Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To εχουν παει μια χαρα το θεμα,εμενα μου αρεσει πολυ τωρα βεβαια στο νεο κυκλο απορω το που θα το παει αν κ εχω μια υποψια.

• Like 2
Δημοσ.

Ναι οντως παει καλα και εχει ενδιαφερον.

ΥΓ.Σε ενα επεισοδιο της τωρινης σεζον εγραφε ενα χαρτι και ειχε βαλει πανω για χρονια 2014.

Αραγε απο τοτε ειναι γυρισμενο?  :P

• Like 1
Δημοσ.

Ναι οντως παει καλα και εχει ενδιαφερον.

ΥΓ.Σε ενα επεισοδιο της τωρινης σεζον εγραφε ενα χαρτι και ειχε βαλει πανω για χρονια 2014.

Αραγε απο τοτε ειναι γυρισμενο?  :P

ναι και εγώ το είδα και απόρησα. Ίσως να το είχαν γράψει από τότε το σενάριο και να εκτύπωσαν ότι χρειαζόταν. Φέτος και λίγο πέρσι νομίζω γυρίστηκε.

Δημοσ.

Η μεγαλη μαγκια θα ειναι αν αλλαξουν οι ρολοι,οπως ειδατε απογοητευτικε ο καπεταν Αντρεας Ζεπος,οποτε μπορει να την δει αλλιως.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πολύ καλή η 3η σεζόν με μόνο μειονέκτημα τα εφέ... Παρ' όλα αυτά, εξελίχθηκε ωραία, όλα τα επεισόδια σε κρατάνε και δε βαριέσαι, πράγμα σπάνιο.

Η 4η ξεκινάει το '17 και έχει ανανεωθεί και για 5η...

• Like 1
Δημοσ.

ο λυκος

Δεν τον είχα προσέξει...και νόμιζα ότι είναι κανένας τυχαίος με ωραίο σώμα..Πολύ καλός,υπάρχουν και άλλα βίντεο στο youtube και με τον γιο του..

• Like 1
  • 7 μήνες μετά...
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Υπενθυμίζω για όσους δεν το έχουν πάρει χαμπάρι ότι αύριο Κυριακή 20/08/2017 ξεκινάει η τέταρτη (4) σεζόν της σειράς.

• Like 4
Δημοσ.

Περυσι, αν θυμαμαι καλα ειχαν διαρρευσει τα δυο πρωτα επεισοδια κανα δυο ημερες πριν την πρεμιερα στα γνωστα στεκια. Φετος δεν ειδα καμια κινηση..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...