) εξελίχτηκε σε πολύ "βαρύ" browser. Καμιά σχέση με το ξεκίνημά του που, ακόμα και για τα ασθμαίνοντα μηχανάκια της εποχής, ήταν "αδυνατούλης και σβέλτος"
thomasG4 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Πάντως αυτός ο Mozila (τον χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια) εξελίχτηκε σε πολύ "βαρύ" browser. Καμιά σχέση με το ξεκίνημά του που, ακόμα και για τα ασθμαίνοντα μηχανάκια της εποχής, ήταν "αδυνατούλης και σβέλτος" Σε καθαρό προφιλ τον δοκίμασες και λες ότι είναι βαρύς;
thomasG4 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 τη εννοεις καθαρο προφιλ? Άμα κάνεις reset τον firefox όπως λέει εδώ, θα έχεις καθαρό προφιλ. Προσοχή αφαιρούνται όλα τα extensions.
Hawk7 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δεν φταιει ο Mozilla γι'αυτο.Τον εχω απο τοτε που βγηκε,και ποτε δεν μου κρασαρισε. Καποιο extension θα φταιει,ή καποια σελιδα. 4Ram και 64bit εισαι μια χαρα. Σιγα τον βαρυ browser.Εχεις extensions καθολου περασμενα;και αν ναι,ποια; Ελπιζω παντα να ενημερωσεις στην τελευταια εκδοση.
Hawk7 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 αυτα λες KAI τις επεκτασεις. Μια παρατηρηση.Γιατι βγαζεις full screenshot,και αρχιζεις μετα να σβηνεις οτι δεν θελεις να φανει; Βαλε το screenshot στην ζωγραφικη,αφου το βαζεις που το βαζεις,ΚΑΙ ΚΑΝΕ CROP.
Hawk7 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 να διαγραψω τιποτα απο τις επεκτασεις?? Γιατι;μου εδειξες πρωτα τι εχεις; Αντε και σου ειπα ναι.Χωρις να δω,αν γινει κατι,μετα θα μας φωναζεις απο πανω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα